Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos komoly lesz, bár mikor augusztus végén láttam már akkor is odab*szós volt. Én egyelőre egy sima alap mezei EVO-val is megelégednék, de jelen pillanatban még nemigazán van rá keret... Tavaszra, nyár elejére tervezem a megvételét. Addig is próbálom gyűjteni róla a hasznos infókat... Igaz még odébb van, de vásárlás előtt mikre kell odafigyelni, esetleges típushibák stb...? (Nemrég voltam megtekinteni egy Cagiva Primát, de olyan ramaty volt, hogy teljesen el ment tőle a kedvem, így inkább elhatároztam, hogy egy újszerű Mito EVO-ra szeretnék szert tenni, abból is inkább az újabb, 6 gangosra. Vagy netán a 7 gangos jobb?)
e-mail/MSN:magyar001@freemail.hu
Majd jövőre figyelj:)) Arra el készül az ujj henger. Már a terv kész van.
Köszi a gyors választ! Iwiw-en ismerősnek jelöltelek amúgy pár napja De nem igazoltál vissza. Láttalak Meidl reptéren is, szép a Mito-d
Ki lehet venni de, sokkal könnyebb amíg gurul. Apám hondáját is nehéz kivenni álló helyzetben.
Azt szeretném kérdezni, hogy igaz-e, hogy a Mito EVO-kat nemigen lehet kivenni üresbe. Mert több forrásból is ezt hallottam, hogy az üreset nehezen találni meg...
Csaó.
Robbantott ábrád mito blokkról nincs véletlen? Vagy egy e-mail címet adj már légyszives, lenne egy-két kérdésem, remélhetőleg te tudnál rá válaszolni. Szerintem nem éppen jól volt összerakva a blokkom.
Fekete Ferenc től vettem Orosházáról egy mitó hátsó féktárcsát, de 260-as az átmérője és a csavaroknak a lyuköre is sokkal nagyobb mint a mitójé. Szét volt rohadva a tárcsa és valaki leflexelte róla üt mint az állat sőt még látni a rozsda marásnak a helyeit ahol mélyen megrohadt. És még ő van felháborodva hogy, szerinte én vagyok a hibás mert nem kérdeztem meg h. mekkora. Szerintem mitóra 1 féle hátsó fék tárcsa van, ja és sokkal vastagabb is mint a mitójé.Fekete Ferenc volt ez. Tőle semmit ne vegyetek mert átbasz.
csáóó azért nyilványosságra hozhatnád hogy ki küldött neked szar dolgot és mit mert akkor többet attól nem rendelek...
Ha boltbol veszel garanciás cuccot és az szar ott is csak akkor állnak szóba veled ha bebizonyosodik hogy nem a te hibádbol romlott el...pedig arrol van papir,pecsét minden...Használt cuccnál abszolut semmit nem tudsz tenni kivéve ha visszaviszed és jol a fejéhez vágod az illetőnek
Boltba 1500 Ft körül kapsz
Hello!
Akkor mit lehet tenni ha valakitöl rendelek valamit és szart küld? Valahogy felelőségre lehet vonni?
3e /db a relé!
csáó

Index relét mennyiért adnád?
Helló. tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudnék képet szerezni 125-ős henger belső kiterített faláról, vagy valami henger vezérlés átalakításáról.
Valaki tudna valami adattal szolgálni az evok Cagiva feliratú oldal és tankmatricák méreteiről? Nagyon megköszönném.
bács kiskun megye
ha kell irj email:ktmktm@freemail.hu-ra
vagy hivj:06705377495
ÉRdekelne a dolog!HOl laksz?
zotyavfr@freemail.hu
Dobj már róla egy pár infót meg képet. Pontos méret milyen márka stb...
Van zsir uj gyürükkel stb....10-es.
sziasztok ha 1 arrow rezójába nincs benne a arrow jel akk valószinű nem eredeti mi ? a végdob viszont arrow.
terminator
írtad h vannak reléid engem érdekelne az öninditóé
szia. hát van egy jo öninditom meg bendix egybe a 2 tö 7 ezer postával ha ugy jo neked.?
Hali!
És mennyibe adnád, posta megoldható-e?!
Köszi a gyors választ maúgy!
szia nekem van bendixem