ne oda küld mert szar és sokára jön meg a kép meg az üzenet is zituss0205@freemail.hu ra meg fényképezd már le ami még van az a kormány jobb oldali része kell meg azok a tartó konzolok amik elől vannak és a lámpát meg az órát fogják olyanok is kellenének
nekem most 15-43 van, de ez picit le van áttételezve sztem, mert ha kiszámolom akkor a gyári 14-41-nél jobban le van. De igy meg lehet h a fogyasztás 1 picit jobb, mert 90-nél nem forog 6000-et
5000 ért a 3at A fordulatszámérőnek volt be törve az üvege de már kicseréltem...A többi hibátlan.Evo müszerfal még esetleg misocnak van de biztos nem ilyen áron
érdekel felvettelek msnre meg még a tükrök is érdekelnek sőt ha még az elejéhez van valami km óra vagy valami az is érdekel laller46@hotmail.com az msnem
lalicagiva mito evohoz nincs olyan alkatrészed ami a kormány jobb oldalán van az a műanyag ahol az önindító van meg a leállítód? vagy kormánystabilizátorod vagy km órád vagy ami tartja az egész elejét az a váz? vagy aki tud ilyen alkatrészeket az írjon
Hát igen, ez sajnálatos, hogy ilyen is van... De sajnos a cigányok mindent megtehetnek, aztán meg ha valaki feljelentené vagy hasonló akkor egyből rasszizmus... Ami amúgy teljesen jogosan meg is van ellenük.
És ha azt akarja valaki, hogy Magyarország magyar maradjon akkor rögtön náciznak...
De a magyar ember azt is kijátszaná, még egyszerűbb, mint a 125/50 sztori. Törvényt itt úgy kell alkotni, hogy bele kell kalkulálni, hogy mennyire paraszt ez a nép.
És ha azt akarja valaki, hogy Magyarország magyar maradjon akkor rögtön náciznak...