powerem van bowdennel mindennel!Corleonezoli@gmail.com Valaki ismeri a wmx vagy milyen nevü cagivát?Krossz mito blokkos állitólag jó rá a mito henger?Köszi aki válaszól.
Sziasztok!A lenti idomomat nem cserélné el valaki?Tény jobbos oldali tankalatti idomra.Ami képen van nem jó nekem,lehet Evoé?Amugy 3000ezerért eladom,de csere jobb lenne.
Ez az egyes...a kettes az nagyon szét van szedve még most lessz festve a felni,lengőkar,segédváz és ugy lehet majd talpra állitani a vázat.Aztán mehet rá a többi.
Ma én is elővettem a gépet idén először (kínomba)Barátnőm jött volna hozzám de aztán ez nem jött össze aminek következtében elég elbaszott kedvem lett...nagy bánatomban tudtam hogy most csak a szeretőm segithet Elő is szedtem gyorsan és mentem vele pár kört...Ugyh rosszkedvem nagyrésze el is maradt valahol Örs és Madaras közt
Magyar001!Köszi tudod azért kérdezem,mert pl eladnám Mitomat akkor kinevetne aki ért hozzá.Ha pl beirnám 1998-as hiszen az már evo?Tény forgalmi+törzskönyvbe ez van irva 1998-as gyártási éve.
Fogsz 1 csavarhúzót és betekered koppig az állitócsavart és közbe megszámolod hánytekerés kellett hogy bemenjen teljesen.aztán takaritás után visszatekered megint teljesen és ugyanannyira kitekered...
HAli! Kiszedtem a karbimat és ki szeretném takarítani! PHbh28-as dellorto, nem tudom mit tekerjek ki és mit fújjak ki kompresszorral! egy csavar van ami gondolom a benzin levegő keveréket állítja! úgy szeretném szétszedni hogy utána be is tudjam indítani, nem nagyon szeretném elállítani! valaki összeírná nekem vázlatpontokba mit és hogy csináljam ? előre is köszönöm, és jó étvágyat az ebédhez :P
Előre is köszi!
most tudtam megnézni nekem is P8-al kezdődik
képek vannak?
jöhet ide is: istvan.bedo@gmail.com