Pl. filozófia topikot? :D
Létezik-e a hintaló és ha igen, miért nem vonjuk azt kétségbe? Holt anyag-e avagy élő, ha hivatkozhatunk rá döglöttként? Okosabb-e a hintaló, mint egy kettes létra? :)
rád meg rád küldöm a teket. genya. 😆 Vannak országok ahol ilyen csalásért már akasztottak embert, akinek szerencséje volt az csak 20 év letöltendőt kapott(kezeit széttáró)
Nem olvastál eleget vissza. Ez pontosan úgy szólt mint hasonlat"hülye vagy mint döglött hintaló előre dölve"Szóval egy hintaló sem döglött sem hülye nem tud lenni, tehát akit hozzá hasonlítunk az sem hülye.szó nem volt maga a hintaló létezéséről.
"egy nem létező dologhoz hasonlítod, tehát valójában le sem hülyézed. "
Ezt te írtad(kezeit széttáró) Itt a hintaló vonatkozásában írsz, hogy nem létező dolog(szemeit körbeforgató) Én írtam, hogy létezik, erre meg azt írtad nem vontad kétségbe(kezeit széttáró) Bár igaz,úgy írtad, hogy SENKI nem vonta kétségbe. Aztán te meg lehet úgy érzed, hogy valaki vagy 😂
Na mind1 is. Nincs szerencséd. (kezeit széttáró) Szerettem volna befényképezni neked 1-et(kezeit széttáró) A gyerek kapott 1-et az 1 éves szülinapjára. Akkor még nagy volt neki. Évekig kerülgettem valamerre vagy a lépcső feljáró alatt vagy a szobájában volt. Használni nem nagyon használta(kezeit széttáró) Szerintem kinőtte, az asszony meg elpasszolta(gondolkodós) Minden esetre garantáltan nem volt élő(meghajlós)
Persze ezt már bizonyítani nem tudom(kezeit széttáró)
A Pfizer a közös projektről szóló bejelentés mellett azt is közölte, hogy az idei év vonatkozásában 31 milliárd dolláros tiszta bevételre számítanak a koronavírus elleni vakcinák értékesítése által.
valamikor időszerű lenne már frissíteni(gondolkodós) asszem te vagy a 2-ik de szerintem választásokig előre láthatólag lefokozom blődit. Helyet cseréltek 😂
ennek semmi köze ki van oltva vagy ki nincs. Nálunk az egész város körbefertőzött mindenkit pedig számszakilag itt is sokkal több az oltott mint az oltatlan(kezeit széttáró) Lehet nem jutott még el a bútorboltba a hír pedig már nem új. (órát nézegető) Szóval úgy szól, hogy az OLTOTT IS FERTŐZ vélhetőleg még alattomosabban is mint az oltatlan(gondolkodós)
Mi a fasz van ott gödöllön, lelőtték a postagalambot?
spec én még arra sem jöttem rá,hogy kinek az érdekébe kell maszkot hordani igazából ezt sem mondta meg még senki(kezeit széttáró)
Csak jó lenne tudni, hogy végül is mire találták ki. (kérdőjeles) Arra, hogy én ne fertőzzek másokat vagy azért,hogy engem ne fertőzzenek(szemeit körbeforgató) Mert ha az utóbbi akkor én lehetőség szerint nem hordanám,mert egyébként sincs semmi értelme(kezeit széttáró)
még avval sincs baj hogy a keresletet mesterségesen generálják, az a hiba a mostani helyzettel hogy azt nézik hülyének aki gondolkodik....
Létezik-e a hintaló és ha igen, miért nem vonjuk azt kétségbe? Holt anyag-e avagy élő, ha hivatkozhatunk rá döglöttként? Okosabb-e a hintaló, mint egy kettes létra? :)
legközelebb pöcsbe kérem mert annyira kemény vagyok 💪
Ezt te írtad(kezeit széttáró) Itt a hintaló vonatkozásában írsz, hogy nem létező dolog(szemeit körbeforgató) Én írtam, hogy létezik, erre meg azt írtad nem vontad kétségbe(kezeit széttáró) Bár igaz,úgy írtad, hogy SENKI nem vonta kétségbe. Aztán te meg lehet úgy érzed, hogy valaki vagy 😂
Na mind1 is. Nincs szerencséd. (kezeit széttáró) Szerettem volna befényképezni neked 1-et(kezeit széttáró) A gyerek kapott 1-et az 1 éves szülinapjára. Akkor még nagy volt neki. Évekig kerülgettem valamerre vagy a lépcső feljáró alatt vagy a szobájában volt. Használni nem nagyon használta(kezeit széttáró) Szerintem kinőtte, az asszony meg elpasszolta(gondolkodós) Minden esetre garantáltan nem volt élő(meghajlós)
Persze ezt már bizonyítani nem tudom(kezeit széttáró)
A Pfizer a közös projektről szóló bejelentés mellett azt is közölte, hogy az idei év vonatkozásában 31 milliárd dolláros tiszta bevételre számítanak a koronavírus elleni vakcinák értékesítése által.
Mi a fasz van ott gödöllön, lelőtték a postagalambot?
Csak jó lenne tudni, hogy végül is mire találták ki. (kérdőjeles) Arra, hogy én ne fertőzzek másokat vagy azért,hogy engem ne fertőzzenek(szemeit körbeforgató) Mert ha az utóbbi akkor én lehetőség szerint nem hordanám,mert egyébként sincs semmi értelme(kezeit széttáró)