Hát igen ez a használtmotor átka ha nem tudod mit kókányoltak vele nekem pl nem benzinálló főtengelyszimeringet raktak bele és így 110nél elpukkant csoda hogy nem lett baja a fogaskerekeknek de apró kis fémdarabokra tépte a szimeringet ugyhogy amit tudsz nézz át minden kis rendellenességet
jaja,de akkor fulladozott neki egyfolytában.na mind1.a mocinak nálam mostmár jó helye vaN,KAP MÉG 1 ESÉLYT AZ ÉLETRE.az előző gazdija csúnyán összezúzta meg meggányolta.
A levegőztető cső nálam le van vezetve a kipufogó alá a karbitúlfolyóra meg rakj egy csövet és azt is vezed valahova ahova nem baj hogyha kifolyik egy kis benzin
Nincsmit hát menni mehett mert ugye ha a karbiból a túlfolyón folyt a benzin akkor az a levegőztető csőbe ment és a levegőztető csak arra kell hogy ne keletkezzen vákum a tankba ezért max annyi baj volt hogy kis vákum keletkezett a tankodba legalább is szerintem
nagyon szépen köszi!én most vettem a mocit és újítgatom de vannak furcsaságok.nekem ami a tankrol lejön levegőztető az rá volt dugva a tulfolyora.de akkor hogyan ment?
válasz :pita33@freemail.hu
Ne baszakodj a Cagvámmal, mert komolyan megsérülhetsz vagy meg is halhatsz
Sztem mennyenek ki pályára, ott lehet száguldozni
Ezek a videók végett ítélik meg a motorosokat!
Katt ide