ket egyforma hegesztest meg sosem lattam igyhat van gyengebb es erosebb is... megha nem ebberi kez csinalja hanem gep szerintem akkor is de hogy csak ugy eltorjon egy patkatol.... vannak sokkal nagyobb mocik ameiknek meg vekonyabb a vaz es megis mennek es nem torik szet csak ugy az ember alatt nekem mito egyesem van karacsony napjan kerult hozzam szerintem sokmindent atelhetett mar de a vaznak kutya baja szoval nem hiszem h olyan gyenge lenne az biztos h sokkal szarabb az eleje mint az af1-nek vekonyabb is az elso teleszkop (villa)mint a futurae es rossz v uton sebessegel sokkal konnyebben megrangatja a kormanyt a kezembe akarmennyire probalom tartani mit a futura szoval a telyesitmenyehez kepest instabil a mito en ennyi hibat latok bennuk de nem h eltorjon a vaz.........
Tényleg nyaknál gyengébb, elég sokat láttam ott széttörni, bár nem ugykell elképzelni hogy 10el neki mész a patkának és kettétörik a váz. Én amiket láttam általában ott erősebb pofont kapott, villa hajlott stb., de hát ez van, ha törik törik
Bocs de ez nekem nehezen hihető hogy padkától eltörik a váz!Ezen dolog szerint már minden mitónak eltört volna.És vannak 91es mitók is amik mennek még .Amúgy az egykerék nagyobbat is üthet.Az eladó törött mitót kintről hozták és érdekes hogy az első kereke épp ,pedig arra gondoltam h neki ment valaminek ,de az eladó cáfolt.Esetleg gyengébb egyes példányoknál a heggesztés,de a gyár csaknem adná úgy ki hogy szar.Jó lenne olyan országból infót kérni ahol sok van pl olasz ,hogy mi a tapasztalat.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne miket kell beletenni a "csomagtarto"-ba, hogy ne kössön beléd a rendőr?(pl.:izzokészlet?vagy...)
és nincs rendszám a gépemen!
Köszi
Ja, igen mert a srác beújította a hirdetést. Gsx-r 250 89 Barátnőm öcsének néztem volna, beszéltem a sráccal, végleg kivan vonva a forgalomból, elméletileg hatósági vizsgával visszahelyezhető lenne + még ráférne egy kisebb szerviz, jelenleg nem indul, meg szar a gyújtáskapcsolója, nem látni bele. Ezért kérdeztelek téged környéketeken van ha jól tudom.
belebotlottam ebbe a hirdetésbe az elöbb, nézzétek meg,elég durva,hogy lehet igy kettétörni 1 motort?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_12
5-3296720
Kábé 5-7 ezer forint körül mozoghat. Pontosat nem tudok, mert én pont friss műszakival vettem a motort, de sztem feketén megkapta a matricát és kész.. 1 hónapos volt a műszaki, és a gumik is tök kopottak voltak, valamint a hátsó fék semmitse fogott...
üdv mindenkinek
meg tudná nekem valaki mondani h mennyibe kerül a müszaki
azért érdekelne mert az 1ik srác alkudozik velem és szerintem sokat mond én olyan 10 körülire emlékszem jó lenne ha vlaki tudna pontosat
Egy kérdésem lenne miket kell beletenni a "csomagtarto"-ba, hogy ne kössön beléd a rendőr?(pl.:izzokészlet?vagy...)
és nincs rendszám a gépemen!
Köszi
kochPONTpeterKUKACfreemailPONThu
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_12
5-3296720
mégegyszer kössz
meg tudná nekem valaki mondani h mennyibe kerül a müszaki
azért érdekelne mert az 1ik srác alkudozik velem és szerintem sokat mond én olyan 10 körülire emlékszem jó lenne ha vlaki tudna pontosat