Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Petya!
Ha esetleg kakukk a gyújtásod szólok van eladóm,most karácsonyi akció Megegyezünk ha kell:)Nézz be adatlapomba!---galériák között találsz képet---
Önindítónál mi a probléma ha szabad tudnom egyántalán nem kerepel?Leégett?Próbáltad külön aksira kötve? leszedve persze a motorról és úgy megnézni megpörög e?
hello!
öninditó:6000ft
oldalidom:7000ft/db
felyidom
:6000ft
komplett gyujtásom is vann
Sziasztok. Menyibe kerülne egy önindító mitora? A gyújtás beállítás bonyolult a mitoknál? Menyibe kerül hozzá egy komplett gyújtás? Menyibe kerülne a 2 oldalidom a fejidom mito 2 re lehetőleg piros?
Ha valaki tud írjon és hogy menyibe kerül várom a válaszokat
Szerintem holnap ha meglesz a tank játékom,akkor szétszedem ezt a szelepet megnézem mi van vele,egy takarítást megér,gondolom ha nem foglalkoztak a motorral,a powerszeleppel akkor ne várjak csodát,hogy csilli villi lesz!
Persze akkor csinálok pár képet aztán felrakom ide!
Nem foglalkoztam ezzel, de, ha nekiállsz óvatosan szedd szét! Biztos lesz benne vmi rugó, mert kiakasztott bovdennekkel és visszamegy zárt állapotba a szelep, de túl egyértelmű a dolog, ahhoz, hogy gondot okozzon az összerakása. Tömítetlenség esetén pedig kis olajat kaphatott a mechanikája, ami akkor gond, ha oda is égett. Ha szétszeded csinálj pls képeket, kíváncsi vagyok rá!
Gondoltam ezt is szét kéne szednem, mivel ki kéne takarítanom!(előző tulaj em hinném hogy foglalkozott vele)
Na de...ez szépen kijön szó nélkül, csavarok kiszedése után,vagy ez kiesik aztán bontott ábra olvasása közben rakhatom csak vissza?
nm
Köszönöm gyors és szép válasz volt!
Akkor sikerült lezárnom teljesen csak nem voltam benne biztos!
Itt látszik is a működése, csak itt az ellenkező oldalról látod.
A H-H metszésvonal amin átmegy tengely, annak a végén van a bovdentárcsa, az forog és a hozzá tartozó kis karon keresztül mozgatja a szelepet.
A balra lévő kis függőleges menetes hernyócsavarhoz hasonló dolog, pedig a szelep pontos beállítását könnyíti meg: betekered kijjebb jön a szelep.
Ez nálam előző tulaj által ilyen csótány módon lett megoldva, de a lényeg látszik. Ez a zárt állapot, amikor a jobb nyíl néz fel és a tőle balra lévő pedig a hengerhez van közelebb.
A tank lent van majd holnap megcsinálom.Mivel az a lényeg hogy a szivacsot tudjam jól meg kötni hogy ne essen le.Régebben a Peugeot-nak a blokkon így tüntettem el a vizet,köszi különben!
Nem olyan sok lehet benne különben,holnap megcsinálom,

Egy másik kérdés:
A powerszelepet mikor állítgatom mikor van lezárva?
hogyha alul, a két nyíl felül van(kicsit a hengerfejhez hajolnak,de felül)?
Drótra szivacs, és mártogatsz egy darabig.
De ilyenkor az ülés közeli alján össze lehet gyűjteni mindent, le is lehet fejteni egy kisebb csővel.
Magyar001 köszönöm a segítséged de!...kérlek ne nézz hülyének!
Szétszedtem a tankot leszedtem a csapját,akkor ha rázogatom szinte semmi nem jön belőle de valami pár deci lehet benne,ha visszarakom a csapot akkor rázásra néha néha jön.Most mennem kel suliba,meg leesett a hó így most nem érek rá!Majd holnap délelőtt megnézem!
Becsülöm benned hogy segítenél mindig,de már aggaszt amiket gondolsz,már a galériánál is akartam írni,de egy értelmes embernek gondollak, kérlek ne változzon ez meg!
Inkább abban segíts mi a teendő továbbra?
Szedd ki a csapot és a leeresztő csavart is fogd meg a tank két végét és borigasd, rázogasd kb. 30-40 percig és akkorára kijön belöle.Nekem is volt anno 1-1.5 liter víz a tankomba és leállogatott
Tegnapi nap sikerült megcsinálnom a membránt!Akkumulátor be,karburátort kitakarítottam,feltöltöm benzinnel,gyújtást ráadom,megnyomom az önindítót és azonnal ketyegett,a szám fülig ért azonnal!
Nem tudom mit csinált az előző tulaj, de szerintem teleöntötte vízzel a tankot,mivel dugig van vele, így kisebb járatás után és egy kör az udvarban után leállt,most tank takarítással vagyok.Csak nem tudom teljesen leengedni belőle a benzint!(vizet)
De legalább beindul és tényleg ahogy mondta az előző tulaj hogy a membrán a bűnös!
Én igen :) Miért ? :P
Romi vszinüleg leragadt a kuplungod az állástól ha menet közben ugratod a motort hirtelen kiengeded behuzod többször lehet hogy jó lessz.Ha nem ,van új kuplungom kompletten és csak tárcsa is vettem potyára.
Hi
És te szentiváni vagy?
Ok érdekel fel tudsz venni msn re?Tiedet nem láttam kiirva itt az enyém: magyar001@freemail.hu
Csak ilyen képeket tudtam!
sziasztok segitsetek van egy 93 as mitom és behúzom a kuplungot berakom sebibe és olyan mintha nemis huztam volna be próbáltam engedni rajta meg próbáltam húzni de ugysem jó tanácsok vagy tapasztalatokat várok hozzáértő vagy bajtársaktol előre is köszi
Sziasztok ilyen dobot lehet kapni vagy csak csináltatni lehet? válaszotokat előre is kösz!
http://www.youtube.com/watch?v...
nem szarvasi
Ha nincs felpattantva mindenképp érdekel!
Belseje érdekelne igazán...légyszi még arrol egy faja minőségű képet dobj már fel.És hogy mi a sorszáma!Köszi!