Szeretnék kérdezni, hogy hengerfej tömítést cagiva mito, w8-hoz hogyan tudnék készíteni. Csak egy vékony "rés" van körbe a hengerfejen. Gondolom tudjátok. Van kipufogó tömítőm , valami spéci papír direkt tömítésekhez. Ötleteket várok! Köszönöm! Vizet kap a henger, és nem gyullad be. Mikor nem volt benne víz, akkor szépen indult.....
Néhány apróság eladó mitó 1-2 :Spirálok hibátlan lámpák e futómű hütők,km óra tükrök apróért szinte minden kis cumó van ..
Piros tankok farokidomok 4e /db Új kék plexi .
Mailt ha bármi kissebb dolog kell ,biztos van.corleonezoli@gmail.com
Ha jól tudom ott a kipufogóba a torokba kell lenni egy kis gyűrűnek
Azt hiszem gumi de abban nem vagyok biztos. De valami hőálló tömítőanyaggal körbe kened vastagon az is jó. Nekem úgy volt mert ha már estek a mocival akk már lehet h csavarodik a rezó annyit és nem úgy fog passzolni. Képet dobhatnál fel a W8-ról Tetszenek
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mivel tömítsek a kipufogó könyöknél? Ugyebár ilyen rugós megoldással van megcsinálva, hogy a rugó húzza rá a helyére, tartsa ott. Igen erősen kifúj! :/
Tiszteletem a mito-s kollégáknak az lenne a kérdésem hogy van-e valakinek estleg egy fölös
helyzetjelző foglalata akár égővel is
meg eladó mikuni karbi 35ös szívócsonkkal eggyüt
Széles utat és óccsó benyzint
Sziasztok! Keresek w8-mito képen látható alkatrészt. Burkolatot, valamit azt a forgósat amibe beakadnak a bowdenek(power motor). Remélem érthetően írtam le. pimpa24@freemail címre várom a leveleket, mert nem tudok itt lenni a gép előtt. Előre is köszönöm
Á, ez nem így megy.
Ez úgy működik, hogy valami régi lepukkant dt, full széria, gyárilag 17-18Le-je lehetett valaha, ha jók voltak a csillagok állásai. De ebből a hirdetésekre simán lesz 40 :)
Nem kell ahhoz 160-as henger vagy akármi :)
Elég hozzá sport gyertya, felnicsík, valamimódon szétbarmolt, azaz "nyitott" membrán, meg "nyitott" kipu. :)
Szeretnék kérdezni, hogy hengerfej tömítést cagiva mito, w8-hoz hogyan tudnék készíteni. Csak egy vékony "rés" van körbe a hengerfejen. Gondolom tudjátok. Van kipufogó tömítőm , valami spéci papír direkt tömítésekhez. Ötleteket várok! Köszönöm! Vizet kap a henger, és nem gyullad be. Mikor nem volt benne víz, akkor szépen indult.....
34es vagy 40es Dellorto esetleg érdekel?
Neked van MOTA-d, vagy valakivel számoltattad?
Piros tankok farokidomok 4e /db Új kék plexi .
Mailt ha bármi kissebb dolog kell ,biztos van.corleonezoli@gmail.com
Azt hiszem gumi de abban nem vagyok biztos. De valami hőálló tömítőanyaggal körbe kened vastagon az is jó. Nekem úgy volt mert ha már estek a mocival akk már lehet h csavarodik a rezó annyit és nem úgy fog passzolni. Képet dobhatnál fel a W8-ról Tetszenek
helyzetjelző foglalata akár égővel is
meg eladó mikuni karbi 35ös szívócsonkkal eggyüt
Széles utat és óccsó benyzint
Ez úgy működik, hogy valami régi lepukkant dt, full széria, gyárilag 17-18Le-je lehetett valaha, ha jók voltak a csillagok állásai. De ebből a hirdetésekre simán lesz 40 :)
Nem kell ahhoz 160-as henger vagy akármi :)
Elég hozzá sport gyertya, felnicsík, valamimódon szétbarmolt, azaz "nyitott" membrán, meg "nyitott" kipu. :)