Biztos komoly lesz, bár mikor augusztus végén láttam már akkor is odab*szós volt. Én egyelőre egy sima alap mezei EVO-val is megelégednék, de jelen pillanatban még nemigazán van rá keret... Tavaszra, nyár elejére tervezem a megvételét. Addig is próbálom gyűjteni róla a hasznos infókat... Igaz még odébb van, de vásárlás előtt mikre kell odafigyelni, esetleges típushibák stb...? (Nemrég voltam megtekinteni egy Cagiva Primát, de olyan ramaty volt, hogy teljesen el ment tőle a kedvem, így inkább elhatároztam, hogy egy újszerű Mito EVO-ra szeretnék szert tenni, abból is inkább az újabb, 6 gangosra. Vagy netán a 7 gangos jobb?)
Azt szeretném kérdezni, hogy igaz-e, hogy a Mito EVO-kat nemigen lehet kivenni üresbe. Mert több forrásból is ezt hallottam, hogy az üreset nehezen találni meg...
Csaó.
Robbantott ábrád mito blokkról nincs véletlen? Vagy egy e-mail címet adj már légyszives, lenne egy-két kérdésem, remélhetőleg te tudnál rá válaszolni. Szerintem nem éppen jól volt összerakva a blokkom.
Fekete Ferenc től vettem Orosházáról egy mitó hátsó féktárcsát, de 260-as az átmérője és a csavaroknak a lyuköre is sokkal nagyobb mint a mitójé. Szét volt rohadva a tárcsa és valaki leflexelte róla üt mint az állat sőt még látni a rozsda marásnak a helyeit ahol mélyen megrohadt. És még ő van felháborodva hogy, szerinte én vagyok a hibás mert nem kérdeztem meg h. mekkora. Szerintem mitóra 1 féle hátsó fék tárcsa van, ja és sokkal vastagabb is mint a mitójé.Fekete Ferenc volt ez. Tőle semmit ne vegyetek mert átbasz.
Ha boltbol veszel garanciás cuccot és az szar ott is csak akkor állnak szóba veled ha bebizonyosodik hogy nem a te hibádbol romlott el...pedig arrol van papir,pecsét minden...Használt cuccnál abszolut semmit nem tudsz tenni kivéve ha visszaviszed és jol a fejéhez vágod az illetőnek
Helló. tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudnék képet szerezni 125-ős henger belső kiterített faláról, vagy valami henger vezérlés átalakításáról.
Robbantott ábrád mito blokkról nincs véletlen? Vagy egy e-mail címet adj már légyszives, lenne egy-két kérdésem, remélhetőleg te tudnál rá válaszolni. Szerintem nem éppen jól volt összerakva a blokkom.
Akkor mit lehet tenni ha valakitöl rendelek valamit és szart küld? Valahogy felelőségre lehet vonni?
Index relét mennyiért adnád?
ha kell irj email:ktmktm@freemail.hu-ra
vagy hivj:06705377495
Dobj már róla egy pár infót meg képet. Pontos méret milyen márka stb...
írtad h vannak reléid engem érdekelne az öninditóé
És mennyibe adnád, posta megoldható-e?!
Köszi a gyors választ maúgy!