Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kompresszió-t szerintem
Van egy 1es mito áll 2 évet de kap benyát -ikra is van ,mit ildomos megnézni hogy életre kaphasson?
azt értem de az alátétet hova rögzül?
Denso bol melyik jó Mitoba?Mert hogy mindegyiknél más a számozás nehogy eligazodj már rajta...
Holnap feladom. 5ezer postával mindennel.
Szaggatott jah! nem pörgött ki dadogott aztán egy idő után meghalt be se indult!
ha megvan még a fejidom akkor elküldheted megveszem Szarvas 5540 Március 15 utca 27. Takács Lajos Csaba
Alátét rá van hajtva.
Nekem nem jött be az Ngk(br10eg), sokszor szaggatott magas fordulaton, hol ott az 1000ftos n2cvel meg jó volt, 2500ért mást vártam volna... Denso az jo cucc viszont
Ha lenne ennyi felesleges pénzem elhoznám és kitenném vitrinbe.
Ha valaki tényleg jó motort akar annak már megérheti ez a pénz, mert egy szar gépnél hamar megszaladnak a költségek ennél többre is.
Sziasztok egyik ismerős mitojának van egy kis gondja vagy nem tom h kicsi e. Az van hogy amikor ráadja a gyújtást a power redesen behúz és vissza. De amikor beindítja nem nyit a power egyáltalán. Mi lehet a gond segítsetek légyszíves. Várom az ötleteket!
Azt értem de mi baja lett? Szaggatott?Nem indult?Nem pörgött?
Újra itt a legszebb Freccia egész magyarországon
Hát úgy hogy az előző idényt számolva most van benne a harmadik! de kiderült hogy szar volt a gyertya pipám is lehet az tette gallyra őket! most eddig nincs vele gond ! :)
Enyémbe is BR9EG van de enyémbe nincs vele gond...Hogy érted azt hogy sűrűn cserés lesz?
Én BR9EG-t használok és elég sokszor cserés lesz
nekemis B9ES el megy és szereti.
üdv. meg szeretném kérdezni hogy gyárilag az első lánckeréknek nincs vmi rögzitő alátéte vagy vmilye mert nekem csak egy csavar fogja a kihajtáshoz ami néha fellazul. hogy volt ez gyárilag?
Jaja ezt én is meg akartam kérdezni.
Én használtam B8e-t meg B10e-t, de azok feketék voltak amikor kivettem, most van benne egy B9E S, az jó bele szerintetek? Ennek elég tisztességes a színe és egyenletesen jár vele a motor
Mi a gyári fogaskerék Evo 2őn?
Áttétel?14-41 el 10ezernél 160 at kell mennie
udv mindenkinek mindig hallom h egy mito kell mennyen 160-170et hat akkor mennyit porog olyankor az a motor nekem v egy egyes mitom ha kicibalnam a sibert a karbibol akkor se megy 130-nal tobbet de mar 9500-korul porog
kössz,meglesem!