Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiváncsian várom!Egy kicsit elfogult vagyok a Magyar Motorkerékpárokkal,20-évig boldog tulajdonosa voltam egy P-20-nak,amit soha-soha nem fogok elfelejteni,Ő egy csoda volt! Az előző témához én sem tudok mást hozzátenni,szerintem is reménytelen,pár éve én is sportmocit vettem volna,lám-lám az "öregségnek" is megvannak az előnyei,igaz nem túl sok!
Szerintem sincs sok esélyetek a "stílusváltás" előidézésére, hiszen motort nem racionális okokból vesz az ember fia, hanem érzelmi alapon dönt.
szerintem nem lehet.
Annyira nincs köze a két gépnek egymáshoz, annyira márs a fíling, hogy én esélytelennek tartom.
Inkább arra beszélném rá, hogy ha kezdő, akkor kisebbel (max 250) kezdjen.
Én nem hiszek abban, hogy ezressel is lehet mértéktartóan tanulni motorozni. Akkor minek vette?
De sokan hiszik
Ez mind igaz, de az is(mint a hétvégi hiradóban is mutatták), hogy ha figyelmetlen az ember, akkor meg lehet halni egy robogóval is!
Pont a balesetek miatt örülnének a szülők is, ha ez mellett döntene!
Mi akik nem ismerjük a tesódat,kevesebb esélyel indulnánk bármi féle lebeszéléssel,mint ti -tesó ,szülők,akik tudjátok mi a gyenge pontjai. Készíts egy kamu statisztikát,balesetekről,oszt nyújtsd elé. Azt mindanyian tudjuk,hogy a mi motorjainkkal kevesebb baleset történik,statisztika nélkül is.
Hi,

Lenne egy érdekes kérdésem:

Szerintetek hogyan lehet, vagy érdemese öcsémet lebeszélni a 600CBF-ről egy 750 Shadowt előnyben részesíteni?

Javaslatokat várok! A szülők, bár nem ők fizetik, de nagyobb biztonságban tudnák fiukat egy Shadow-n, mint egy gyorasági, vagy pörgösebb motoron. A Honda a fix, akármelyik típus mellett is dönt!

Előre is köszi!
Basszus!Vigyázzunk Magunkra,más nem nagyon vigyáz Ránk!
Aztán mint a rajzfilmekben:a Párom dobálja le a cuccost a Moccról,jó vicces lenne,amit utána Tőle kapnék!
Elképzelem ahogy egy hatalmas méhecskefelő rajzik körülötted és együtt vonultok
Köszi,utánanézek!Marha jó idő volt itt,mentünk sokat,nyomultunk rendesen,mikor +láttam a tükörben mögöttem a Motorosrendőrt,hopi-hopi-gáz vissza,húzott egy kövér gázt,intett,és eltűnt.
Bőrkabát boltokban,meg ahol a cuccost vetted kapol bőr viaszt. Tudod,amit a méhecskék gyűjtenek,és az illata is jó.
Táskát rendes fekete cipőápoló krémmel. (magyarul box)
Lehet kapni ilyen bőrápoló olajat valahol.
Én mostanában nem használtam, csak régen. Mert most elfekvő készleteim vannak szintelen boxból. Büdös, de jó. Mint más. Bár az nem is büdös.
Hali Motorosok!Mostanában hozzájutottam jó pár bőrcuccoshoz,és az lenne a kérdésem,Ti milyen szerekkel kezelitek?Kabi,nadrág,táska,stb.Mit érdemes megvenni,cirka mibe kerül,mi az ami nem jó,előre is köszöntem!Bőrbe Magyar!
Szép a Vasad! A Te álláspontod is tetszik!
Hiiii-ez fájt! De az őszinteség szép erény!
Ugy látom addig mint Te el is kell jutni. Én a korom ellenére kezdő motoros vagyok (még nincs 3 éve hogy motorozom) és nekem élmény a sportmotor, bár nem tudok"sportmotorozni"- széles a majrécsik és nem ér le a térdem se Ha csak hömpölyögni akarok a forgalommal arra ott van az autó és nagyon utálom a forgalomban döcögni vele. Ez a motor legalább egy más világ, kihivás és én vagyok a jani, egy auto se ellenfél teljesitményben Tudom ez nagyon veszélyes üzem, de kell az életben egy kis kihivás. Ha elegem lesz belőle biztos veszek megint egy fele ekkora turamotort vagy egy choppert mint egy kollegám mondta azért vett ilyet hogy ne legyen olyan nagy a kisértés. Van benne valami.
IGEN!
Volt egy pár Vasam,mint itt sokunknak,ilyen is, olyan is.Amikor sportmotor volt alattam,hát piszokul élveztem azt is,és jellegéből adódóan mentem is mint marha,igy utólag ha visszagondolok rá,úgy érzem,volt dolga a védőangyalomnak,basszus amig fiatal az emberke azt hiszi halhatatlan,igy van ez rendjén.Nem jó sportmoccal lassan menni,hülyén érzed magad,csábit,vagy mit tudom én.Ami a Chopperben nagyon megfogott,jóóóó lassan csühögni,jó hallgatni a HANGJÁT,főleg ha visszaverődik a felüljáró alatt,iszonyat jó simogatni,igazi Társ,egyéniség!Lehet,hogy soha nem fogom megnézni mennyivel megy,nem tartom fontosnak,hát ez már a kor?
kedves bencce
bár tény és való hogy mint motorósók eggyelők vagyúnk ezen az oldalón és én ez így is érzem és hiszem.pontósan 2x annyi vagyok mint te,és bizvást hiszem hogy sokat tudsz a motorozásról,és a képeidet látva igy is van. amit most mondok ,persze mosolyogni lehet rajta .de..........azért érdemes elgondolkodni rajta. --------nem vagyok vallásos tehát innen ne itéljen meg senki:---------------egy könyvben olvastam mikor egy pap igy elmélkedett,és ezt minden motorós figyelmébe alyánlom:-----a tobzódás gyümölcse a ballszerencse.................---------hát jegyezétek! izlelgesétek jelentését mert tolókocsiból más az ember világképe.
Biztos látta a Pannonos hirdetést