Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondj rá egy reális árat,és viheted
5000ft kulcsmásolásal +1690ft postakölcség holnap képeket teszek fel
Mennyit kérsz a lamella szettér?
kedden meg fogod tuti kapni! vagyis nagyon remélem!
bocs,elírtam 56osat akartam írni,de úgy is értelmetlen lenne,szóval 55,96 méretű
55.96 os az
Üdv!Van egy dugóm tengellyel és tűgörgökkel csak gyürük nincsenek hozzá!Enyémből vettem ki mert teljesen felújitottam és mindenből újat vettem bele!
Hali, engem érdekelne a tank.
Privátban beszéljük meg!
balint.farady@gmail.com
Van használható első lánckerekem, ha kell. Majd irj rám.
Köszi, de most ezt inkább kihagyom, esetleg később érdekelhet 13mas, de most inkább egy első tárcsa. Azt mennyiért adod? 4 mili körüli kellene, valamint ha van első fékbetéted mito1-be akkor azis érdekelne.
a mitoba tudtommal 56-os dugó való.
Nem kaptam még meg a rezót.
van egy eladó lamellaszettem,egy gyári rezó,és egy A-s 54 es asso werke dugó(használható) akit érdekel írjon
wertex,prox,asso...stb
én ugy állok a motorozással hogy egy centit nem vagyok hajlandó menni amig nincs min +20 fok,.
Sziasztok!Mitoba milyen árba van dugatyu szet?Milyet érdemes tenni?Na még annyit membrám menyiért lenne+jobb tank alatti idom?Sajnos multkor nem néztem nem rá valot vettem.Lehet,hogy evoét?
hello:holnap meg nézem elvileg van.
2-eft /db jó állapotu.
köszi szépen mindenkinek a dobot rezóval együtt vettem kompletten fahee-től,a matricát pedig így szerettem volna felrakni már van benne 107 km,ti hogy álltok a motorozással?
Szép A dob is jóll áll, majd hangpróbát várjuk
Komplett rendszer, tőlem vitte.
BAszki SAnyeee , ez gyönyörű lett! Grat hozzá!
a dobot honnan szerezted?
Hát igen nagyon szépek ezek a mitok!
Grat hozzá!
De sziiip!Tényleg ok de ha azt mondom forditva tetted fel a matricát sziven üt?
üdv, mai nappal kész lett a mitom, véleményeket várok későbbiekben lesz egy körbejárós vidi,és egy galéria is.
Okés!
A kulcsmásolással együtt az ülés akkor mennyi? meg ha lehetséges rakj már fel róla pár képet, nem szeretnék szakattat venni.