Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen áttétellel lehetne elérni a legnagyobb gyorsulást?:D 12-43?
hello engem érdekelne az evo tartó konzol meg az viszapillantok is természetesen evore és még egy kérdés mennyi lenne egy uj henger dugó gyűrű az evora?
rohadj meg!
membrán nélkül azt hiszed beindul mi?
neeem vagy vén fasz,sőt, érett ember vagy Na mikor lesz hát mitos tali? remélem minél többen leszünk! Tavaszi szünetbe(akik iskolások persze) USSGYI!
Tét /Győr-Pápa között félúton!/ Kellemes Ünnepeket!
sanyeeeE Karcag mellett Pladányba nyaraltam gyerekkoromba 84-90 ig minden nyáron De már irtam 1szer talán .Vén fasz vagyok mi?
Mindegy evo-nem evo ugyan az csak az idomok mások.Sőt a tied csúnyán alázná az én 15lóerőmet.Te szoktál látni mitót? Én kurva ritkán vszinü az ország másik részén tanyáznak.Uff
Mito Evo I. ,KARCAG CITY :D
Én nem vagyok EVO-s de engem "ismersz" már látásból :P Pilisszentiváni vagyok
kevlár
már nincs meg, de Tatabánya
A képen lévő dob nekem nem tetszik, nem valószinü hogy karbon ,barnás zöldes szinben.
Srácok van evo mitós pesten én még életemben 1-szer láttam pedig vastagon járok oda :Sőt irja ki mindenki hol él a nevek már ismerősek. Én kezdem POMÁZ
Karácsonyra tőlem nektek ...
hát nem is adok 10 ezret egy sima karbon dobért Mennyi lenne az ára? Amugy is általában az eladónak kéne megszabni,amit elad,hogy mennyiért hirdeti.
Köszi de ennyiért nem
5000?
halli.isten igazábol power elekt.kell azért akarom cserélni de mondj egy árat azt meglátjuk.itt a kép rola
10ért viheted a rendszert ,karbon dobbal
szeva!már irtam mailt
erdekelne a cagiva mito muszerfal irj visza arros_csabi@yahoo.com varom valaszod
Sziasztok van elfekvőben egy arrow rezonátorom a dobja már nincs akit érdekel írjon mailt: kasa93@freemail.hu msn:simson-rider.46@hotmail.com tel06203753004
hát igen ez a végig heggesztett szutyok...
haverom gépén Home-Made kipuff van és kis pénzből összehozta igényesre nagyából a szerkezete arra a karbonosra hasonlít amilyet te gyapotoztál.
Na ez az a dob amit nem lehet szétszedni... Ebbe van egy 20 centis perforált cső aztán egy két csöves furulya.Szétvágni meg nem érdemes ugyse lessz utána olyan soha.Vedd meg Sanyetol a karbon kipuffját az nálam is szépen muzsikált..szétszedhető és nyitott.Még azt is én gyapotoztam.