Akkor foszlik szét, ha szarul vágják ki, mondjuk ollóval.
Akkor tönkremegy a vágás mentén, és szép lassan szétfoszlik pont ahogy mondod.
Nagypengés sniccerrel kell, vasvonalzó mellett.
Fú bazz ezt tényleg nem kímélték szegényt.Ennek a gépnek a minimum ami kell:Komplett eleje(kerék,teló)mert ez primáé ,fejidom,plexi,oldalidomok,uj gumik,müszerfal,sztem egy gyári membránra ne sajnálj 5rugót olcsóbban ugyse kapsz kompletten az ilyen tuning fosoknak meg mindnek ez a vége hogy szétfoszlik malossi is polini is.Am a gyári membrán karbon lapos
Egy kis segítséget kérek!Itt van a polini membrán lapok!Ilyet keresnék,nem polini csak legalább lenne két darab ilyen lap amivel tudnám helyettesíteni.Anyagát nem tudom.Azt kérném hogy hol tudok ilyet vásárolni vagy valami olcsó anyagot amivel helyettesíteni tudom!
Nagyon fontos lenne...nincs pénzem ara hogy 5ért vegyek egy komplett membránt!Hülyeségnek tartom meg sajnálom is rá a pénzt!(ami nincs ugyebár)
Szegény mitora nem vigyáztak meglátszik rajta minden motorozás!De lassan lassan csinálom!
Üdv mindenkinek!Karcsonyi kiárusítás!
Adatlapomon alkatérszek hada főtengely már nincs,komplett gyújtás kuplung váltó 7 sebis különolajzás stb...kepesmotor.hun is hirdetem
nézzétek meg most az árak tényleg irányárak!Egyesekre amikhez írtam árat akár 30%-40%ék csökkenés!Kell a zsozsó motorgenerálba! msn zsolt4593@hotmail.com vagy email!
Meg tudná mondani valaki hogy a poer mikor van zárva? Ha a felső tárcsa (a motornál) teljesen ora járásával ellenkezőleg el van fordítva? Jahh meg az alsó tárcsánál is mondjátok meg légyszi, mert lehet fel vannak cserélve a bowdenek.
Meg továbbra is keresek különolajzáshoz bowdent, hibátlan plekót, víztartálykupakot és első féknyereg csapszegére gumikat
Üdv mindenki ! Supermoto építéshez Cagiva mito első villákat szeretnék venni , de tudnom kellene az adatokat ( magasság ) ! Valaki meg tudná nekem mérni és pontosan megmondani , milyen magasak (cm-re) a villák ? Hálából a válaszoló galériáira és videóira mind +5 pontot adok ! Előre is kösz !
hát nem tudom 180 valamennyi vagyok
de 2 személyel megállás (persze mikor megérkeztünk 1 szecsó és indulás) nélkül elég fárasztó hidd el
énis motoroztam több mint 300kmet 1 nap de sok pihenéssel
össze sem hasonlítható a 2ő
Akkor tönkremegy a vágás mentén, és szép lassan szétfoszlik pont ahogy mondod.
Nagypengés sniccerrel kell, vasvonalzó mellett.
Amúgy Jó állapotban van nem törött!
Nagyon fontos lenne...nincs pénzem ara hogy 5ért vegyek egy komplett membránt!Hülyeségnek tartom meg sajnálom is rá a pénzt!(ami nincs ugyebár)
Szegény mitora nem vigyáztak meglátszik rajta minden motorozás!De lassan lassan csinálom!
Adatlapomon alkatérszek hada főtengely már nincs,komplett gyújtás kuplung váltó 7 sebis különolajzás stb...kepesmotor.hun is hirdetem
nézzétek meg most az árak tényleg irányárak!Egyesekre amikhez írtam árat akár 30%-40%ék csökkenés!Kell a zsozsó motorgenerálba! msn zsolt4593@hotmail.com vagy email!
Meg tudná mondani valaki hogy a poer mikor van zárva? Ha a felső tárcsa (a motornál) teljesen ora járásával ellenkezőleg el van fordítva? Jahh meg az alsó tárcsánál is mondjátok meg légyszi, mert lehet fel vannak cserélve a bowdenek.
Meg továbbra is keresek különolajzáshoz bowdent, hibátlan plekót, víztartálykupakot és első féknyereg csapszegére gumikat
szinte minden van .....ami motorn létezik
érd:msn:misoc160@freemail.hu
telo:705377495
Ha van valakinek 1-es Mito (tehát a nem fordított) felső villahídja felesleges, ne kíméljen:
balint.farady@gmail.com
20 3310370
Üdv!
de 2 személyel megállás (persze mikor megérkeztünk 1 szecsó és indulás) nélkül elég fárasztó hidd el
énis motoroztam több mint 300kmet 1 nap de sok pihenéssel
össze sem hasonlítható a 2ő