Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó pár cagiva alkatrész főként amik a blokkban előfordulnak apróságok!
De többek között eladó egy wössner dugatyú egy 55,96-os dugatyú
olcsóban mint ahogy vettem (az amit a galériámban láttok! arról van szó!)
Eladás oka gépműhelyben rosszul mérték a furatmérővel mint kiderült így az illesztés dugó és henger között elég nagy! nagyobb lépcsőfokú dugatyú kell bele... :( 25.000Ft volt a dugatyú kb volt használva 10 beindításra.....járatás végett de kb így nemcsoda ha olyan volt mint egy agyig bejáratott motor... dugatyú nem károsodott minimális szinten a teflonon van apróbb kopás nyom de ugye nem szorulás végett hanem mert túl nagy volt ára 15~20Eft között számlám is megvan róla ha valakit érdekel jelezze küldök képet!Vagyha bámi kell árakat megbeszéljük most spórolok a nagyobb dugatyúra! :(
Számold ki:) gyári dugattyú kb 56 mm és 50mm a löket.
Hali
Indexreléje kinek van és mennyiért ?
ki tudna nekem megmondani h ha egy mito henger perselyezve lenne mien atmeroju dugo kellene ahoz h 49ccm legyen? fontos lenne........
Hat tudod..... en arra lennek kivancsi h te h irnal az en hejembe meg lehet h igy...... se en a magyar hatartol 3 km-re lakom romaniaban (erdelyben) nagyvarad kozeleben roman nyelvu iskolaba jartam sosem tanitottak magyarul irni lehet h ha te lennel a hejembe meg magyarul beszelni is elfelejtenel! ugyhogy legyszives ne szekalj..... eddig azert mindig sikerult megertetnem magam ennek ellenere h bunko vagyok a magyar hejesirashoz Amugy elnezest kerek azert ha esetleg nagyon szurja a szemed az h en ilyen vagyok
irhatnál egy könyvet, h hogyan NE fogalmazzunk meg mondatot
Kösz, de nem kocsira váltanék... Egyenlőre KP kéne.
Nem kell valakinek körlámpás mitóra idomok?
10darab magyar ezresért adom a garnitúrát.
Jó állapotú mindkettő!
06306963423
így más
képel alá van támasztva. így elhiszem hogy létezik.
Beszámítanám a civic-embe ha autóra tervezed a kategória váltást.
megnyugodhatsz haver 100h van gilardoni dugó,nekem is van 1 amibe bele van vésve! ilyenkor van az h valaki nem lát és azt mondja nincs
Rgv Zoli!9 e a komplett első teló!Hátsó már nincs!
koszi h meg kepet is mellekeltel epp ilyen az en dugom is ami a motorban van egy kamion sofor baratom hozta olaszbol mikor fuvarja volt oda Csady valtig allitotta h nem letezik ilyen mar-mar annyira zavart ez a dolog h hujenek nez h jott h szetszedjem es kepet csinaljak rola
Eladnám mitomat az irányár 330.000 Ft

Hirdetés itt: http://motor.hu/motor_vpage.js...

2 éve van nálam, ezalatt semmi bajom nem volt vele, rendszeresen karban volt tartva.

Árat csökkentettem 349-ről a hátrányai a következők:
-Dugóban kb. 6500-7000 km van
-Kuplung bowden szerintem megnyúlt, mert nehezen veszi az üreset álló helyzetben
-Fényezése nem gyári, de szép állapotban van

A mostani állapotában hibátlanul használható.
Az gyári dugattyú amugy asso werke nekem is volt ilyen...
akad
Mondj egy árat, és megegyezünk. Viszont ha még kellenek cuccok, akkor van csomó minden apróságom ! kábelköteg,kormány,villák,váz,lábtartók,első kerék tengely, meghajtó hozzá,tank, idom, stb..
ja es valaki mondja mar meg h ki latott dugattyut h a belselyeben azt irja h gilardoni aminap ezen akadt fenn valaki h olyan nem letezik de hat huje nem vagyok azt irta benne
szia! nem akarok így eladni venni meg foglalkozni vele már. nincs mikor foglakozni vele ha elviszik így akkor el ha meg nem jön a tél el áll a grázsba. nincs időm fogllakozni vele. vagy RS50 csere vagy kp!
Hello nem gondoltad meg magad a cserevel kapcsolatban? mint ahogy mondtam adnek 150eurot es az sem erdekel ha eladod a gumigarniturat latom h kertek! csak tegyel vissza ra meg valamit h megis hasznalhato legyen egy kis ideig jah meg en oldanam meg a szallitast http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
És valaki másnak esetleg nincs elfekvőbe? :)
az már nincsen meg
Hello
Gázbowden megvan még?
Húú, szívesen segítenék, de magam sem láttam még ilyen motort, pedig mióta Bennelli robogóm van sokat olvastam erről a márkáról. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ez valami egyedi építésű gépezet.
Google nem dobott ki semmi hasznosat?