Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó, egy vízhőgombáért és az első lámpáért 4500? ha raksz fel képet a lámpáról!
hello!nekem van membránom 5000ft
Én is elmennék de csak itt a közelben!Sajna a mito most eléggé kuka...elsősorban egy membrán kellene majd a télen ráállok!Aztán ha meglesz akkor megyek én is!
Bocs ez én voltam a régi regimmel
Vagy ha!Május 1 én Mindenki lejön Kunmadárra!Ott lehet sátrazni is napközbe király buli van.És beállitjuk sorba az összes Mitot egymás mellé! Annál jobb program asszem nem is kell!
Silentke!
Mondtam nekem mind1 h milyen messze van csak az a lényeg h akkor az időt jóval előtte tűzzétek ki mert akkor előtte komolyabban nekiállok még suli mellet dolgozni, h legyen miből mennem erre a kis összeruccanásra:)

Piötrő!
Nem tudom hogy te testalkatilag milyen vagy(gondolok magasságra), de Én már a mItOm-mal 1 nap alatt a 410 kilométert megtettem,de másnap semmi különösebb nemvolt velem.. persze nem egyszerre tettem meg hanem jó kis pihenőkkel:)
Szép napot!
zsolt email:corleonezoli@gmail.com
Zsolt nincs msn em csörizz v hivj irok sms tha kell nekem ingyen van .
PHBH 28as dellorto karbihoz keresnék úszót!
rendben,én nem arra gondoltam,de azért köszi
hasidomfél között, sry
2 hasidomfél alatt, középen a kipufogó csonk előtt/alatt
üdv! ha van msn -ed létszíves vegyél fel vagy egy email cím bár msn-nek jobban örülnék:)kuplung miatt!
amúgy a képen miért van elcsúszva az egyik tárcsa ha a rugók leszorítják?másik kérdésem, mik azok a tárcsák külön használtak...
én gondolkozok rajta nagyon!....msn!
milyen az az eke idom?
tehát komplett kuplung rugóval stb + új garnitúra tárcsa árak:25 és 8e ft esetleg jobbos evo idomok felső +eke idom 8e 06309840195
Ez jó ötlet
sziasztok sajnos van 1 eladó komplett új kuplungom tárcsa +kosár minden bisz basszal kb 25000 magyar forintért..én 60ért vettem hurrá!csak be lett inditva vele qa motor kb 10 km van benne .Mivel ritkán nézem ezt telón elértek:06309840195
reszelt szarokkal nemfoglalkozunk
Akkor vegyél egy Mitot... nem lehet itt csak úgy jönni minden féle motorokkal...ááá...hogy képzelsz ilyet?
hát az a baj ezzel h nagyon szét vagyunk szórva ebben a ki országban nekem Cegléd majdnem 300km és azt akárh is nézzük oda vissza 600km egy nap alatt fuu 1x mentem 200km turára 1 napig nem tudtam járni
szal én lehet h ezt most nem vállalom
olyanra én is elmennék
Vagy akár meheténk kakucsra is amikor lehet pályázni...az se lenne rossz
naa hazaérkeztem hazafele jöveet gondoltam 1 tisztaparti motorozásra is...ott se lenne rossz..pl: szolnok...de amugy van még időnk átbeszélni...kb 4 hónap
na neeee. Magyar rólad nem gondoltam volna :D
Már akinek van rendszáma...