Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali mondjál valami árat !
Fejidom
Lámpa - konzollal
Plexi
Ezek kellenének, árajánlatokat várok :))
Csucspisti! Milyen olcson kéne Mito?
Sziasztok!
sziasztok:)
eladó a mitom:) használtauto-n és képesmotoron is fent van . képek az adatlapomon:)
e-mail: csole@freemail.hu
tel: 06209806891
hello: nekem van fékcsövem=2000ft
ha kell emailbe küldd a posta cimed:ktmktm@freemail.hu
Hali érdegelne elado cagiva mito olcson! köszönöm
Sziasztok! Duplalámpás Mitohoz hátsó fékcsövet hol lehet beszerezni?
Lehet hogy a csövek nagyon kemények, nézd meg, hogy alapból kemény-e, lehet hogy a cső öregedett el
Nem kéne hogy túl kemény legyen :O
Halihó , valaki tudja h az természetes a mito blokkos motoroknál , h nagyon kemények a vízcsövek ? magyarul nagy a nyomás ? vagy ez alapból ilyen ?
Valakinek nincs eladö elsö fogaskereke 13 as? ha van menyiért?
En meg eddig semien motorban nem talalkoztam ilyesmivel es azt sem tudom h mi a szerepe es az also vagy a felso gyuru ala kell rakni
Szerintem egybe van ez a motor és nyugodtan megveheted a cagivába nem fogsz csalodni :D én most adtam el az enyémet és nagyon jo volt és nagyon hiányzik
Hello Sziasztok Mito-sok :D
A segítségeteket kérném! egy jó haveromnak van egy mito evo 1 ese és nemrég ideadta 1körre és azóta megvagyok hülyülve a mito-ért(adatlapomon a képek közt találtok róla fotót)
és elkezdtem nézegetni a mitokat ugyanis szeretnek egy 25 öst és ugy nézz ki mitot fogok venni.. és találtam is 1et..gondoltam megkérdezem ti mit szoltok hozzá,valaki ismeri e vagy mit javasoltok, küldöm a linket.. köszi előre is :)

http://www.motor.hu/motor_vpag...
SP sport kipufogó rendszer eladó.
mito evo -ra való ,de sima mitora is felmegy.
nagyon teljesitményt ad mint egy arrow-jolly ...
ár=40000ft
aki alkudni akar nem is keressen.
érd:06705377495
kerek lámpás elöl? évjárata?
email:ktmktm@freemail.hu ide irj.
Gyűrű alá való.Bár ez 2t gépekbe nem igen elterjedt...Legutóbb MTZ-nek a kompresszorába találkoztam vele
KÖssz Hurkafej:) Easti, még most nem kell:):(
Marteen - az enyém már most is eladó.
2000-től 6 sebességesek
csak a kerék mito a motor nem, nem tudom hogy ez melyik. honnan állapithatom meg?
ugy sejtem ti sem.....
Üdv.
A Mito-k hanyas évjárattól 6 sebességesek? Valakinek bő két hónap múlva nem lessz rendszámos 1-es Míto eladó:)?
hello: van km ora csigám=5eft
sima mitora vagy evora kell?
helo, nekem van egy 34 es mikuni. 18 eFt ha érdekel.