5e-ért van egy hátsógumim. Vegyél fel msn-re:
cop01_289@hotmail.com
A gyujtás problémára, nekem is volt ilyen gondom. Nekem a gyujtó kábel volt elhasználódva. Levágtam belőle kb 1cm-et gyertya és gyujtás felől is és már jó is lett.
Helló mindenki!
Én még csak most regeltem, mert nemrég vettem 1 mito-t. Nagyon olcsó volt sajnos, gondolom ezért mert minden baja volt! Azóta kb 150ezer ment rá, de még mindig nem az igazi! 8000 olyan mintha elkezdene tiltani és nem forog többet! A power nyit, és valami mégsem jó! Én a gyújtásra gyanakszom, de nemvagyok benne biztos ha valaki tapasztalt már ilyet, vagy tudna segíteni ebben, nagyon megköszönném ! És érdekelne hátsógumi, ha valakinek van eladó 140-s vagy 150 bármilyen kopott is jó! De az enyémből már kint van a szövet.
Cagiva Prima 50ccm-es kis gép eladó!
gyári fényezés szép állapot, szép motorhang!
nagyon jó kis moci.
önindító megvan, működik is, és rajta is van a motoron!(ezt azért írom mert nagyon ritka:D)
90km/h-t megy 10500RPM-en
menne többet is , de ezt szereti.
költség mentes!
mantaniro neked szükséged van nagyon Ro.s.u hátsó ülésére? Csak mert nekem is hatalmas szükségem lenne rá csak mondta hogy már odaigérte neked. Ha valami oknál fogva nem kell akkor megvenném én. írj légyszi
Estét mindenkinek.
Mito Evora hátsó ülést nem tud valaki? az ár "lényegtelen". nagyon sürgősen szükségem lenne rá. Akinek van írjon légyszives megegyezünk
cop01_289@hotmail.com
A gyujtás problémára, nekem is volt ilyen gondom. Nekem a gyujtó kábel volt elhasználódva. Levágtam belőle kb 1cm-et gyertya és gyujtás felől is és már jó is lett.
Én még csak most regeltem, mert nemrég vettem 1 mito-t. Nagyon olcsó volt sajnos, gondolom ezért mert minden baja volt! Azóta kb 150ezer ment rá, de még mindig nem az igazi! 8000 olyan mintha elkezdene tiltani és nem forog többet! A power nyit, és valami mégsem jó! Én a gyújtásra gyanakszom, de nemvagyok benne biztos ha valaki tapasztalt már ilyet, vagy tudna segíteni ebben, nagyon megköszönném ! És érdekelne hátsógumi, ha valakinek van eladó 140-s vagy 150 bármilyen kopott is jó! De az enyémből már kint van a szövet.
van a faszt
fejidom,lámpa,müszerfal,fejidomtartó konzol, plexi,sárvédő,
oladalidomok,ülések,tank,kormány telo,kapcsolok,fékek, felnik,
kipufogó,powerszett,váltó-fékar,teleszkopok, papiros váz,hütő.
Blokk nincs meg már!
érd:ktmktm@freemail.hu
email be érdeklödj vagy telon
email:ktmktm@freemail.hu
telo:06705377495
gyári fényezés szép állapot, szép motorhang!
nagyon jó kis moci.
önindító megvan, működik is, és rajta is van a motoron!(ezt azért írom mert nagyon ritka:D)
90km/h-t megy 10500RPM-en
menne többet is , de ezt szereti.
költség mentes!
120ezer ft
feleannyiért vettem sokkal jobbat
Amugy sztem nekem is ilyen égők vannak bennt, de nekem keveset világít,alig látok....
összeomlott a gépem és mindent ujra kellet csinálnom.
msn-t is!
nemtudtam
Mito Evora hátsó ülést nem tud valaki? az ár "lényegtelen". nagyon sürgősen szükségem lenne rá. Akinek van írjon légyszives megegyezünk
együléses farokidom eladó!
12V 45/40W
sztem gyáriak.
500Ft/db