Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki meg tudja mondani hol kapok jó minőségű láncot?
Zsola a vaterán következő a megoldás:Rákatintasz az eladó egyéb termékei rublikára és bármit kiválasztassz tőle ,és irsz neki hogy neked mi kell és felteszi újra vagy veszel tőle vmi 200 ft terméket.
csááóó
köszi az elözö infot. csak sajnos nem votlam gépközelben és lezárták az árverést.
valaki más esetleg körlámpás mito-hoz km óra spirált nem tud?
msn:misoc160@freemail.hu
állt este 8-10között vagyok fenn
irj mailt nekem és meglátjuk..
Ok, akkor van valakinek MITO1-re kissé bubis és átlátszó plexije?
A szatunás plexit nem ajánlanám olyan vékony mint a papir!
köszi srácok megnézzük mi lehet a gond
a szatunánál láttam mitohoz 2 féle plexit is, melyik jó a mito1-hez? a 8000 Ft-os vagy a 13.000-es? Vagy ezek a plexik csúnyán néznek ki?
Nézd meg a powert mert én is így jártam vele kurva szarul indult nekem is és egyszer csak leállt. A power beleért a dugattyúba és lökhettem el a dugót is meg a hengert is:(
Nézd meg a kipufogónyilás felől a dugattyú oldalát, lehet hogy beleért a power
igazából akkor még járatós volt a moci de egy darabig nem volt semmi gond vele pörgött faszán aztán tényleg egyszer meghuztam neki nagyon és kész befullad majd megáll 50-100 méterenként
mielőtt megvetted nem powereztetted meg hogy mit reagál rá a motor? meg kell ilyenkor cibálni a szarvát,hogy egyben van e...lehet dugulás,power bevan kokszolódva..karburálás..stb
sziasztok!

átvettem egy cagiva mitot és eddig nem volt baja (power szelepes) de most az történt hogy: bemelegitettem a motort majd bementem a városba vele és amikor kinyilt volna a power akkor hirtelen befulladt az egész szerkezet és megállt a motor...nagy nehezen beinditottam megint szivatóval mertm áshgoy nem akarta elindultam és kb 100 méter után ugyan így befulladt az egész . de mindez akkor kezdődött miután ugy istenesebben meghuztam a szarvát neki egyenes úton valakinek valami tapasztalat sima dugulás lehet vagy komolyabb? előre is köszi
Azthittem te irsz..
nem szeretem énse a geci embereket most viszem nemsokára a műanyagoshoz:)
laller46@citromail.hu de van msnem is laller46@hotmail.com
laLLer 46 irj mailt és leirom,cimem adatlapon.Szia
Köszönjük a vásárlást. Használd egészséggel.
Tudtam én hogy korrekt vagy!
ember ne agódj most vettem át nem voltunk itthon! amúgy köszi az idomot
csá ez a kippufogo honan van mennyi volt engem az érdekel meg hogy milyen vele a hangja?
Helló mai naptól eladó a mitó-ha valaki vétel elött áll!Üdv
Újat veszel, első-hátsót
Majd benézek az italmondóhoz, úgyis "csabai" vagyok
bírja az még egy jó ideig,csak ha kopott a fékbetét például,akkor minél hamarabb cseréld,és ne utángyártottat hanem a gyáriját vedd meg bele,italmondonál van,árat most nemtudok mondani...
És szerinted az a matrica fontos eredetiségvizsgán/műszakin? Azon sztem olyan számok vannak amik a gyárnak fontosak, sorozatszám iesmi