Hát majd kiderül hogyan viselem, többen írták hogy kényelmetlen. De szerintem biztosan nem megszokhatatlan. Primán már ültem, Benelli K2-höz képest ég és föld volt az is, de szerintem hozzá lehet szokni.
Mellesleg egyik sportmotor sem a kényelmességről híres, nem is azér venném.
jah igen. de az a gond úgy meg nemigazán vinnék el és nem nagyon lenne normális csere.. így is egy hengerfúrás és egay dugattyú miatt vacakolnak vele..
Köszi, visszaolvasok majd. Igazából motorozásra kéne, főleg városban, esetleg kisebb túrázásokra. Gyorsulás nem az én műfajom, de nézni remek dolog
Két személy hogyan fér el rajta? Szerintetek bevállalható vele egy út a mondjuk a Balatonra barátnőstül (nem rinyap*náról van szó, hanem egy olyan leányzóról aki szintén kedveli a motorokat).
Eladó GUMI!
Első Heidenau 110/70*17 középen 3,6mm szélén 3,8mm mintával
Hátsó D209GP 150/60*17 középen 3mm szélein ~2mm mintával.
Ára egyben 12000ft
Külön: első 6500ft hátsó 7000ft
Posta van +1690ft országosan.
Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Amugy tényleg aguszusztisba ment a legjobban. Azóta sokat vesztett az erejéböl. Köszönhető a kurvára elkopott dugattyúnak:)0,15 mm-erel volt kissebb mikor beraktam a dugattyú:) De így is megnyertem a bajnokságot gyenge 1000 pont előnyel.
Hát érdemes mindenre odafigyelni:)) Olvasgass vissza szerintem minden 2ik oldalon van ilyen kérdés hogy mire kell figyelni. Szerintem mind1 h. 6v. 7 gangosat veszel. Bár szerintem gyorsulásra a 6os jobb mert keveset kell váltani és egy váltásnyi időt megspórolsz.De ha motorozni kell teljesen mindegy hogy melyik.
Helló. tudná valaki hogy egy ledugózótt főtengely egy új henger (nem persejes) vartex dugóval 35-ös mikunival polini membránlapokal és egy jolly motoval hány ló lehet ?
Helló. tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudnék cagiva elephanthoz dugattyút szerezni,hátsó féktárcsa és betétek,pofák,vagy komlett hátsókerék fékkel,powerszelep,ülés alatti idom, jöhetnek használt és új cuccok is,segítsetek lécci korchma@freemail.hu ha valaki ismeri ezt a tipusú motort ami a képen van írj lécci mert lenne 1pár kérdésem...köszi mindenkinek előre is
Ennek a járgánynak mi a típusa?
benelli
Vagyis pontosabban az érdekelne miben volt ilyen blokk.