Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karosszériás is tud müanyagot javitani. (már ha van hozzá anyag)
esetleg műanyagoshoz nem ? :D
kasznisnak?
iazad van megmutatom a kasznisnak és akkor megkérhetlek hogy addig ne add el lécci mert engem érdekel!
13-mas és 14-es első lánckereked van?
szerintem az tökéletes, értem már ami a fejidom sarkából hiányzik az nincs meg neked? Na azt én megoldom pikk-pakk. Tehát ha ez a darab az enyém lehet akkor nekem kéne is, aztán összebűvészkedem ezt a fejidomot.
vágom ami van nekem kb 10 *12es
kicsit nagyobb az 5*5nél. Ha elküldöd nekem én megtudom csináltatni. Vagy a fiatalembernek is segítség szerintem ha úgy dönt hogy kell neki.
Srácok nekem van 1 darabon pont oda való a fejidomba!lehet kicsit kissebb!Amúgy ha beleszólhatok ami darab nincs pl 5Ször 5 -ös darab azt a műanyagos letudja gyártani de nem olcsó sport.
Figy itt van a kép róla és döntsd el te hogy belevágsz-e. Én nem akarom hogy ilyen kis összeg miatt utánna fujjál rám hogy mekkora csaló vagyok stb...
jo akkor küld a Takács Lajos Csaba névre Szarvas március 15 utca 27. 5540
Cagiva mito1 mitoevo bontott alkatrészek eladok:
blok,henger,power,karbi,láncszett,telok,lámp
Akkor felejtős. Szerzek kölcsönbe egy fejidomot akkor én is megtudom csinálni.
Csináljuk ugy hogy elküldöd a fejidomot én meg kifizetem a felét a másik felét akkor hogy ha megtudják csinalni.Ez igy neked megfelel?
én naiv azt hittem ügyes vagyok ,az a fura hogy ugyanazon a mail cimen,
Hogyha csinálsz egy új regisztrációt,akkor hogyne tudnál nevet változtatni
Én úgytudtam ez lehetetlen!el vagyok mi?
nagyon ne nézzetek hülyének de ugytünik nevet tudtam változtatni!
most
Jó müködik ::aki nem ismer:régi nevem Szutor
helló
én irtam már h. megveszem az egészet de nem válaszoltál.Irj mailt rs50@citromail.hu vagy vegyél fel msn-re sopron_rs50@hotmail.com
hurkafej irtam mailt
Minden nap járok csabán, oda járok suliba, szóval ha kell valami szólj
Van Békéscsabai Közülünk? Ha van irjon!