Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GS500-as Er-5, Hondának is van!
Chopper egyáltalán jó a városban?
Szerinted mejik az az 500-as ami városban és országúton is megálja?
Tegnap találkoztam egy sráccal akinek HD 883-as Sportstere van, azt mondj az nem komoly csak a városba való. Szoval minden relativ!
Nekem még nincs motorom,de a 125-ös az szerintem gyerekeknek való.A 800-as az már igen,én most megelégednék egy 500-sal is.
Az én álmom is az 1800-as Intruder lenne, de asszem 125-ös Virago után maximálsan elégedett leszek egy M800-al is! Vagy tévedek?
Csak az a gáz hogy 5-6 kilóért nagyobbat nem igen kapok.Nekem is nagyobb lenne az álmom,de majd idővel,sajna azok a piszkos anyagiak.
Egy NAGYMOTOROSsal beszélgettem tavaly nyáron egy mocitalin,Ők 2000-km-es túrákat moccoznak,NAGYMAGYARORSZÁG határain körbe,stb.Hát én is ugyanezt kértem tőle:valami 500-as chopper?Ő azt mondta,nagyobb kell,mert hamar kimotorozod,megúnod,és kinlódsz újra!Van benne valami!A nagy álom az 1.8-as Intruder!
Hali!Nem igazán érzi meg az utasom súlyát,talán a fék,amibe jobban kell kapaszkodni,pedig sokat járunk hegyekben.De jóó lesz,ha vásárolsz egyet,és az a Tiéd lesz!Csoda érzés!
Egy tipp Kawa EN 500 soros 2 henger, vízhűtés, 34kw dögös, bírja az iramot.
Úgy látom ijenkor már mindenki alszik?
Halihó ébresztő elkék egy kis segitség! :-))))
üdv mindenkinek.
Szeretnék venni egy 500-as körüli choppert .Tudna valaki segíteni hogy milyen legyen.Elég régen motoroztam.Keveset kajáljon de bika legyen benne. :-))
Köszi.

Persze ez még nem 100%, de egyenlőre Ő van legközelebb a célvonalhoz !

Mi az útazója és mi a vége? Persze nem nyélgázon szeretnék közlekedni, csk tudni szeretném.
Milyen kétszeméllyel?
Gratula! Jóóó választás! Korrekt tesztet olvashatsz a motorozz.hu oldalon a chopper chapter elején!Nekem szerelem volt első látásra! 4.5 l körül fogyaszt,jól vezethető és gyönyörű!Igaz még csak 7-hónapos,és 3000 van benne,de én maximálisan meg vagyok elégedve Vele!
Hi,

Még mindig nem suikerült motort vennem, de a kör tovább bövült. Belépett az esélyesek közé a Suzuki M800 Intruder is!

Akinek ilyen gépe van léccy, írjon milyen! Én egy 125-ös Virago-ról ülénk át.
Tudom nem száguldásra való gép az M800, mégis érdekelne mi az utazó- és mi a végsebessége, milyen a gyorsulása, a fogyasztása stb...

Előre is köszi!
Rosszul irtam bocs W 650-es a Kawa, királytengelyes vezérlésű!
Itten van:
http://www.mcpoolen.se/mc/2000...
Egy kép:
Igen, ez a Pannónia nem az a Pannónia.
Persze olyat már nem is lehetne eladni nagy számban, de itthon talán sikeres lehetne egy olyan utánérzés, mint a VW Beatle, vagy a Kawasaki W 600-asa.
A V2 mellett kéne egy sima egyhengeres 250-es is. A Honda és a Yamaha is el tudja adni.
Jól néz ki, csak a hütője ugy néz ki mint egy szieszta gáztüzhely
Majd az idő választat ad mindezekre,de nincs egy kis dejavu érzésetek az oldalnézet láttán? Nem olyan v-rod os ?
Itt az oldal! Döntsétek el,hogy mennyire piacképes,stb az új,de én nagyon drukkolok!
Sztem minden jóérzésű magyar ember örülne, ha újra volna a világ élvonalában magyar gyártású motorkerékpár.
Ettől azonban még messze vagyunk. Meg egyébként is felvetődik több gondolat is: ez a Pannónia nem az a Pannónia, vajon van-e bármi közük is egymáshoz?Mitől magyar egy termék?Mennyire lesz piacképes, vagy ez is csak egy ábránd, mint egy igazán magyar autó?
Gyerekek! A Pannonia visszatért! Itt az új! Pannonia TL 250
szasztok hát tengelic ezen lessz mit farigcsálni már mint a pancsin
egyébként a motorváltás -ról csak anyit a mostani C4-es előtt egy CBR 1000-es volt ami nem egy lassú gép de ha válltani kell akkor meg kell tenni és lehet nosztalgiázni a régi gépről
na széles utat mindenkinek
Sajna én nem nagyon ismerem az ilyen csodákat mint a pannonia motor, de remélem életre kel a gyártás föleg ha ilyenek lesznek: http://pannoniamotor.com/motor...
HA jól tudom,tavaj kellett volna megjelenni a danuviának is. Legalább is ezt komunikálták 2004-ben a márka feltámasztói. Konkrét terveket és fantom rajzokat láttam a neten egy rotax motoros nagygépről,és még mindig csend van. Személy szerint ,én nagyon örülnék az új pancsinak. Talán újra kialakulhatna egy kultúrál motoros társadalom hazánkban,mert valjuk be,most a motoros csodabogárnak számít,ráadásul vannak akik ezt alá is támasztják,vagy a közlekedési moráljukkal,vagy a feltünési mániájukkal. Egyszerű közlekedési eszköz volt régen a motor,ma luxus cikk. Nagyapámék bejárták a coclista blokkot egy T-5H val,de ha disznóvágás volt,az oldalkocsiban vitték a fél malackát pestre a rokonyokhoz Nekem is van a padláson egy felújításra váró pancsi. Eccer talán lessz rá időm.Ő az.