Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stuntsmille!érdekelne a henger cserébe új kuplung tárcsa?Nem is tudtam h vannak lány mitósok...Pest megyei vagy?Na nem azért, a henger miatt.
kezdi az üzletet
Képet róla!
SzIasztok! Eladó egy gilardoni 1 es henger! Nagyon kicsit sérül egy honolással javítható! Nekem azt mondták hogy ez kb 2000 Ft körül van! Az ára 5 ezer forint de alkudni lehet mértékkel!
Még mindig van 1 kulungom kompletten A-z ig 25e Új próbára lett véve,sajnos 25e ft+ szinte új kuplungtárcsa /1700 km/ gyári 8eFT.Esetleg plexit jobbos tükröt nyitott dobot beszámitok.
van power elektronikám 6000 ft
Csáó, te nem Szentiváni vagy?
az árba mennyi lenne?
Vagy elektronika vagy powermotor
akkor az elektronikáával lehet a baj nem?
Ez ilyen kimagyarázó duma arra hogy nem müködik a power...
nekem meg egy olyan kérdésem lenne hogy a 2004 es evo-k valóban nyitott poweresek és ha a kulcsot elfordítom akkot tényleg nem lehet hallani az a sziszegő hangot vagy ez csak kamu?
kösz, de nekem mindenképpen slick-lesz, mert csak pályázni megyek vele, csak így könnyebb 160-ast találni mint 150-est
hát üsse kő, nem haragszom
inkább nem tudsz vkit, aki megvenné?
szállítani is tudok
nemszóltam
már van rajta, csak a képen nem látszik
Ha már ilyen sokba van akkor 1500-at még megért volna egy jobb első index is szerintem
én ezt venném meg :Dnull
szerintem ezt a motort sokan ismerik én adtam el 300 ért akkor még jóvolt de már halotam róla pár dolgot beszéltem az előte levő emberel aki szerelte és nem sok reményt fűzöt hozzá ráköltöttek egy rakat pénzt és mind használt cuccbol:D
helo!el szeretném adni a kis mitom. nem érdekel valakit? jelenleg megszorult benne a dugó, amúgy felújítva!esztétikailag beleköthető, de én inkább ülök egy megbízható motoron, mint egy szép és fos motoron!(saját vélemény) 150ért szeretném eladni dugó nélkül, tudok telószámot adni, max 20ezerből újra motorzható a gép (nem ez az első meghalt mito amit látok)
Az ár aluképes, de csak nagyon picit, már így is nagyon sokba van!
Igen 6 sebességes és 6 küllős ha jól tudom
http://motor.hu/motor_vpage.js... vagy erről a motorról melyiket vennétek meg ki mit hallot ezekről a motorokról!
http://motor.hu/motor_vpage.js... véleményeteket kérem erről a mitorol megéri e megvenni ha igen miért és ha nem miért előre is köszönöm!
hopp ez igy hangzana ..

2004-es mito evo 6 sebességes?