Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komplett SP rendszer eladó. (karbon dobbal):10ezer
Az a levegőztető azt hagyd szabadon.
Csak neki ne menj valaminek
hello!probáltam képet csinálni a karbiról de így elég nehéz hogy rajta van a motoron.Azt mondja meg valaki hogy az evonak a tankján van két cső,egyik a csapról jön ugye a másik a tank hátulján alján van.Na az mi?levegőztető?mert nekem az a cső van rádugva a karbira alólról.fölötte pont a benzincső van.
MEkkora hó van emberek, beszarás :D ilyenkor jókedvre derít egy kis csúszkálás kocsival :P :D
Ez rohadt jó áron van!
Helló!
Hogy öncsem fel fagyállóval a motort?
Most úgy van, hogy régebben amikor mociztam és bemelgedett 65 fokra, akkor öntöttem bele valamennyit, és gondolom ez elkeveredett. De valamennyi vizem "elment", és akarok bele még önteni szin tiszta fagyállót. Ha járatom a mocit egy picit, akkor azért valamennyire (a kis kör segitségével) el fog keveredni a fagyálló?
Köszi nem rossz de nem tudom hogy mit kéne a cagivákhoz kicsit jobban húz a szívem az a baj hogy még nem is láttam meg nem is tudok róluk szemmit mármint a yamahákról.
Tzr 125 megtudod mutatni linken?
Tudok segíteni és van is egy pár idomom amiből össze lehet hozni egyedi dolgokat. Én a helyedben megvenném a szentesi TZR 125-öst viszonylag jóáras.
Értem de igazándiból majd egy egyedi farokidomot csinálnék vagy csináltatni majd még az kiderül. Egy farokidom meg egy orridom lenne. Terv az van motor még nincs most akarok majd venni egyet. Meglátom hogy mi lesz hogyha úgyalakulna akkor te tudsz nekem ebben segíteni? én is kecsótol 20 Km-re lakok
Csö:nekem van gyári evo mito faridom=15eft tudom adni.
Én anno 10-ért adtam el a gyári Evo farokidomom, érdemes a bontottat megfontolni annak tükrében amit Zotya írt.
nincs értelme vele vesződni, ha mondjuk a gyárit akarod lemásolni. Mert a bontós 10-15 ezresért ad (evo) farokidomot. Neked meg vagy sikerül vagy nem. Én az NSR-emre csináltam komplett pályaidom garnitúrát ami azért kellett mert bontóban olyan nincs és pályán azért amortizálódik is de iszonyat meló volt vele. Ha egyedi idomot akarsz az eléggé parádés nekem van RS125 farokidom sablonom azt lehet faragni. Amúgy pénzre visszatérve 15-20ezer alatt nemigen csinál neked senki sem egy idomot.
nincs valakinek otthon elfekvőbe hajtókarszett? (új) Érdekelne.!
bence,húzz a picsába
Igazándiból egy hátsó farokidom kellene de még csak érdeklődés képpen. Árban menyi volna Kb.?
Aki még nem látta volna nagyon ütős lehet
http://www.tesztmotor.hu/magazin/bemutato/skorpio
csipes-90-loeros-cagiva-mito.html
Sziasztok. Milyen ára van egy mito evo farokidomnak?
Már ugy látom elkezdted folytasd nyugodtan! Főváz blokkbiléta forgalmi rendszám és ha van törzskönyv.Csak ennyi kell!Adok helyette másik vázat blokk bilétát is meg némi lóvét is.
srácok eladó mitó rendszámos 08.04es gazdasági válság kopogtat az ajtómon 499.000ft esetleg 1-150 vmit beszámitok...Kutya világ van már ennyiér se megy..?
hello
van egy cagiva supercity km óra meghajtásom(a tengelyre való)
OLCSÓN ,ennyi pénzért szerintem tényleg nem drága :
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Ez az egyes mitokban is van? Ha igen akkor nekem kéne egy
Két hasidom között, alul, ami itt nekem sáros: