Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

régi hangfalakról a rács oda tökéletes,kivágod,és belülről beragasztod,fene se mondja meg,de ez csak 1 tipp
hello: az összes blokkon rajta van a motorszám biléta, adok rola adásvételi szerzödést ha kell.
Misoc, van ide való hálód?
powerem van bowdennel mindennel!Corleonezoli@gmail.com Valaki ismeri a wmx vagy milyen nevü cagivát?Krossz mito blokkos állitólag jó rá a mito henger?Köszi aki válaszól.
Szeva! Ismered ezt a gépet? 250-s gsx-r
Dobjál már fel legalább 1 képet arrol a gépröl.Amit meg vettél az Evo tank alatti idom sima mitora nem jó.
uccsi@citromail.hu
misoc?A blokodnak van papirja is?Vagy bilétázni kell?köszi
Sziasztok!A lenti idomomat nem cserélné el valaki?Tény jobbos oldali tankalatti idomra.Ami képen van nem jó nekem,lehet Evoé?Amugy 3000ezerért eladom,de csere jobb lenne.
Szia! Nekem van motor+elektronika+bowden. 15-ért viheted,vagy csere is érdekel alkatrészekre,( jobb állapotú hátsó gumi, féktárcsa,irányjelző, tükör).
Sziasztok! Van valakinek eladó power motor+elektronika?
Előre is köszi!
Ez az egyes...a kettes az nagyon szét van szedve még most lessz festve a felni,lengőkar,segédváz és ugy lehet majd talpra állitani a vázat.Aztán mehet rá a többi.
Mi az Email cimed?
ok.írj címet.
Az egyes mitoval mentél, vagy már kész a kettes?
Ma én is elővettem a gépet idén először (kínomba)Barátnőm jött volna hozzám de aztán ez nem jött össze aminek következtében elég elbaszott kedvem lett...nagy bánatomban tudtam hogy most csak a szeretőm segithet Elő is szedtem gyorsan és mentem vele pár kört...Ugyh rosszkedvem nagyrésze el is maradt valahol Örs és Madaras közt
Magyar001!Köszi tudod azért kérdezem,mert pl eladnám Mitomat akkor kinevetne aki ért hozzá.Ha pl beirnám 1998-as hiszen az már evo?Tény forgalmi+törzskönyvbe ez van irva 1998-as gyártási éve.
És ha nekem ugy van alapjáratom hogy egy fél fordulat és koppig be van tekerve?
hali Dajdika
most tudtam megnézni nekem is P8-al kezdődik
Fogsz 1 csavarhúzót és betekered koppig az állitócsavart és közbe megszámolod hánytekerés kellett hogy bemenjen teljesen.aztán takaritás után visszatekered megint teljesen és ugyanannyira kitekered...
itt vannak képek, bocsi ha koszos nem volt idöm le mosni.
HAli! Kiszedtem a karbimat és ki szeretném takarítani! PHbh28-as dellorto, nem tudom mit tekerjek ki és mit fújjak ki kompresszorral! egy csavar van ami gondolom a benzin levegő keveréket állítja! úgy szeretném szétszedni hogy utána be is tudjam indítani, nem nagyon szeretném elállítani! valaki összeírná nekem vázlatpontokba mit és hogy csináljam ? előre is köszönöm, és jó étvágyat az ebédhez :P
Ebayről lehet rendelni, de jobban megéri csinálni. Én már csináltam magamnak
Hello,
képek vannak?
jöhet ide is: istvan.bedo@gmail.com
fóliavágás.hu-tommifólia árulnak karbon matricát de négyzetméter áron van ,óvatosan rendelj mivel 20-22e ft /nm.ez jó élthű .