Hát ez az,hogy máshogy ülök rajta,bár még nem mentem ilyennel.A gixxerrel 50 km,és lezsibbad a mindenem! Lehet hogy túl sok a 190es magasságom a sportmotorhoz,meg hova száguldozzak 1000el!.
Meg hát Ritkán hallani chopperes balesetről,ennek gondolom van valami oka!
3600 at!Boccccccccs!
Nem az a lényeg hogy lassú,vagy gyors,hanem hogy kényelmesebb legyen a gixxernél!
Nagyon jó mocc a gixxer ,de nem a mindennapi használatra való(vagy én vagyok tul finnyás)
Na ma menek hozzájad ok?
A főnököm q...a jó fej,én nagyon birom .Az új intruderbe pont az tetszik,hogy nem az a megszokott chopper forma,hanem a nakedbike és a chopper nászából megszületett zsirgépmasina!
Az a baj,hogy már kevés az 1000es gixxer 160 pacija,és mindig elalszom motorozás közbe az unalomtól!
Gondoltam,ha veszek egy cruisert,az kellőképpen fog rezonálni,és igy nem fogok elszenderülni
1.Akkor fogsz állvahagyni,a riga TL 100al,amikor én a csajok gyűrűjétől,és ledobott melltartóiktól nem tudok elindulni!Meg amúgy se tudsz lehagyni,mert a TL-ed csak minden 8.rugásra indul(ha betolod,talán v.mivel hamarabb is) .
2.Nem tudom kettőnk közül ki "hengerbucskázott" már kétszer,uh.ha valakinek tanulni kéne az nem én vagyok
K.K.!Aranyos a Főnököd!Az enyém mint Banderasz!Kemény!A kicicaládom most vett egy Jorkit,és mint a Spániel Ő is rámmaradt,tündérbaba!Nem éppen vérbeli choppereskutty,de még alakul! Amúgy én nagyon szeretek városban moccocni,jó bezsebelni az irigykedő pillantásokat!
Akarok rajongó lenni mert nagy a kisértés a nagysportmotoron . Sajna nekem se volt még chopperem, de most gyözködöm magam. Egyenlőre ugy látom a városban a robogó a nyerő- szeretek az autok között cikázni
Meg hát Ritkán hallani chopperes balesetről,ennek gondolom van valami oka!
Nem az a lényeg hogy lassú,vagy gyors,hanem hogy kényelmesebb legyen a gixxernél!
Nagyon jó mocc a gixxer ,de nem a mindennapi használatra való(vagy én vagyok tul finnyás)
Na ma menek hozzájad ok?
Gondoltam,ha veszek egy cruisert,az kellőképpen fog rezonálni,és igy nem fogok elszenderülni
2.Nem tudom kettőnk közül ki "hengerbucskázott" már kétszer,uh.ha valakinek tanulni kéne az nem én vagyok
Könnyebb lecserélnii a motort mint megtanulni motorozni
tanulj meg motorozni!
1,8-as,suzuki,V motoros,kardános,nagy a nyomatéka és meg fox őrülni,mikor majd állva hagylak.
Valaki tud nekem mondani infokat,véleményeket az új 1800as intruderről?Az 1000 gixxeremet szeretném lecserélni egy kevésbé életveszélyes vasra!