Haliho!
Tudna vmelyikőtök C12R Frecciához töltőtekercset ?
Rendbe kéne már szednem.. főleg amilyen idő van mostanában.. nem igen lehet pihenőre küldeni ..
Sziasztok Evo plexi vanakinek elfekvőben?Esetleg adok érte új kuplungot kompletten v csak tárcsát ,jobbos idomok is vannak A kuplung + idomok karácsonyra 15ért külön is elvihetöek :+ jobbos gyári fekete tükör is érdekel. Tippnek is örülnék hol van új plexi.
még a nyáron próbálgattam 12-43-assal még 4ikbe meg emelte kicsit az elejét:D mikor rádobtam 3ikbol-4 be a kuplungot meg 200 méternél üveghangot forgott 6.ba Nem volt jó. próbáltam 13-43-assal azzal is hasonló volt a helyzet most a 14-43-al a fasza bár még ez is kicsit rövid csak a kuplung kezdi megadni magát pedig erösebb rugók vannak benne mint a gyári
jah és még az is hogy:az eladó kijelenti hogy a jármű jövőben előforuló hibáiért szavatosságot NEM VÁLLAL."Ugyh azt ha téged elkapnak és ki is derül hogy nem 50 es a gép nem sózhatod senki nyakába mondván hogy ő nem mondta...
Nem.Adásvételibe van egy olyan rész hogy:"Az eladó tájékoztatta a vevőt a jármű hiányosságairol,hibáirol,állapotárol stb."Innestöl téged mint tulajt terhel minden ami a géppel kapcsolatos...
Nah kösz a válaszokat. Kövi kérdés : Tényleg igaz, hogyha neked "50-es papírokkal" van a géped akkor az eladót basszák meg mert neked nem kötelességed tudni h az nem az meg bevizsgáltatni stb?
Hát ha a blokk alján van akkor általában vízpumpa szimering... nekem is az volt ! Ha a hengernél menne el akkor szürke füstje lenne, mert égetné a vizet!
Lehet, hogy vizpumpa szimeringes lehet a gépem, vagy a termosztátnál engedheti el a vizet, de fogy belőle. Tipp?
Mert láttam vizet a blokk alján is, meg a termosztátnál is.
Hm az tényleg hosszabb mint a gyári. Bár enyém 6 fokozatos annak más az áttétele.Nem emlékszem hogy enyém mennyit megy 6000nél:)Csak arra h. 3ikba 10000 nél 90-et:) 11000nél 100-at és igy tovább
bendix=5eft
ha kell postán is tudom.
Tudna vmelyikőtök C12R Frecciához töltőtekercset ?
Rendbe kéne már szednem.. főleg amilyen idő van mostanában.. nem igen lehet pihenőre küldeni ..
Próbáld meg itt elég sok mocira van plexi is pl azt tudom hogy a régi mitora van !
Katt ide!
Mert láttam vizet a blokk alján is, meg a termosztátnál is.
De lehet rá kellene tennem egy kis időre rövidebb áttételt, mert páran gyorsulni akarnak mito ellen...
Pirelli Diablo Supercorsa Garnitúrába 25000.-
továbbá van egy vacsi új Pirelli Dragon Supercorsa első gumim!
erre nemírok árat...megegyezés kérdése!
180as Metzeller és Pirelli garnitúrák is vannak!
érd.: 06205140810 MSN en ritkán vagyok....