Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudod mi a különbség az eVO1 és a Jolly dob között?
még1 kérdés: fordulaton eszméletlen módon rezeg a mito.. ez normális? haver evo1-e nem csinálja
köszi a választ
Sziasztok!
túrbószunyog nekem van egy gillardoni 1es hengerem mitora jó állapotba.
45000HUF
Köszi erre gondoltam én is, de reménykedtem hogy lesz egy okosabb megoldás tőletek
Ameddig be tudod hajtani a csavarokat
hello

lenne egy kérdésem most raktam össze a blokkom
kuplungnál a 6 db rugót mennyire húzzam meg? most nem enged ki a kuplung el se tudok vele indulni....
már kérdeztem de valszeg nem láttad az arrow mennyit kóstál? meg egy képet kérhetnék? persze ha megvan még
üdv
az mitől lehet hg a fordulatszámmérőm van amikor rendesen mér és van amikor össze-vissza kileng
Hasonló .
Besajtolt hengerpersely általába öntött vas már nemigen az hogy hogy van belerakva és hozzámunkálva a hengerhez az számit még sokat.Némelyiket szörnyű kókány módon csinálják meg...
igen csak nem mind1 h mi mennyibe kerul amugy meg mikor megvolt a mito I-esem ugyancsak ambikat kapott ketgyuruset ugyancsak perselyes hengerbe es ugy adtam el a csako aki megvette 1000 km utan huzta 5000 rot/m fejebb es most ket kb 70kg-os ember alatt 150-et tekeri a kis moci azert nem mind1 h mien anyagbol v az a persely is
Hát egy perselyes hengernek meg ambika dugónak... Enyém gyári méretű nikasilos, vertex dugót tettem bele 3századra illesztve 500 km-nél be is fejeztem a bejáratást...azóta sincs semmi baja.A tied most kb arra jó hogy 7ezer alatt elmászkálj vele városba ide oda de többre nem.Vegyél egy bevonatos hengert és egy rendes dugattyút ugy lesz jó.
udv mindenkinek azt szeretnem kerdezni h kb hany km-t kell belerakjak a mitomba 500km-rel ezelott kapott perselyt a hengerem es egy 1gyurus ambika dugot es 500km utan kiprobaltam a powert megis h megy a gep es 130km/h-nal ha nem huzom be a kuplungot telyesen megszorul mert kezdett megragadni szerencsere nem tortent semmi a motorjaval behuzott kuplungal gurultam addig amig lecsokkent egesz kb 50km/h-ig a sebessegem es lassan kiengedtem a kuplungot es ujraindult a moci en ugy tudtam h 400km eleg a bejaratashoz de ezek szerint meg 500km se volt eleg
hello:hengerem már nincs sajnos
hello: feszab=6eft
gyujtásalaplap=12eft
cdi=10eft
lendkerék=10eft
trafó
=4eft
vagy ha kell kompleten a gyujtást=25eft -ba oda adom.
ha kell vallami: apriliars160@freemail.hu ra irj emailt.
Előfordul hogy a power tesztet megcsinálja de fordulaton nem nyit ilyenkor elektronika csere...
hello,

egy kérdésem lenne:
gyújtást ráadva szépen mozgatja a POWER motor a bowdent, de menet közben nem működik! EVO
ötlet?, adalék infó, hogy egy kicsit kigyulladt a gép, az elektronika egy kicsit meg van kapva, de minden vezeték újra lett húzva!

kösz a segítséget

GURO
Kopogni is fog ez a blokk ilyen A kiegyenlitőtengely áthajtófogaskereke kopog mert nem fix hanem 3 rugó van benne amin elmozdulhat és ez adja a hangot
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy kicseréltem a fötengelyt szimeringet váltot csapágyakat dugot meg a tügörgöt és még mindig kopog valami a blokkba :S valaki tudna segíteni mi lehet?
gyertyakábel, pipa? szikra van? valami elektronika lehet, haver TZRével is ez volt - elolvadt neki egy vezeték. tuti gyujtás lesz sztem!
Szép nyári délután, 30+fok napon. Gondoltam kerülök egy kört. Kitolom, gyújtás ráad, pici szívató, indítózom. Semmi...semmi.. 5. próbálkozásra beindult (megjegyzem már napok óta nehezen indul). Hallom ám, hogy valami zizeg a műszerfal árnyékában. Nézem, nézem. Gondoltam csak megunja majd...

- Azt tudni kell hogy kb 1hete ha 8-9ezer fölé pörgettem, akkor mintha nem kapna benzint. -

Elindultam, ráfordulok a betonra. Gondoltam kicsit meghúzom a fülét. 1-es,2-es.. érzem ám hogy 7ezer fölé nem tudom pörgetni mert le akar fulladni. Lámpánál megállok, még mindig észlelhető a hibajelenség és még a zizegést is hallani. Elindulok, 5ezer fölé nem megy....mi a fene?! lámpa után 100méterre...alig megyek 40-el, mondom csak érjek haza! Hopp leáll. Mintha levettem volna a gyújtást.

Megállok, indítózom. Semmi, ismét semmi. Önindító teker, de nem indul. Betoltam, úgy sem megy. Benzin van benne, a csap is jól áll.

Közel 7km-t toltam haza, és volt lehetőségem elgondolkodni. Mi a fenének nekem ekkora motor? :DDDD

Valakinek van valami ötlete hogy miért nem indul be?

Bocsi a regényért, így sikerült :D
Nekem 700km/1 liter keverve 1:33-ban, 5 literhez másfél deci.
Sajna kikötött olajzással vettem én is és már egy ideje szárazon forgott a pumpa.
üdvözletem minden kedves látogatónak!
virtual tuning topikban Pedro segítségével elkészült 1 minta a mocim jövőbeli fényezéséről
és szeretném kikérni a véleményeteket hogy ti mit gondoltok róla
Péter
Misoc engem érdekelne a henger ( ha megvan még )... Képet tudnál róla felrakni? Am ha megvan akk pls írj msn re : adjegyezrest@hotmail.com Tel számot nem akarok írni, de ha kell akk írj.. mindenképpen írj mer kéne a henger :D