Nem is erre kéne költeni az ország pénzét...csak sajnos mindig a legkissebb meg szinte jelentéktelen problémával foglakoznak!Pl:Most gondolja bele mindenki magát a helyzetbe:Mi a nagyobb probléma?1.Van a településen egy srác akinek 125 ös gépe van 50 es jogsival és motorozgat vele senkinek sem ártva.Vagy!A környéken nem mulik ugy el egy hónap sem hogy ne törnének be valahova vagy ugy hogy !4! helyre 1 éjszaka alatt!(náluk pl)És évek óta soha senkit se kaptak el.Nem mered ott hagyni sehol a bringád zársz kaput ajtót ablakot mert olyan is van hogy elmész reggel és délután mikor hazaérsz ki van rámolva/felforgatva a ház fényes nappal!Cigányoknak szabad jogsi nélkül vezetni olyan kocsit amin se müszaki se zöldkártya semmi.A kocsin a rendszám elöl:...-542 hátul:...-572 megy a vízdíjas és félholtra verik.Lopják a fát más erdejéböl.70 akácfát vágnak ki! Ki is derül ki az szemtanú is van És NEM tesznek ellene semmit!Hát hol itt az igazság?Erre kéne a pénz szánni!De nem...Csak az ilyen óriási problámákra koncentrálnak mint a 125/50...Sajnos ez Magyarország jelenleg.
Ha segédmotor jogsival lehetne használni a 125-ösket akkor az sztem nagy felelőtlenség lenne, mert egy 14 éves gyerek kezébe olyan mocit ami 160-at megy az. Mostmeg elvileg mopeddel 45 a max, szóval van 1 kis különbség
azért ne kapkodjunk azzal az elbontással, mert szobeszéd az is hogy 150-ig segédmotorként lehet majd hivatalosan használni, bár erre kicsi az esély, az olaszoknál már régóta igy müködik. az viszont biztos hogy a segédmotorok is redszámot kapnak.
csö, szerintem ezt a csiszlosdit ne eröltesd mert eredetvizsgán biztosan megdöl a gép és akkor el is veszik töled, ha me segédmotorként használnád akkor meg imádkozhatsz hogy ne álitson meg a rendör, igy a legszarabb motorozni hogy fosni kell a rendöröktöl, bár mitón ha kismotorként használod sem jobb a helyzet, föleg jövöre, mert tipusismereti viszgát csinálnak a rend örei is, és hát a vidéki rendör talán nem, de a többi biztosan leszed róla ha kismotorként fut a 125ös. üdv szép karácsonyt mindenkinek.
Hahó skacok BeMitozom újra! Egy sárga-fehér evo 2-őm lesz. Közel jövőben vennék papíros vázat hozzá... Ha mito1-2 vázat veszek akkor az Evo vázszámát kicsiszolom és beütöm helyette a váz számot azt is elfogadják?:D Vagy ne eröltessem :D Tavaszi szünet fasza lenne ja és érdi vaok :D
Szép napot
érd:705377495
fejidom van de kiseb sérülésel=4eft
A mito talit én is ösztönözém! Dány Bp.-től 25km-re sürün járok be mocival pestre!
Engem érdekelne 1-2 oldal idom , esetleg ami a lámpánál van, meg plexi.
Érdekelne hogy mien áron lehetne beszerezni Mitohoz plexit, és oldal idomot. akit tud segíteni írjon.