Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a karbon dobot nem adod el külön? ha igen mennyi lenne,és evoé vagy a régebbi sima mitoé?
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy 160-as polini hengerbe hol lehet dugót szerezni?
Ha valaki tud valamit írjon
Előre is kössz
Magyar001
Köszi majd megpróbálom :) de lenne még vmi , látom te már gyapotoztál újra kipuff dobot, annyi a kérdésem, hogy az enyémmel lehetne-e vmit kezdeni mert semmit nem halkít szinte és a gyapot is úgy lötyög benne mintha fele már hiányozna.
Rezonátorok nem nagyon hajlamosak a tulzott bekokszosodásra van a falán 2mili korom azt kész.Rezónál korom témába a kiömlö csőre kell figyelni.ami a rezó és a dob közt van.Én ugy csináltam hogy azt a végét bedugtam a kazánba a parázsba olyan 15 perc mulva szépen izzott az egész utána hagytam szépen lehülni és fém tisztára kiégett.festék persze nem marad...
Igen én is úgy érzem hogy csak a kiégetés a jó megoldás ,szerintem ha nitró higitót öntessz bele annál jobbat nemlehet kitalálni mivel csak le kell tenni valahová megoldja magát a probléma ,nemkell külön foltokba melegiteni,elösször higitó vagy benzin begyúlad majd a koksz ég ,sokszor égettem anno simsont -Cr-t.
Hát mi haverokkal nsr-en meg futurán úgy csináltuk hogy kivülről lángpörkölővel folyamatosan melegítettük (közel izzásig) és nagyon klasszul kiégett belőle minden trutyi. A hátránya az volt hogy festésnek annyi.
Hogy érted azt Tapasztalat ? Mit kell csinálni én régen krosszoztam ott :higitó belülre és gyufa az kiégett fémre:.Mitóval ne tedd leég a festék is,kikaparni nem lehet a forma miatt más ötletem nincs kiváncsi leszek más ötletére.
Hali !
Ha valakinek van tapasztalata rezonátor és kipuff tisztításról az légyszives írjon. Köszi !
Venni egy 600as Rivert, aztán házon belül meg is oldódik a szívműtét...
cagiva alkatrészek eladok!
Nekem anno 28 volt az egy gyűrűs Vertex - előző tulaj vette bele - és bár semmi nem indokolta a használatát, mégis meglepően jól ment vele a motor.
Most beszéltem a volt tulajjal, azt írta, hogy 160km-t motorozott múltkor 1500 Ft-ból, és átlagban 3-4 litert eszik neki... :D:D
Hozzáteszem óra szerint 165-170-et megy és mikor eladtam már 4000km volt a dugóban.
Bence amúgy láttam a képeid között hogy van az rs-edre egyedi idom az te hol csináltattad vagy csináltad?
És a gyújtást az merre lehet kapni ugyan vagy hogyha az embernek mákja van tud szerezni egyet
dugó pinkmotorsnál van 25körül
gyújtás 40-50ért van
Hát igen a az biztos hogy az élet tartam megcsökken , ugyebár a másik meg hogy a fogyasztás se lesz kevesebb De ez mondjuk természetes dolog. 1 gyűrűs dugót merre lehet kapni ? Árban menyivel több mint a normál? A gyújtást meg amit mondtál mutattál
azt meg csak gondolom csinálni csináltatni lehet vagy valahol venni?
Csak ahogy írtad ennek az összehangolás a kulcsa, rengeteg kísérletezés, tesztelés és persze pénz. Henger reszeléshez, hengerfej módosításhoz és kipufogóhoz nem árt, ha van egy program is, ami legalább közelíti a valóságot.
Hát igen megnövelt teljesitmény mellett számolni kell a megrövidült élet tartammal is... Én spec nem pártolom ezeket a dolgokat utcára mert felesleges.Versenyzésre jöhet bármi... ja és még a henger reszelés is egy jó módszer a teljesitmény növelésre de utcára ez is tök felesleges
mito alkatrészek szinte minden van.
Az se lenne rossz
kiívül vannak a tekercsek igy kissebb mágnesrotor kell aminek jóval kissebb a lendsúlya igy nem kell akkora sulyt mozgatnia.könnyebben és jobban pörög tőle a gép.
Pontosan és 5000 km-enként generál, bele kéne baszni egy nagy 4T blokkot supermononak!
A hengerfejet hogy lehet átdolgozni? Mert azt tudom hogy szokták síkoltatni hogy kisebb legyen a károstér. A gyújtás az milyen volna vagy hogy van?
nagykarbi,jolly vagy arrow kipuff,1 gyürüs dugó,átdolgozott hengerfej,belsőrotoros gyujtás,v-force membrán,és még áttételel is lehet játszadozni...ezek amikkel említésre méltó eredményt lehet elérni de csak akkor ha ez az egész jol bevan állitva/összehangolva
a videohoz hozzászolva....én is szeretek igy motorzni ha közuton meek és szoktam ott is nagy ritkán de ha motorozok szeretek ugy menni h élvezzem és csak akkor teccik ha adrenalin is van ahhoz meg igy kell menni állt. ehez hasonloan közlekedek és rendszámom is van a gyári helyen M0-án és bent pesten is adom neki és egy bünti se volt még 4 év alatt csak kocsira de arra minden kis faszságra...grrr
énis ezt a 2 címet tudom,mást nemigazán tudok.