Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: igen 8000ft +postába tudok adni telot mitoba.
ha kell küld a psota cimed:ktmktm@freemail.hu-ra.
csáóó a gumit esetleg eladnád róla szólj nekem ? ja és milyen álapotba van a gumi ?
És merre felé van komolyabb csapágy bolt? mert ezen a hulladék Szombathelyen még friss pékárut sem lehet venni ,nem ilyen motorokhoz alkatrészt!
egy komolyabb csapágy,szimering, boltba találsz:)
160e
Be tudod ide tenni azt a grafikont?erröl már olvastam hogy 0.7mm nél is már 2-3 lóerő minusz van
Üdv csady!mi az az olcsó?
92-es mitoba tud valaki hengerfejtömítést?vagy olyan helyet ahol belehet szerezni ilyet?köszi előre is! Üdv
Mito eladó Olcsón!
vagy bontva is!
igen tudom:) De az enyémen 1 mm-er se lehetett széljelebb nyitni mert nem fért be a hengerbe. Ha meg nem lenne akkor a hengerbe beleérne a memrán az pedig nem túl jó.
Nézd meg, milyen kicsi (relatíve) a kitérése a w force (meg az összes hasonló) membránnak.

HA a kitérés túl nagy, a membránlap sosam ott van, ahol lennie kellene.
1mm is számít.
egy fasza henger
olyan nagyon ugyse lehet kigörbíteni mert nem megy be a hengerbe a memrán.Esetleg letörni lehet.
Lámpa 25000
Kormány gátló 8000
oldalidomok 10000/db
műszerfal kompletten 15000 ft
Van róla csinos grafikonom, hogy mennyivel csökken a teljesítmény, ha a határolót eltávolítják, elgörbítik satöbbi.
Hát persze már aki meg tudja magának csinálni...Mert egy Tesco-s maró készlet ehhez nagyon kevés és azt is tudni kell mit merre mennyire
szia!
a következőkre mondj légyszi árat:
első lámpa, kormánygátló, oldalidomok, fordulatszámmérő
:D határolót jó letörni. :)))
Enyémen 160 polini van kicsit módósítva a vezérlés, terveztem rá egy kiput 34-es mikuni meg tervezett hengerfej. Ez lehet kb 38-40 Le körül.Nem rossz az a 160-as rendes kipuval:)
Nem baszogatásból, de a nyitott kipu az jó. :) Mivel lett kinyitva? :)
Annál már csak a nyitott membrán jó, ami abban merül ki, hogy a határolót letörik :)
Ki csinálta és mi alapján a hengert?
Itt az a kérdés, hogy mi szerint. Úgy ahogy pl egy szomszéd kocsija, GSXR, útmenti gagyi mérő, netán RS50, vagy ne adj isten egy sr50 robogó órája mutatja vagy valami SI mértékegységben mérve. Mert ezek mind különböző számok lesznek :)
Azért ha magadnak reszeled és magad csinálod a csövet, akkor lényegesen olcsóbban kijön :)
8ban teló+postáról beszélhetünk?
hello: Nekem van=8000ft jó állapotu.
srácok! valakinek van elfekvőbe jó állapotú hátsó teleszkóp reális áron? ha esetleg akad,kérem jelezze,érdekelne!Előre is köszi!