Ha valakinek kellene akkor van egy körös mitohóz való hengerem hengerfejem és dugóm(tengellyel,görgős csapággyal).hőgomba és gyürük nincsenek!power motort beszámítok vagy egyéb más alkatrészt értékeggyeztetéssel,akár cserélhető is!
Egy tenyérnyi hiányzik belőle meg a fejidom végéből 5cm. Ha lenne ép én is megtudnám csinálni. Ennyi pénzért csodát ne várj. Ha van esetleg olyan akinek pont a másik oldala tört akkor főnyeremény és a 2-ből lehet egyet csinálni, de ha kallódik ép fejidomod az alapján is meglehet csinálni.
Adom 5ezerbe postával mindennel csak hogy érdekesebb legyen. Ebből már alku nincs.
villa,tank, idom, henger... minden egyben 15ért?
villa görbült? mind 2 szár megvan?
ha ennyi az annyi..akkor küldheted nekem :D bmikice@freemail.hu-raírj, és adom a címem
Mert ami volt nekem eredeti, azt a slusszkulcs nyitotta.?
van valakinek 2-es mito-hoz hátsó ülése?
köszi előre is!
köszi még1x..
Adom 5ezerbe postával mindennel csak hogy érdekesebb legyen. Ebből már alku nincs.
villa görbült? mind 2 szár megvan?
ha ennyi az annyi..akkor küldheted nekem :D bmikice@freemail.hu-raírj, és adom a címem
ma mentem 60km-t a mitoval,enyhén szétfagytam,és gondoltam hogy haza kellene jönni...3óráig fáztam 30fokos szobába (megjegyzem: 1 farmer,1pulcsi,kabát)