Zsola a vaterán következő a megoldás:Rákatintasz az eladó egyéb termékei rublikára és bármit kiválasztassz tőle ,és irsz neki hogy neked mi kell és felteszi újra vagy veszel tőle vmi 200 ft terméket.
Nézd meg a powert mert én is így jártam vele kurva szarul indult nekem is és egyszer csak leállt. A power beleért a dugattyúba és lökhettem el a dugót is meg a hengert is:(
igazából akkor még járatós volt a moci de egy darabig nem volt semmi gond vele pörgött faszán aztán tényleg egyszer meghuztam neki nagyon és kész befullad majd megáll 50-100 méterenként
mielőtt megvetted nem powereztetted meg hogy mit reagál rá a motor? meg kell ilyenkor cibálni a szarvát,hogy egyben van e...lehet dugulás,power bevan kokszolódva..karburálás..stb
átvettem egy cagiva mitot és eddig nem volt baja (power szelepes) de most az történt hogy: bemelegitettem a motort majd bementem a városba vele és amikor kinyilt volna a power akkor hirtelen befulladt az egész szerkezet és megállt a motor...nagy nehezen beinditottam megint szivatóval mertm áshgoy nem akarta elindultam és kb 100 méter után ugyan így befulladt az egész . de mindez akkor kezdődött miután ugy istenesebben meghuztam a szarvát neki egyenes úton valakinek valami tapasztalat sima dugulás lehet vagy komolyabb? előre is köszi
bírja az még egy jó ideig,csak ha kopott a fékbetét például,akkor minél hamarabb cseréld,és ne utángyártottat hanem a gyáriját vedd meg bele,italmondonál van,árat most nemtudok mondani...
köszi az elözö infot. csak sajnos nem votlam gépközelben és lezárták az árverést.
valaki más esetleg körlámpás mito-hoz km óra spirált nem tud?
állt este 8-10között vagyok fenn
átvettem egy cagiva mitot és eddig nem volt baja (power szelepes) de most az történt hogy: bemelegitettem a motort majd bementem a városba vele és amikor kinyilt volna a power akkor hirtelen befulladt az egész szerkezet és megállt a motor...nagy nehezen beinditottam megint szivatóval mertm áshgoy nem akarta elindultam és kb 100 méter után ugyan így befulladt az egész . de mindez akkor kezdődött miután ugy istenesebben meghuztam a szarvát neki egyenes úton valakinek valami tapasztalat sima dugulás lehet vagy komolyabb? előre is köszi
Tudtam én hogy korrekt vagy!
Majd benézek az italmondóhoz, úgyis "csabai" vagyok