na,nana!
Az nem robogó!Az egy vadállat csak szolidra van formázva hogy a rendőr is elcsodálkozzon,hpogy milyen szép és akkor biztos ártalmatlan,mint például én!
Majd ha én is annyi idős leszek mint te,akkor én is visszaveszek a tempóbol!
A duke nekem is tetszik,csak sokallom az árcédulát!
Én egyenlőre álmodozom az 1800as intruderről!
Na ja.
A rántott húst se lehet összehasonlitani a gumikalapáccsal .Mind kettő másra készült.
Ne érts félre nem kritizálom a gsr-t,csak minden viszonyitás kérdése!1000 ről 600 ra átülni furcsa érzés .
Jóvanna!
Nem azt mondtam, hogy a GSR megy a legjobban!
Evidens, hogy egy 1000-es több lóerős sportmotor jobban megy egy 600-as kevesebb lóerős naked motornál!
Kár az ilyet összehasonlítani!
Amit a GSR tud, az bőven elég az utakra!
Ez igaz! Mondjuk az 1800 as intruderrel 230al is lehet száguldozni,a teszt szerint,de egy ilyen motor nem pont erre való.Asszem verseny körülmények között sok motornak meglepetést okozna a brutál nyomatéka miatt.Meg hát asszem nem lesz egy tucat motor
Én nem azért motorozok, hogy megnézzenek!
Nem is érdekel, hogy ki és mit is gondol a gépemről.
Én tudom milyen, nekem nagyon bejön, szeretem és minden méter öröm (élmény), amit vele gurulok!
Én ezért motorozom....
Igazad van az univerzális. Csak tudod az ember azt mondja hogy kb ugyan annyiért a "világ" legjobb gépét szeretné legalább egy szempontból. Ilyen szempontból értem a choppereseket is, azzal lehet optikailag is törödni és akkor a tied a legcsilivilibb, mutatósabb vonulos moci.
Ha legközelebb találkozunk,akkor mehetsz egy karikát a gixxerrel(ha akarsz),akkor meglátod milyen az amikor valami úgy megy mint az állat!
Én mentem a Kykee tezsvir gépével,de az a gixxer után az olyan volt mint egy robogó(remélem nem fog a klán likvidálni! )
De tény hogy minden napi használatra sokkal alkalmasabb az üléspozició,és a kezelhetősége miatt.
Azé látom a szived azér húz az intruder felé!