Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyan ez értelmesebben:

Bekötöd az ampermérőt az akku elé a töltőágba.

Ahogy növeled a fordulatot, a töltőáramnak nőnie kell(egy darabig)

Teljesen feltöltött akku esetén, ha semmilyen fogyasztó nincs bekapcsolva,(nem mocorog a power stb) akkor a töltőáramnak vissza kell esnie egészen kis szintre.
ha ez így van, akkor a töltés jó.

Ha nem mérsz áramot, vagy ha nem kapcsol ki feltöltött akkunál(13,8-14,2 vilt max) akkor a töltőelektronika szar.

Temészetesen, ez feltételezi, hogy aaz akku nem zárlatos, és képes is áramut felvenni.
koszi szepen
Látszik az autón az igényesség. Nem 3 forint lett ráköltve. Ha kocsit akarsz szerintem add oda érte.
Ne az alapjáraton rugózz, rendszerint el sem éri a névleges feszt a generátor.
A legjobb volna megtudni, hogy mekkora agyári érték, de ha nem lehet megtudni, lehet trükközni is.

Fesszabályzója válogatja, de mélykisütésbe(10 volt alá) vitt ajkkura sem szokták rábaszni a teljes töltőáramot, mert az megöli az akkut hamar.

kb, az akumulátor kapacitásának az 1 /10 e-1 /5 e szokott lenni a normális töltőáram amit max javasolni szoktak egy mélykisütött akkuhoz.

Mérj töltőáramot egy nem mélykisütött akkun, annak, ha nincs semmilyen fogyasztó bekapszolva, legalább pár száz miliampernek kell lenni már pár ezres fordulato is.
Ha semmilyen áram nem folyik, akkor a feszabályozó előtt kell megterhelni a generátort, hogy abból jön e teljesítmény. ha igen, akkor értelemszerűen a fesz/töltés szabályozó rosz.
es kb alapjaratban mennyit kene mutasson a mero?
Pár képet majd nem tudnál küldeni róla?
Üdv mindenkinek!
Lenne egy fontos kérdésem adatlapomról remélem jó linket adtam meg ez lenne az videó mocimról hogy milyen festés lehet rajta?

http://sportmotor.hu/motoros_v...

Ugyan is így vettem ilyen színnel és képesmotoron láttam még ilyen színű mocit egyedül azt is mitoba...Ésha festésről lenne szó akkor ez milyen festés lehet e ilyen festéket beszerezni?Ez ilyen gumis anyagú festék sz.em de nem vok festő
Vagy ha ilyen nem anyira kivielezhető egyszerűen házilag festeni akkor ktm narancs és fekete menyire passzolna supercity-re? szerintetek?Köszi a választ!
sziasztok.sürgősen eladó lenne egy evó henger hengerfej(sérült a nicasilja)2db első teló(eggyik a tetején sérült de javítható)plussz adok még egy balos tank alatti idomot plussz van még hozzá egy tankom is(ez is sérült de javítható)ja meg egy alsó villahidam is van hozzá.az egészet oda adom 20Eft ért!
És mivan vele? Haveromé az autó, eléggé patent állapotba van, ő is így vette már csak a gumikat meg motort vette ő bele.
töltőáramot kellene mérni a motoron.
Egy erős fékezés és kitört az eleje? na ez ritka nagy baromság...
Ebben most mivan? Szép állapotban van (bár a gyári ajtokárpitott hagyhatta volna)
gyorsan ment és befékezett első kerékkel csattant neki állitolag...de a lényeg..h gyenge pontja eléggé ez a mitonak,,
csak probalnek rajonni h megis mi lehet a gond h masik motorba teszem az aksimat egy kort megyek vele mar be is tudja gyujtani a motort annyit tolt de az enyemmel motorozhatok egesz nap de semmi aksi nelkul az aksi kabeljere kotottem egy 12v-os 221w-os egot begyujtom a motort es eg de akkor miert nem lok egy kis aramot az aksiba nem annyira halott az aksim a masik motort egy kor utan mar kepes begyujtani......... fesszabajzo mi az a diodahidra gondolsz?
Nem fog örülni a fesszabályzó, ha akku nélkül hajtod.
Az összes megtermelt áramot neki kell elfűteni, ezt nem szokták szeretni, bár konstrukció kérdése, de én nem kísérleteznék vele.
Hello: kmc o gyürüs láncal van láncszett ami képen van.
erösitett uj ára =22eft volt 2000km futott.
ezt figyeljétek az egyik érdeklődőm

380000-ért Van fent a használtautón egy metálkék bogaram BHC-782, ha érdekel csere írj.
Üdv: Robi

és itt a csoda
alapjaratban kb mennyi kell h legyen a toltes?
persze hogy normális! ilyenkor csak annyi áram van amennyit a generátor termel, magyarul szikra meg talán irányjelző az is csak akkor ha jobban pörgeted!
A Lánc milyen márka?
sziasztok azt szeretnem megtudni h mikor nincs rakotve az aksi akkor jaro motrnal sem az uresjelzo sem a hofokmero nem mukodik szoval a muszerfalon semmi normalis ez?
mito jó állapotu láncszett=12eft
mito komplet blokok=30-60eft
powerelektronika=15eft
dellorto 34-es karbi=15eft
henger-dugó-gyürü=30eft
meg minden ami egy motoron lehet......
érd:06705377495
hello: nikacilos nyitott hengeres, le lehet venni hengert megnézni hogy milyen állapotu minden tökéletes benne, evo mitobol ez ami egyben van igy fordulatszámérő kihajtás nincs benne. de bele lehet tenni mert ott a helye az oldal deknibe csak le van vakítva egy csavarral.
Misoc! Te még annyit kérdeznék,hogy fordulatszám mérö ezen hagyományos még?
Sziasztok! Misoc?A Blokknak mennyi utolsó ára?Alkudni nem lehet,ha mégis kéne?