Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
majd megnézem mert nem tudom milyen fúvókák vannak benne
FÉkbetét www.shox.hu telfonon érdeklödj 3800ft pár motrix nekem tavasszal annyi volt
hali csinálj rá ugy alapjáratot h az alapjárati keverék állitó csavart full be tekered és 2öt ki +/-0,5ford , és ugy állitasz a suberen kb jó lesz bár h 160as lehet h alapjárati fuvokát is növelni kelet volna má amenyiben nem mentél utána mekkora a főfúvid csak elméleti síkon kérdezem
Sziasztok
Eladó a motorom 160 polini , papírok nélkül , minden működik rajta egyedül alapjárat nincs.
160ezerért
valakit érdekel írjon
Köszi!
cagiva mito 1-mito evo alkatrészek eladok:
blok,váltó,kuplung,gyujtás,lendkerék,feszab, idomok,telok,kapcsolók,
fékek,tankok,lámpák,kipufogó,felnik,sárv
édő........stb.
érd:ktmktm@freemail.hu
Helló!
Nem tudom tudtok e segíteni, Cagiva Mito első fékbetétet akarok venni mert ilyen nyergem van! 2 dugattyús úszó

Ha lehet minél több linket adjatok meg ha tudtok!
Előre is köszönöm!
Kb 4 vagy 5 éves.De már nálam is festve volt mert elestem vele.De amikor megvettem már akkor se gyári matrica volt az oldalidomon.Majd előkeresem azt a képet amikor megvettem,kb 6éve.
Egyébként mikori ez a kép?
Hello
Hát tényleg sok munka volt vele, meg idő meg.. minden ami kellett hozzá. Én tavaly vettem tavasszal, akkor már hasonlóan nézett ki.
Sajnos nem volt gyári, és nem is tetszett annyira, most ilyenre lett fényezve, ez már kicsit gyári közelibb.. egyébként van egy galéria a felújításrol, nézd meg, ott van kép az ez elötti állapotról
Nálam annó így nézett ki(az első motor.
Szia,látom eladó a mitod.Anno az a motor az enyém volt,nekem 3 évig volt meg és 3 éve adtam el.Ha jól emlékszem ubv559 a rendszáma.Mi róla a véleményed?Látom igényesen megcsináltad,nem lehetett olcsó móka,ilyen szép állapotú nem sok van,kár érte hogy eladod.
Udv valakinek nem akad egy folosleges hatso ules elado mert a reggel sajna munkaba menet elmaradt es nem talaltam meg mert tul nagy a fu az utszelen
5-6l kb
Mostanság mennyit eszik a mitotok és egy tank benzinnel meddig szoktatok vele menni?
Motorom most csak 250.000 ft itt......
Az a váltómérete, az is jó, de a 150-es gyakoribb.
Valakinek jó állapotú főtengelye? Ha van lehet érdekel! És menyiért? Üdv
Nemertem..... csak nekem 140/70-es hatso gumim? A neten mindenhol azt irja hogy 150/60 :( Nektek?
Motul 710, Agip Speed, Agip Racing, stb
Szinte bármilyen jó minőségű teljes szintetikus jó bele, csak olvasd el a dobozt, mert valamelyik csak előkeverve használható, különolajzáshoz nem. Én Motult használtam benzinhez keverve.
Ti milyen olajat ajalnatok? Mivel itassam? Ti milyet hasznaltok?
Csapágybolt? :)
Sziaszto kolyan kérdésem lenne hogy hol tudok tügörgőt venni? Aki tud valamit az írjon előre is köszi üdv
Még mindig eladó a Mito-m itt