Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen STEWENRS50 sokat segítettél nekem ezzel!
És szerinted ha 3.1 milis akkor még meddig birja? Egy szezon alatt mennyire koptatja meg?
De most Zoli mi nem rizikós mert pl ha te nem eladó vagy hanem vásárló, és előre megbízol abban a személyben akitől vásárolni akarsz átutalod, de nem küldi el azt amit megbeszéltetek akkor megint csak a part szakad. Ha te egyenesen és tiszteségesen közelítesz a másik felé akkor te is azt várod. Bármerről nézed nincs jó megoldás, csak a korrektség a járható út minden üzletben.
Van 1 fos nsr re az unokatesomnak eladta a fejidomot 5 ezerért ,majd átvette az ember és azt irta hogy át lett baszva mert kivettük belőle a lámpát Először nemtudtam sirjak vagy nevessek!Fenyegetőzik a gyagyás kutya .Ugyhogy a postázgatás rizikós .
Reméljük több gerincesség szorult az úriemberbe. Megelőlegeztem a bizalmat. Remélem ez neki is fontos.
birom az ilyet olvasni,énis jártam már így. gerinctelenség az ilyen dolog,és egyben szánalmas is sztem,ha valaki elküld szivesen egy cuccot a másiknak,az meg nem veszi fel a postán,és a végén visszaviszi a posta a feladóhoz,aztán még lehet fizetni is kell amiért visszavitték...merje felvállalni akinek küldve lett,hogy érte megy (félretéve a dumát,5000ft postával mindennel kurvára nem sok,műanyagos kipótolja max egy 5ezresért,és így 10ből van az embernek egy evo fejidomja)
elég ha meghuzod emberiesen,amugy is uszoházas tárcsa,bírnia kell
Valamit írjál már, hogy miért nem tudtad átvenni a csomagot? Már 2 értesítést is küldtek a postáról. Remélem nem ennyi pénzt ér a becsületed.
Hello! Első féktárcsád van? olyan kellene ami 4mm+
Nincs email címed vagy msn-ed? Hol laksz?
alfa155 van 1 jó evo hengerem baráti áron.mail!
Az első féktárcsa csavarjait elég lessz ha rohadtul meghúzom, vagy ragasztani is kell?
az gyárilag rajta van,nem tudom mit célt szolgálna
Cagiva mito1 mito evo bontott alkatrészek eladok!
blok,henger,gyujtás,karbi,power,hütök,telok,
idomok,lámpák,ülések,
fékek,kipufogó.........
é
rd:06705377495
hello: van 1hengerem uj vertex dugoval=40eft

vagy komplet blokk=60eft

vagy van evo mito nyitott hengeres blokkom is ami 2000km futott felujitás otta 32le=65eft
lalicagiva vagy kozilali@vipmail.hu!Kénytelen vagyok itt irni mert nem reagálsz az email-jeimre!Rossz elektronikát küldtél nekem,és nem vagy hajlandó se vixavásárolni se más alkatrészt küldeni helyette!Miért?Vagy vegyem ezt átverésnek?Gondolom ez a hozzászólás is megválaszolatlan marad!Megbizhatóságból jeles vagy!Így vásároljon tőled vmit az ember!Köszi szépen!
Szép napot!
Nincs valakinek eladó evo mito fejidom tartó alu darab amire tükröt kell csavarozni?
A lényeg h hengert cseréltem mert bajos volt ami rajta volt, de csörög is benne valami ezért most újra szétszedem és kicserélek benne minden kopó forgó alkatrészt. Nos az ehhez szükséges pénzmag hiányában pihen a projekt.
És hol állt meg a felújítás?
Nekem is planetem van. Nekem is henger bajságom volt/van. De imádom ezt a kis szörnyet. :D
Sose volt ilyen, nekem egy matrica volt még a két beütött szám mellett.
Érdeklődnék a henger-dugó felöl. Megvan még? tudnál róla fényképet csinálni?
Lenne egy kis gondom! Cagiva planetem van és kellene egy henger dugattyúval jó állapotú
...de amúgy az enyémen sincs...
Hát valami ilyesminek kéne lennie a vázon elvileg minden motornak