Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

udv mindenkinek vettem ujj dugot a mociba gyuruvel egyutt es a gyuruk melle volt teve a csomagba egy darabosan kor alakura hajtott lemez a vastagsaga megegyezik a gyuruvel es azt nem tudom h mire valo
hello, első kerékhez kellene nekem meghajtó, ami a bovdent tekeri. köszi
hello.13 as elsö lánckereked van?
Helló!

keresek mito evo ii első kereket üresen!
eladó egy evo kipufogó rendszer 20eft.
Csá

Mennyit engednél a hátsó 43 as lánckerékből?
Cagiva mito evo alkatérszek:
uj hátsó 43-as lánckerék=5000ft
első 14-15 lánckerék=2000ft
használt lánc=3000ft
uj első ferodo szinteres fékbetét még csomagba van=5000eft
uj hátsó fékbetét=2500ft
mito elaső kerék=25eft
féktárcsa=10eft
első telo=30eft
powermotor=10eft
powerelektronika=16eft
tankok,idomok,lá
mpák,müszerfal,ülések,kapcsolok,váltok,
gyujtás,öninditó,.....
......stb
érd:apriliars160@freemail.hu
Cagiva Mitom volt tegnap előtt adtam el nagyon jó motor volt (ha lenne evo akkor vennék olcson :D)
5litert evett még 100km-en ugy hogy nem sajnáltam a gázt huzkodni :D:D:D
Ha raktak a hengerbe benzint be kellett volna indulnia, legalább beröffennie, karbitól függetlenül! Szerintem nincs benne kompresszió..ergo dugó gyűrű csere!
Hahó vki!
Lánc szettet akarok venni, hol ajánlatos venni és melyik a legjobb?
gyári áttételel persze, evo-hoz kell
Előre is köszi a válaszokat!
Széles utat!
letöröltem, mert nem szeretem ha személyeskednek velem ismeretlen - névtelen - képtelen emberek :) majd ha kitisztul ez az oldal, újra teszek fel anyagokat
Nemhinném, hogy eldugulna a karbi, esetleg egy tisztitás nem ártana neki, meg egy kompresszió mérés. A karburátort ki kellene takaritani, és ha úgyse indul akkor megpróbálni betolni, hátha akkor lángra kap :)
Üdv!

Mennyi egy gyári EVO Mito... esetemben '98-as Planet kompresszió végnyomása? Én 9 bart mértem?
Valakinek Planet angol nyelvű kis köny? Vagy magyar leírás a szervízintervallumokról?
hát a sárgán az első kerék furán naon közel van az idomhoz...lehet meghajlott bár ne legyen igazam
Misoc nincs neked véletlenül kipufogótömítésed? A végdob és a kipu közé?
Srácok az hogy lehet hogy nekem az olajpumpám is Mikuni? És a Mikunival szerelt mitók miben különböznek a dellrotyóstól? Előre is kösz!
Sziasztok!
Valaki nem ismeri ezt a motort?
Akié azt mondta hogy tavaly lerakta akkor ment most tavasszal nem tudta beindítani!Szikra van próbáltak beleönteni ahengerbe benzint akor sem indult!Én arra gondolok hogy karbi kiszáradtz a télen és eldugult!Megakarnám venni csak 520km-ert utaznék érte és nem akarnám a gatyámat is rákölteni ha nem az a baja!Szentgotthárdon van!
lehet elcserélem erre szerintetek?
Ha legközelebb lessz egy kisebb vagyonom, akkor lemérem, hogy pontosan ,mennyit eszik, fullig tankolom, megyek 100 km-t, és megint megtankolom, megnézem, hogy mennyi fogyott :D
De a tavalyi benzinárral asszem 1300-1400 Ftból jött ki 100 km
hali!

Nincs valakinek 32-34 körüli karbija eladó?Illetve nekem van egy 24es eladó!
bár lehet hogy csak azért, mert a powerem bemondta az unalmast és mindig nyitott állapotban van...
6lityó kb ami elég ~280km -re
Chuckyo - hova lett a 2. Mito-s galériád ?
azt a patkány eget ez de ronda
eladó a motorom (zxr 250)
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

ez egy freccia, mito fejidommal? jézusom... mit vétett szegény?