Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.! Nekem van Karbon dobom mitora ! Ha kell adj egy msncímet,vagy email címet,és megbeszéljük.
sziasztok akit tud nekem mito evo gyári karbonos kipufogó végdobot az írjon előre is köszi
evohoz nincs csak körlámpás mitohoz
van komplet alaplapom freccia-hoz =12eft tudom adni ha kell.
Nálam a 14-43 faszán bevállt.
lalicagiva neked van evohoz alkatrészed?
hello: azt hiszem balos tükröm van=5eft
bendix=5eft
ha kell postán is tudom.
Haliho!
Tudna vmelyikőtök C12R Frecciához töltőtekercset ?
Rendbe kéne már szednem.. főleg amilyen idő van mostanában.. nem igen lehet pihenőre küldeni ..
bendix jo állapotba fedélell együtt 5500ft
Köszi, válasz ment :)
Csáó szutor!
Próbáld meg itt elég sok mocira van plexi is pl azt tudom hogy a régi mitora van !
Katt ide!
hello nekem mitora kéne 1 pár tükör meg bendix menyi lenne az áruk
Sziasztok Evo plexi vanakinek elfekvőben?Esetleg adok érte új kuplungot kompletten v csak tárcsát ,jobbos idomok is vannak A kuplung + idomok karácsonyra 15ért külön is elvihetöek :+ jobbos gyári fekete tükör is érdekel. Tippnek is örülnék hol van új plexi.
még a nyáron próbálgattam 12-43-assal még 4ikbe meg emelte kicsit az elejét:D mikor rádobtam 3ikbol-4 be a kuplungot meg 200 méternél üveghangot forgott 6.ba Nem volt jó. próbáltam 13-43-assal azzal is hasonló volt a helyzet most a 14-43-al a fasza bár még ez is kicsit rövid csak a kuplung kezdi megadni magát pedig erösebb rugók vannak benne mint a gyári
jah és még az is hogy:az eladó kijelenti hogy a jármű jövőben előforuló hibáiért szavatosságot NEM VÁLLAL."Ugyh azt ha téged elkapnak és ki is derül hogy nem 50 es a gép nem sózhatod senki nyakába mondván hogy ő nem mondta...
Nem.Adásvételibe van egy olyan rész hogy:"Az eladó tájékoztatta a vevőt a jármű hiányosságairol,hibáirol,állapotárol stb."Innestöl téged mint tulajt terhel minden ami a géppel kapcsolatos...
Nah kösz a válaszokat. Kövi kérdés : Tényleg igaz, hogyha neked "50-es papírokkal" van a géped akkor az eladót basszák meg mert neked nem kötelességed tudni h az nem az meg bevizsgáltatni stb?
Mennyibe kerülnek a szimeringek a vizpumpához? Meg ha azt a blokkfelet le akarom szedni, akkor a lendkereket is lekell, vagy azt nem?
Hát ha a blokk alján van akkor általában vízpumpa szimering... nekem is az volt ! Ha a hengernél menne el akkor szürke füstje lenne, mert égetné a vizet!
És elfekvőbe nincs valakinek hengerfej tömitése?
Lehet, hogy vizpumpa szimeringes lehet a gépem, vagy a termosztátnál engedheti el a vizet, de fogy belőle. Tipp?
Mert láttam vizet a blokk alján is, meg a termosztátnál is.
Nekem most 14-41 van de van egy 13 as lánckerekem is jövöre kipróbálom...
nekem igy 3.ba 100-110 körül megy
De lehet rá kellene tennem egy kis időre rövidebb áttételt, mert páran gyorsulni akarnak mito ellen...
Hm az tényleg hosszabb mint a gyári. Bár enyém 6 fokozatos annak más az áttétele.Nem emlékszem hogy enyém mennyit megy 6000nél:)Csak arra h. 3ikba 10000 nél 90-et:) 11000nél 100-at és igy tovább
Pirelli Dragon Supercorsa
Pirelli Diablo Supercorsa Garnitúrába 25000.-

továbbá van egy vacsi új Pirelli Dragon Supercorsa első gumim!
erre nemírok árat...megegyezés kérdése!

180as Metzeller és Pirelli garnitúrák is vannak!
érd.: 06205140810 MSN en ritkán vagyok....