hello engem érdekelne az evo tartó konzol meg az viszapillantok is természetesen evore és még egy kérdés mennyi lenne egy uj henger dugó gyűrű az evora?
Mindegy evo-nem evo ugyan az csak az idomok mások.Sőt a tied csúnyán alázná az én 15lóerőmet.Te szoktál látni mitót? Én kurva ritkán vszinü az ország másik részén tanyáznak.Uff
Srácok van evo mitós pesten én még életemben 1-szer láttam pedig vastagon járok oda :Sőt irja ki mindenki hol él a nevek már ismerősek. Én kezdem POMÁZ
Sziasztok van elfekvőben egy arrow rezonátorom a dobja már nincs akit érdekel írjon mailt: kasa93@freemail.hu msn:simson-rider.46@hotmail.com tel06203753004
hát igen ez a végig heggesztett szutyok...
haverom gépén Home-Made kipuff van és kis pénzből összehozta igényesre nagyából a szerkezete arra a karbonosra hasonlít amilyet te gyapotoztál.
Na ez az a dob amit nem lehet szétszedni... Ebbe van egy 20 centis perforált cső aztán egy két csöves furulya.Szétvágni meg nem érdemes ugyse lessz utána olyan soha.Vedd meg Sanyetol a karbon kipuffját az nálam is szépen muzsikált..szétszedhető és nyitott.Még azt is én gyapotoztam.
már nincs meg, de Tatabánya
haverom gépén Home-Made kipuff van és kis pénzből összehozta igényesre nagyából a szerkezete arra a karbonosra hasonlít amilyet te gyapotoztál.