Kész lett a mito-m, majd lesznek jobb képek, galéria a felujításról, nagyon sokban van ez nekem, kimerültem benne. és ugy alakult hogy most el is kell adjam.
Így vettem a mocit. Különolajzóját is odaadták. Valami baja volt, azért lett keverékes. Lehet hogy jobban megérné tankolás szempontjából, de egyedül nem tudom kicserélni. Szervízre meg nem költök. Lehetséges hogy ezen a cserén elgondolkozom...
Különolajzásnál 1l olaj 1000-1100km ig is elég.És az mindig annyi olajat ad neki amennyi kell.Alul kevesebbet felül többet akárhogy nézzük utcára sokkal jobb a különolajzás.Az meg hogy az olajpumpa elromlik elég ritka dolog sokan csak ráfogják erre mert ez a legkönnyebb.Nem az hogy hajtottam állat módjára vagy motorfékeztem vagy szar olajat tettem bele vagy hidegen hajtottam...nem.Elromlott a pumpa azt kész.Hisz 1 csiga van benne ami 1 fogaskereket hajt a főtengely fordulatszámánál kb 5-6x lassabban és az egészet az átfolyó friss 2t olaj keni az elég sok km alatt kopik el.100 szónak is 1 a vége pályára megéri kikötni de utcára nem.
1:30as keverék kell bele, tehát 3l benzinbe 1dl olaj. Olcsóbb olajat veszek és így jól kijön. Egy tankkal (kb 15-18l) durván 280km-t gurulok ami 5,5l -es fogyasztás.
250 km?
Ha 6 literes fogyasztást vennénk akkor 250 km alatt 15l benzint fogyaszt el. 1-15-ös keverési arány hatalmas, ha tényleg ennyi olajat öntessz bele akkor biztos sok zséd van, mert szerintem csöppet drágán jön ki az, hogy tankolsz 3500-ért, és még 2500Ft-ot költessz olajra is... Hogy érthetőbb legyen igy a géped 100km-en 4 deci olajat megkajál, és benzinnel együttvéve 3000Ft-ra jön ki 100km... Túl sok ahhoz h elhidjem :)
nekem cagiva mito evo-ba kellene feszszabályzó, vkinek nincsen 1 elfekvőbe ? :D
Vasfarok, ha jol értettem neked van 1 . Tudnál nekem küldeni róla képet ? meg akkor ha frankón müxik is megvenném amennyiért írtad (3 rongy ;) ) .
Válaszodat előr is köszi ;)
üdv. az égiektöl :D
Rendben, megnézem azt az oldalt is. Az a baj, hogy ahol láttam a hirdetést mármint a telóról ott nincs oda írva hogy melyik motorhoz való, hanem van egy kép és azon van több fajta. Ezért kérdeztem, gondoltam valakinek van kéznél egy bontott :)
Szívesen!
Nagyvason is találsz vagy pinkmotorstól is tudsz rendelni.
A tied 90-91es évjárat tudtommal, lényeg, hogy előre a nem fordított telóshoz keress, ha hátra akkor mindegy.
Típus-évjárat, ez a kettő elég. Az évjáratot legpontosabban, pedig a váz nyakának alsó részén találod. Mivel ennél a legkisebb az esély, hogy cserélték. Vagy mivel sima telós, az első teleszkópok szárának belső felén.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod! Még egy kérdésem lenne. Fékbetétet hogy vásároljak? Bemegyek a boltba és mondom hogy ehhez a motorhoz kellene vagy típus szerint? Neten típust nem találok. Olyan van, hogy fel van sorolva hogy milyen motorhoz való. Típus nincs.
Engem érdekelne a feszszabályzód meg esetleg a gyujtás, mennyit kérsz értük (külön-külön) ?
köszi ;)