Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énis benne lennék szívesen ha lehet :)
Igen igen, olyan mintha két balos üveg lenne benne.. azt lehet cserélni? vagy komplett lámpa csere?
helyes-helyes Hát balatonra most nem fogok leruccanni egy tali miatt,annyira most nem szaladt meg De mégis hol kellene megszervezni?
Én is benne vagyok..volt már erröl szó de a sokan a balaton környékére mondták nekem meg neked meg oda elmenni benne lenne vagy 2 tank benzinbe...
mehet
tavasszal mitos fórumtali? de ugy érzem csak én lennék benne
lehet, h egyes országokban azoknak kötelező ezeket kirakni akik friss jogositvánnyal rendelkeznek...
Tudja valaki mit jelentenek ezek az L betük a gépeken?Mert láttam már egy csomón de nem jövök rá hogy mit jelent...
Nem hanem a lámpa üvegére.Mindkettön van 2 nagy párhuzamos vonal és a lámpának ugy kell állni hogy azok a vonalak pont vizszintbe legyenek amikor egyenesbe áll a gép.Azért világít össze vissza a lámpád mert az rosszul áll benne.de ugy láttam h csak az egyikbe...
Hali
Én ismerlek téged még nagyon régen motor cseréről beszéltünk még akkor a simsonod volt aszi szem!
Na szóval nem olyan nagy dolog lenne meglehetne javítani azt a fékolajtartályt is.Itt is egy gilerás srácnak ugyanígy letört a füle és kitört egy darab a tartályból meglehetne hegeszteni!Csak kár hogy messze laksz tőlem
Sziasztok! Most veszek a mitomba új dugattyút! A régi tetején egy b betű van szóval b-s dugattyú, az lehetséges hogy 55,96 a dugattyú mérete! Én akérhonnan mérem annyit motat a tolómérő!
Mármint a konzolra gondolsz ami fogja a lámpát?
Elég furcsán a lámpa a gépedbe...ugy állitsd hogy a nagy vonalak vizszintesen álljanak.
új fényezés?
jolvan köszi!
hello sajna a plexim már elviték de ha kell bármi szolj bátran
lalicagiva bocs!
Lacicagiva! plexid esetleg ha lenne mennyiért?
elérhetőséged add meg létszives!
köszönöm!
Aha
vasfarok,komplett sztender 1500?
alkatrészek eladók!idomok,müszerfal,kipuf,kapcsolok,stb...
sziasztok!
Nekem egy plexi kellene!
Na már nem aktuális a féktartály ugyanis nekem ami evon első és hátsó az nekem ami evon hátsó az nállam olyan az első:)
NYERTEMXD
Na ilyen féktartályra lenne szükségem felül csavaros a kupak és nem két csavarral rögzített!
DANI ezeket az alkatrészeket is úgy fogod eladni mint ahogy nekem a féktartályt?:) Feladod elvileg nekem a cuccosokat és utolsó percben írsz miután FELADTAD A POSTÁT hogy bocsi nincs benne az amire a legjobban szükséged van!Azt kamálsz egyet hogy nem tudod hol van meg merre lehet azt közbe feladod másnak? Mert ő többet adott érte,csak te nem szóltál nekem de te RENDES VAGY tudom:)........