Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy ilyen "villa" kellene nekem!Tud vki eladót?
Meteora Van irj adatlapomon a ciM!
köszi
a főfúvóka m6-os
A dellorto 28ba milyen fúvóka kell? m5ös menetű? mert a 19esembe is olyan van és az nem jó a 28asba.
Írjon valaki... 12:55-ig vok suliba...
Ha ma nem, akkor majd holnap megbeszéljük
Vagy nem tudom, hogy az ár mennyire alkuképes... megmondom őszintén, hogy 30 e Ft-om lenne a műveletre...
Így esetleg nem megoldható?
Ha igen, akkor már ma vinném...
Valami használt hengered + dugó nincs véletlenül, esetleg valaki másnak? Nem feltétlenül akarok újat bele...
Előre is köszi!
hello: nekem van henger-uj dugó gyűrűvel (wertex)=40eft ha kell készitek fotot rola vagy komplet blokk=60eft
Sziasztok!
Mito Evo I-hez keresek hengert dugóval.
Első jó bele. Ja hát külön nem igen lehet venni, viszont ha esetleg érdekel, félárban tudok adni egy newfren szettet.
Sziasztok!
Úgy halottam, hogy az MZ féklámpa kapcsolója jó a Mitohoz
(a hátsóba). Csak azt nem tudom ,hogy az MZ első féklámpa kapcsolója vagy a hátsó a jó. Szerintetek melyik a jó bele?
Műszakira kéne a hátsó féklámpa kapcsoló, elég az is ha csak rövid ideig kibírja...
Ja és utána néztem, de sehol nem árulnak külön kuplungba acéltárcsát, azt írták vissza mindenhonnan (italmondo, newfren) hogy csak szettbe a kopótárcsával együtt tudják adni:S
és figy ennek mi a pontos neve?mert kellene szereznem egy ilyet,,ert gondolom e nélkül nem nagyon szabad összerakni...esetleg tudod,vagy vki tudja h mitoé meg az elephanté egyezik-e?
Ma végre sikerült levizsgáztatnom a Mitom olasz papíros volt ugyhogy soha az életbe nem fogok több külföldi motort forgalomba helyezni a gatyám is ráment a kurva regadóra 46000 volt a többi mind ugyanannyi mint amit Stewenrs50 leírt! Gondoltam megosztam veletek.
alkatrészek eladok sok minden van!
148
Hali! Az evo II-mbe készülök főfúvókát venni/dellorto 28/ , de nem igazán tudom milyen lenne a legideálisabb méret? Ti hanyas fúvókát használtok ?
Helo
Az evokra való powerelektronika jó az 1es mitokra is?

És a plexi rendelős ötletemet senki nem támogatja? Sztem tudnánk találni többet jó árban
sokkal
vedd meg az enyémet ugyis eladó
műszeregység tartó konzol mennyiért lenne?, ha van
Az arrow rendszer mennyivel dob többet a gépre mintha gyári kipufogó plusz arrow végdob?
Szia!
Köszi szépen már találtam egyet,de majd lehet szükségem lesz még pár dologra,majd megkereslek!
cagiva mito 1 mito evo bontott alkatrészek eladok:
blokk,henger,gyujtás,power,karbi,kipufogó,tel
ok,idomok,fékek,
müszerfal,kapcsolok,lánc,sárvédö
k,hütő,öninditó,ülések,lámpák,
lábtartok,stend
er,tank,
érdekelne
2 db rugóm van--