nem gyerekjáték a dolog, illetve nem egy olcsó móka.
Nem úgy működik, ez kell hozzá és már le is tudok gyártani bármit nem mindegy a formánál milyen paplant használsz stb...
Mi kellene? Lehet megtudom neked csinálni.
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy itt valaki már dolgozott üvegszálas anyagal? Idomot készítenénk nagyából már olvasgatam róla de jóvolna egy olyan emberel beszélni aki csinált is már olyat . It van olyan ember vagy ismertek valakit?
Cagiva mito mito evo 1990-2008-ig bontott alkatrészek eladok!
szinte minden van ami egy motoron létezik ha kell vallami:
Msn:misoc160@freemail.hu
érd:06705377495
Csáó
Én szedtem már szét, nem nagy dolog, anyi h van 4 csavar, az fogja aszem a hengerhez, az utolsot ovatosan csavard ki, és amikor teljesen kijött fogd oda kézzel és ovatosan nyisd szét, van benne 2 rugó. És nagyon vigyázz h szét ne repüljön, mert vannak benne pici hézagolo alátétek. Jól nézd meg h az alátétek és a csapszeg hogy van betéve, mielőtt szétszeded fényképezd le. És nagyonfontos, a nyelvet is nézd meg hogy van betéve, ne FORDITVA rakd be. (nekem 2 dugó wertex dugó bánta meg 2 fúrás9
Nem tudod hogy kell szétszedni a kilóméter órát? mert a napi számláló nullázója miatt nem tudom kihúzni a fekete tokból! Vagy valaki? Bontósok mondjuk? mert nem jó a napi számlálóm :(
Jolvan már nem azt mondom hogy csak kukába valók ezek de multkor is volt egy ilyen membrános történet az pont malossi volt ez meg most polini és erre mondtam hogy ezeknek mind ez a vége?gyárimembránt meg több kilométer után sem láttam ilyen állapotban...Ennyi!Te judeeee vagy mi a gyík!
Csáó Zsolti!
Még most nem tudom hogy mi a probléma az önindítóval mert néztem egy mitot és még csak annyit mit mondott hogy nem jó hogy az mit takar majd megkérdezem. A gyújtás meg lehet hogy nem kéne azt csak be kéne állítani a tulaj állítása szerint. De hát a fene tudja.
átvettem a cuccokat, kösz!