Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mostanába zárnak a motorbótok ozt jan 10 után álnak szóba velünk ,leltár egyébb lófaszok miaatt.Italmondo és pinkmotoron kivül hol árulnak még?
tömítéskészletre énis vevő lennék ,és még keresnék új hajtókarszettet,és phbh 28as dellorto karbiba úszót!
mondasz valamit de én egy mitot akarok megcsinálni minél erősebre ha bírom.
vegyél nagyobb motort.
sziasztok valakinek evo tömitéskészlet elfekvöben?
Sziasztok. Szerintetek hogy lehet egy cagiva 2 mitoból minél többet teljesítményt kihúzni ? Várom az ötleteket
Karbon dobot cserélnék power elektronikára!
válasz :pita33@freemail.hu
Ha jól utánanéztem akkor ezt:
Ne baszakodj a Cagvámmal, mert komolyan megsérülhetsz vagy meg is halhatsz
Pontosan
Hát akkor egy véleményen vagyunk erre való a pálya! J az tuti hogy jól nyomja meg érzi a gépt de ez közúton kicsit sok szetem
jól nyomják, de nembiztos, hogy sokáig...
Sztem mennyenek ki pályára, ott lehet száguldozni
Hát itt egy videó szerintem nemnormális épp most néztem én is
Ezek a videók végett ítélik meg a motorosokat!
Katt ide
Mit is jelent ez amugy?
Netán ha még valakinek még nem lenne meg!
Hát igen ez a használtmotor átka ha nem tudod mit kókányoltak vele nekem pl nem benzinálló főtengelyszimeringet raktak bele és így 110nél elpukkant csoda hogy nem lett baja a fogaskerekeknek de apró kis fémdarabokra tépte a szimeringet ugyhogy amit tudsz nézz át minden kis rendellenességet
jaja,de akkor fulladozott neki egyfolytában.na mind1.a mocinak nálam mostmár jó helye vaN,KAP MÉG 1 ESÉLYT AZ ÉLETRE.az előző gazdija csúnyán összezúzta meg meggányolta.
A levegőztető cső nálam le van vezetve a kipufogó alá a karbitúlfolyóra meg rakj egy csövet és azt is vezed valahova ahova nem baj hogyha kifolyik egy kis benzin
Nincsmit hát menni mehett mert ugye ha a karbiból a túlfolyón folyt a benzin akkor az a levegőztető csőbe ment és a levegőztető csak arra kell hogy ne keletkezzen vákum a tankba ezért max annyi baj volt hogy kis vákum keletkezett a tankodba legalább is szerintem
nagyon szépen köszi!én most vettem a mocit és újítgatom de vannak furcsaságok.nekem ami a tankrol lejön levegőztető az rá volt dugva a tulfolyora.de akkor hogyan ment?
3 csőő van a karbin az eggyik a benzin ami alatta van az elvileg a túlfolyó és ami a legalján az úszóházba megy az az olajozás
zolika08!figyelj már.a karbidon van egy csö a benzin cső alatt a karbi alján,az mi?sima tulfolyó?
tudom nagyon jól,azért hirdetem ennyibe,hogy akinek kellene,adjak esélyt hogy megtudja venni,nem ökör áron hirdetem...
Senki nem fog veszekedni, karbon dobbal még a gyári is jó ár 10-ért, csak kijavítottalak
akitől vettem,onnan szereztem az infot, hogy sp,nem akarok veszekedni,szóval most hagyjuk abba,eladó és kész.
Ez gyári rezó, vagy nekem is SP rendszerem volt...