Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SKF csapágyboltokban az ország bármely pontján beszerezhető a vízpumpádhoz szükséges kétajkú szimmering.
Valaki nem tudja hogy hol lehet kapni mito-ba vízpumpa szimeringet?!?!
egy ilyen kétoldalú szimering sehol nem találok
Szia kellene akkor az egész ház adsz egy msn címet és akkor felveszlek?
Csucspisti!A haveré lett volna,de ö is meggondolta nem adja el,mert lovéja kevés másikra.Használd egésszégel.
hello: holnap megnézem hogy vagy e powerelektronikám , ha van akkor valahogy meg oldjuk.
de power motort is nézd átt ,meg kábel köteget is mert valami le testel vagy bárbi akkor már ki tudja nyirni az én elektronikámat is .
nem szeretnék ebből kelemetlenséget hogy most jó volt e vagy nálad halt e be.... de ha kell va evo mito kábelkötegem is mert azt hiszem tiéd éget ki....
holnap hivj fell telon:06705377495
és vallamit ki találunk
Hello misoc,

nagy kérésem/kérdésem lenne!
az EVO-ra kellene nekem power elektronika kipróbálásra, mert az enyém a kiégés óta csak az indításnál csinálja meg a power tesztet, de fordulaton nem nyit ki és szeretném megtudni, hogy ténylegesen az elektronika-e a hibás.
természetesen ha jó, akkor az árát azonnal küldeném is neked
várom a válaszod

GURO
ok. jött mailed de a Te címedre nem tudok választ küldeni. MSN-re vegyél fel. email címem ugyanaz.
A lefogatót , ha annyitól egy cigi árával olcsóbban adod pálcástól akkor küldheted is a címemre. Esetleg csavarok kellenek, ha szépek. Olajszivattyú fedél 2 csavarja + gyári bilincsek, ha vannak jók. Dekli csavarok(csak hibátlanok) is érdekelhetnek. Csavarok azért kellenek mert nekem planet van és ott mind szem előtt van. Utánvéttel fizetek
Mito nem rotax blokkos próbáld az Rs topicba.
van egy eladó dugattyum rotaxhoz!az átmérö 53,98mm a magassága 62,6 a csapszeg átmérö 14,8mm!hibátlan állapotban van!ha valakit érdekel irjon!:)
Szia,

A tank kitámasztó pálca, úgy komplett, ahogy a képen is van mi pénz lenne? Gázbowden? Esetleg jobb álapotú lánc és 1pár gumi is érdekelhet.
Hol vagy helyileg?

exele@freemail.hu (MSN is ez)
Cagia mito evo SP kipufogó rendszer 3-4le + ad a motornak és 10-15km/h végsebesség -et ad. horpadásmentes a leömő jó állapotban eladó. vagy sima mitora is fel rakható.
ár=40000ft
cső: ha kell index relé=3000ft-ért adok.
csá

Küldtem mailt, de nem kaptam választ. Megvan még az index reléd? Amennyíben igen, mennyiért adnád?
Helló!

Bocsi de külön nem eladó!
A komplett légszűrő ház 3eFt.
szia a légszűrő tetélyéről azt a ketté ágazó véget mennyiért adod?
Dajdika mártalán nemérdekel a dolog?
mért szerinted menyit ér egy mito első lámpa?
3eft nem simson ez mito!
bontokba=12-15eft egy miro lámpa én meg 8eft adnám.
Üdv!

Mito evo alkatrészek eladók ha valami érdekel hívj vagy írj e-mail.
70/6231473 / enmoto@citromail.hu
Egy baráti jótanács, hogy ha olcsóbbak lennének a cuccok, sokkal többmindent vinnének, és attól is ugyanúgy lenne profitod
hello: küldj már egy uj email:apriliars160@freemail.hu- ra
mert ilyen kodokat kaptam csak meg.
ingyen adjam oda?
Kösz, de ennyiért használd egészséggel :)
Egy jól összerakott motor pedig arra való.. ha szeretnéd meghúzod és száguldasz :)
Én azt mondom ne mito-t vegyél, mert nem bírod ki hogy ne húzd meg a fülét...:/
hello: körlámpás mitohoz:
elsőlámpa=8eft
fejidomtartó=4eft
fejidom kicsit nyomis ,de kis javitással használható=4eft
plexi nincs.