Te hülye azt hiszed ez szivatás? Hát világos hogy amit csinálsz az a mai nyelven mondva trollkodás, nekem meggyőződésem hogy az ilyen magadfajta embereknek segítség kell, etetni kell. Mert bár a 20éveseknél ez szórakozás de 40-50 évesen ez már valaminek a pótlása, pótcselekvés. Ez van ha az embernek nincs kihez szólnia és nincs aki kellő figyelemmel hozzá szóljon. Én ezért beszélgetek az ilyenekkel, ezért beszélgettem azzal nem is tudom hogy hívják aki itt pszichológusnak adta ki magát. Valójában én dobálom neked a csontot hogy érezd a törődést.
Azé ez nem így van,te,kawa,pipi ahogy vettem ki a szavaitokból körbefertőztétek a családot,ja sima liba lábon kihordott nátha,csak ugye mindenhol van akiért rezgett a léc nem?
És ez még csak nem is reprezentatív minta.
Szóval kibaszott demagóg bullshit hogy mindenki magáért felel.
Valaki lőjje le bogyót,blődit birom mer igénytelen fapofa rüszü,lehet szivatni,de bogyó komolyan gondolja. 😂
Ja és mennyetek már oltakozni..............fasz kivan.
Ahogy kiveszitek a seggetekből a fejeteket és körülnéztek,a vernyogás ellenére nálunk van a legkevesebb szigor,legtöbb szabadság,otltatlannak.
maszkot kell felvenni ha bemész zárt térbe?
Vicc,nem kardlapoznak,nem lőnek közétek könnygázt,még a munkahelyen is a főnök dönthet nem azonnal kötelező ha dolgozni akartok.
Fasz üsse ki a szemetek,kurvajó diktatúrában éltek. 😂
Nem érted. Nem, nem kéne korlátozni semmit. Minek? Pont ezt mondom, mindenki tudja mit válal. Kérdem én kiért vannak a korlátozások? És szándékosan nem úgy fogalmaztam hogy ki miatt. Kiért, kinek az érdekében? Mert ugye az oltott érdekében nem kell....
neked kellett kiásni a sírjukat? vagy te tartod el a családjukat? esetleg helyettük kell dolgoznod?