Vagy nem tudom, hogy az ár mennyire alkuképes... megmondom őszintén, hogy 30 e Ft-om lenne a műveletre...
Így esetleg nem megoldható?
Ha igen, akkor már ma vinném...
Sziasztok!
Úgy halottam, hogy az MZ féklámpa kapcsolója jó a Mitohoz
(a hátsóba). Csak azt nem tudom ,hogy az MZ első féklámpa kapcsolója vagy a hátsó a jó. Szerintetek melyik a jó bele?
Műszakira kéne a hátsó féklámpa kapcsoló, elég az is ha csak rövid ideig kibírja...
Ja és utána néztem, de sehol nem árulnak külön kuplungba acéltárcsát, azt írták vissza mindenhonnan (italmondo, newfren) hogy csak szettbe a kopótárcsával együtt tudják adni:S
és figy ennek mi a pontos neve?mert kellene szereznem egy ilyet,,ert gondolom e nélkül nem nagyon szabad összerakni...esetleg tudod,vagy vki tudja h mitoé meg az elephanté egyezik-e?
Ma végre sikerült levizsgáztatnom a Mitom olasz papíros volt ugyhogy soha az életbe nem fogok több külföldi motort forgalomba helyezni a gatyám is ráment a kurva regadóra 46000 volt a többi mind ugyanannyi mint amit Stewenrs50 leírt! Gondoltam megosztam veletek.
Ha ma nem, akkor majd holnap megbeszéljük
Így esetleg nem megoldható?
Ha igen, akkor már ma vinném...
Előre is köszi!
Mito Evo I-hez keresek hengert dugóval.
Úgy halottam, hogy az MZ féklámpa kapcsolója jó a Mitohoz
(a hátsóba). Csak azt nem tudom ,hogy az MZ első féklámpa kapcsolója vagy a hátsó a jó. Szerintetek melyik a jó bele?
Műszakira kéne a hátsó féklámpa kapcsoló, elég az is ha csak rövid ideig kibírja...
Ja és utána néztem, de sehol nem árulnak külön kuplungba acéltárcsát, azt írták vissza mindenhonnan (italmondo, newfren) hogy csak szettbe a kopótárcsával együtt tudják adni:S
Az evokra való powerelektronika jó az 1es mitokra is?
És a plexi rendelős ötletemet senki nem támogatja? Sztem tudnánk találni többet jó árban
vedd meg az enyémet ugyis eladó
Köszi szépen már találtam egyet,de majd lehet szükségem lesz még pár dologra,majd megkereslek!
blokk,henger,gyujtás,power,karbi,kipufogó,tel
ok,idomok,fékek,
müszerfal,kapcsolok,lánc,sárvédö
k,hütő,öninditó,ülések,lámpák,
lábtartok,stend
er,tank,