Egy barátom vett a fiának egy mito125-öst. Megkért ,hogy kérdezzem már meg, hogy bukógombát Ti hová raktátok, (rögzitési pontok, stb) illetve ha valaki tudna feldobni egy-két fotót azt nagyon megköszönném! Szegény srác állitolag 2 hetente lezuzza.....
Somi05!
Szép a mito-d.
Lenne egy kérdésem, a műszerfal világítást hogy csináltad hány égő van benne? hogy kell kicserélni milyen égőt raktál bele?
Légyszi írd meg. köszi
Minden a motor állapotától függ, szerintem a legjobb az, hogy ha megveszed akkor megnézni, hogy mennyi a kompresszió meg ilyen dolgok, és eldönteni, hogy a blokkjába belepiszkáltok-e. Szerintem sose árt ha egy dugót vagy hajtókart cseréltek, ki tudja mikor lett kicserélve, azmeg más hogy miket mondanak, mert én vettem már bontóstól "2000 km-es" hajtókarral ellátott főtengelyt, aztán meg 1 milit lehetett simán oldalra mozgatni. De ha egyszer felújitod, és azt jól akkor egy jóideig nemkell hozzányúlni, szóval ha nincs összekókányolva akkor nagyon megbizható a gép. Nekem többmint 1 éve van, és a felújitás után csak olajat cseréltem benne, láncot feszitettem, meg fékbetéteket cseréltem és ennyi :) szóval annyira azért nem költséges, bár a fogyasztás más tészta, mert vegyesen 5-6ot eszik, és még jön mellé az olaj is...
Sziasztok! Én szeretnék venni lassan egy Cagiva Mito Evo-t néhány információra lenne szükségem.
pl: Fogyasztás,Lóerő,Végseb,Megbízhatóság,Hány Sebességes,
ennek sajnos más a fog-kiosztása..
91-es a mito! Tudsz valamit?
érd:ktmktm@freemail.hu
ár=40000ft
én mito evo-ra akarok
Egy barátom vett a fiának egy mito125-öst. Megkért ,hogy kérdezzem már meg, hogy bukógombát Ti hová raktátok, (rögzitési pontok, stb) illetve ha valaki tudna feldobni egy-két fotót azt nagyon megköszönném! Szegény srác állitolag 2 hetente lezuzza.....
Előre is köszönöm!
Üdv
Szép a mito-d.
Lenne egy kérdésem, a műszerfal világítást hogy csináltad hány égő van benne? hogy kell kicserélni milyen égőt raktál bele?
Légyszi írd meg. köszi
fordulatszámmérő hajtása esetleg vkinek?:)
igazából az a kis fogazott tengely van elkopva..
van vagy 4db -om többet visszel van kedvezmény.
Mito evo.2000-től 6sebességesek.ha nemhúzod nek iakk kb 4-6liter fogyasztás.60-70%megbízhatóság
pl: Fogyasztás,Lóerő,Végseb,Megbízhatóság,Hány Sebességes,