Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikey: a bowdenem nem gyári , de szerintem ennél a problémánál nem a bowdennel lesz a gond
fahee és sanyeeeE : csak a lamellák lettek cserélve, kicserélem akkor a lemezeket is , és 10W40es olajat kiprobálom amit ajánlottatok, jövőhéten lesz időm nekiállni, remélem ezlesz a megoldás...
Köszi
Helo
Láttam már hogy többeteknek kéne mitora plexi (többek közt nekem is). Szerintem ha megbeszéljük, és találunk egy jó eladót, E-bayror tudnánk rendelni. Mert itt MO.n nemnagyon fogunk kapni, ha meg igen az v drága v szar.
Én volt ugy hogy egyik oldalra nem kaptam 7est csak 8ast és az is jó volt de annál vastagabbat ne.Nem kell azt ragsztani csak mielött berakod a helyét pucold ki rendesen higitós meg szárasz rongyal és ugy tedd be ugy hogy az öntvénnyel pont egy síkba legyen és biztos jó lesz.
Amikor egyszer egy csávó nekem a simsonba cserélte a simeringet akkor ő valami átlátszó hőálló pasztát nagyon vékonyan a szélére kent.
dinya.dani@hotmail.com
MitoDani
adj egy msn címet úgy egyszerűbben lesz.
Nem hiszem hogy 2 hét alatt lesz ennyi pénzem. Írok majd ha össze gyűlik (kb 1.5 hónap) és ha megvan még akkor elviszem.
Srácok!
Kifordult ma a nem rég cserélt gyújtásoldali főtengelyszimeringem..
Nem tudom h mi lehetett a probléma.. v szimplán rossz a szimering.. v esetleg nem egyenletesen nyomkodtam be a helyére..
Érdemes kipróbálni vmivel vastagabbat, mint ami benn volt? 7mm helyett mondjuk 9v 10 mm széleset? v szoktak szimeringhez is néha használni vmi spéci ragasztót? mint a csapágyragasztó, csavarragasztó( Loctite-nak vannak frankó termékei..)
V. ne foglalkozzak vele? szerezzek egy csövet,amit ráhúzok a főtengelyre és egyenletesen toljam be,amíg lehet, azt csókolom..?
Túlütni lehet egyáltalán? metr úgy emlékszem h mélyebbre tettem, mint ahogy előzőleg volt. .de a csapágy megfogja gondolom..
bocs a sok hülyeségért, csak motorozni szeretnék már és nem akarom minden 7végén szétkapkodni..
üdv
van 1 srác pénteken jön megnézni a mocit és ugy néz ki h leveszem róla az arrow rendszert ha valakit érdekel 55e körül oda adnám
van egy elado spool bőr csizmám akit érdekel írjon vagy mito evo alkatrészre elcserélem! SÜRGŐS!
MitoDani
Nagyjából 60 ra gondoltam , de ha tényleg kell és 1-2 héten bellül elvinnéd akkor engedek 10 ezret belőle.
Hali!
Engem lehet érdekelne a váz. Mennyiért adnád?
Hali !
Nagyon úgy néz ki egyben nem viszik el a mocim, ezért szétbontom. Elsőnek a vázat akarnám eladni ! Ha kell valakinek vagy tudtok olyat akinek kellne papíros váz akkor írjatok légyszi.
2010.06.28 ig van műszaki a mocin, a váz mellé adom a motor plakettet is.
Gyári igen csak leveszik sokan mert nem sportos.de nekem tetszik rajta.amugy a szerepe hogy fogás legyen a motoron .de gumipokozásra is jó,pld ha tréleren viszed.az aprilia kipufogója 3 csavaros és teljesen máshova esik a csavar.illetve a perforált cső falvastagsága kissebb 1-mm rel de pont elég ahoz hogy mitoval ne tudd házasitani.
Az nem kapaszkodó hanem pl ha rágumipókozol valamit vagy sisakháló ilyesmit akkor oda tod akasztani
Az utasnak ez a kapaszkodó gyárilag van rajta?
Uj RS kipudob egy uj boritással (mert a gyári fém és aprilia feliratos) és egy arrow matricával. Egyszerű de mutatós megoldás
nagyvas.hu
Sziasztok
kérdésem lenne hogy valaki nem-e tud cagiva mito-nak a 3 küllős változatú kerekéhez fogaskereket
ha igen akkor légyszi jeleze már nálam

csere is mert nekem 41 es van és nagyobb kellene ettöl

előre is köszi
köszi terminator:) megneztem ott nem volt neki masik ugyhogy irtam is neki meg megnéztem kepesmotoron ott nagyon sok bontott van most ugyhogy irtam vagy 15 e-mailt:):D
laller46 irtam neked,..
nekem felújítás előtt ugyan ez volt a problémám. a megoldása: új kuplunglamellaszett ,motul transoil expert 10W40-es váltóolaj,és egy új bowden lett. most tökéletes a váltóm,a kuplungom is,meglehet benne találni könnyedén az üreset,nem gyalogol,és nem is csúszik.

ha csak a lamellákat cserélted ki,cseréld ki a fém lamellákat is,és vegyél bele a fent leírt olajat,amit már fahee is ajánlott.
Motul transoil expertet 10W40 próbáld meg. Lamellákal együtt a lemezek is lettek cserélve?
Üresbe én is csak gurulás közben tudom betenni,.. sztem megszokható...
bowdened gyári?
Szevasztok Mitosok!
Nem emel ki rendesen a kuplungom, csak hogyha nagyon megfeszítem bowdent, de így végig feszül a bowden és nincs holtjáték+ meg is csúszik a kuplung ha jobban odahúzok neki pl előzéskor. Ha úgy állítom a bowdent hogy legyen egy kis holtjáték akkor már nem emel ki rendesen. Hiába húzom a kuplungot 1esbe, menne előre a motor.
Először azt ajánlotta valaki hogy cseréljek lamellát, ki is cseréltük, és új olajat kapott, 15W50 eset, de ígysem javult a probléma.
/ még egy + problémám hogy nem tudom üresbe rakni járó motorral a gépet/
A Ti segítségeteket szeretném kérni, hogy lehetne orvosolni a problémát?