Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MIsoc
ha ez sp rendszer én megszem a powerem
evoba a gyári 155 ös ha meg sokat kap akkor a subert állítsd
Az én kipufom is valahogy így néz ki Mármint a rezó rész, a dob az más. Vanrajta vmi amiről fel lehet ismerni?

És a gyári karbikban mekkora főfúvóka van? Enyémbe 140es, de olyan minmtha sok benzint kapna
helyileg merre kéne menni érte?
cagiva mito evo SP kipufogó rendszer.
ár=50eft
Próbáld meg egyel feljebb tenni a súber tűt lehet az segít de nem tudom mi lehet
sima 28-as
power jetes karbid van vagy sima gyári?
MIsoc
most akkor eladó a kipuff vagy nem?
jo gep az enyem is majdnem igy nez ki
nekem is ugyan ez a velemenyem de vajon mi az oka?
szerintem nincs megtorve a gazkabel mer helybenporgetesnel nem csinalja
csak ha huzamosabb ideig megyek power felett akkor novekszik meg az alapjarat a karbirol lehuztam a benzincsovet es folyik jol annal jobban mar nincs h folyon a benzin a szurot is kitakaritottam mar a kabiban es csak...........
hat igen az tenyleg nehez.... ezt vegye magara aki magyarorszagon el es magyar iskolaba jart en nem szegyellem h csak ennyire vagyok kepes a magyar helyesirasban de hat ez v naluk nemnagyon v szukseg a magyar irastudasra
olaj!:D ne sajnáld rá a pénzt:)
A napokban vettem egy 1992-es Cagiva Mito 125 Seven Speed-et! Tanacsokat szeretnek kern toletek h mikre kell odafigyelni, es egy par szot a motorrol.... Elore is kosz
Vagy valahol meg van törve a gázbovden és a rezgéstől csak később esik vissza lehet ez is.
Szerintem amugy ez attól lehet, hogy miután meghajtod, nem tud olyan gyorsan utánafolyni a benzin...
Azért, mert funkcionális analfabétákkal kicsit nehéz társalogni, nehéz megérteni mit szeretnének.
Én most sem értem, mitől fáj a hajad, és szerintem más is csak kb.
ha csak úgy simán üresbe power fölé pörgeted akkor is fenn akad a fordulat vagy csak ha huzamosabb ideig mész power felett?
hat igen siettem mikor irtam es van miert "utalnod ezt" mert ezen k...a foldon mindenki tokeletes! csak en nem! amugy annyit szerettem volna megtudni h mi az oka annak h miert nom e joval az alapjarat azutan h jol meghajtom kb 2000rel no meg az alapjarat mint azelott
én is várom a képeket
adam92513@freemail.hu
az sp kipuffról
nemtudsz képet feltenni? vagy vmi?
csiszi8@freemail.hu akár ide is jöhetne
hello: nekem van hűtőm=8eft ha kell postázni is tudom.