Nahát igen, most ezis szép és jó találkozunk valahol mert az mindenkinek ugyanannyi, de onnan ha elindulunk valahova akkor valakinek mindig csökkenni valakinek meg nőni fog a hazaút
De valami jó helyre kéne menni ahol van is valami ne csak az hogy beállunk egy Tesco parkolóba vagy ilyesmi.Mondanám hogy menjünk Mátrázni de az meg már pár km el megint odébb van...
CSináltam egy kis tervet :)
Jászberény elég alkalmasnak tűnik, kb mindannyiunknak ugyanannyira van kivéve lotar !
Tiszaörs-Jászberény:95.4Km
Karcag - -||- : 112Km
Pilisszentiván- - || -:104 Km
Győr- -| | -: 218Km
De lotar úgyis azt mondta a távolság nem számít, és ha komolyabban gondoljuk ezt akkor én mondjuk felmennék lotar elé félútig és együtt elmennénk odáig
hali mindenkinek.én is szivesen elmennék egy mito-s talira mivel még ki sem igazán próbáltam a mocit.mondjuk még mindíg nincs kész,bár már beleöltem egy csomo pénzt.leharcolta az előző gazdija rendesen.de nem sajnálom rá a pénzt mert ezzel a motorral egy újabb régi álmom válik valóra!
azóta már szereztem,mert kellett más cucc is,és akkor egybe lesz a postám. de még hátsó féktárcsát keresnék jó állapotut,kizárólag ha tali tag leszel :D:D:D
Jászberény elég alkalmasnak tűnik, kb mindannyiunknak ugyanannyira van kivéve lotar !
Tiszaörs-Jászberény:95.4Km
Karcag - -||- : 112Km
Pilisszentiván- - || -:104 Km
Győr- -| | -: 218Km
De lotar úgyis azt mondta a távolság nem számít, és ha komolyabban gondoljuk ezt akkor én mondjuk felmennék lotar elé félútig és együtt elmennénk odáig
mItO-s taliba Én is benne lennék egy körülbelüli helyszínt majd mondjatok!
Győr mellőli vagyok de távolság nekem nincs végülis...:D
meg hát persze helyszintől is fögg
blokk,power,henger,gyujtás,karbi,felnik,fékek
,idomok,lámpák,müszerfal,kapcsolok,telok,sárvédök,
kipufogó,lábtartó,ülések,tankok,........stb
érd:M
sn:misoc160@freemail.hu
telefon:06705377495
L - Learner (sztem )
ha nem veszel tőlem sztendert....