Nem hanem a lámpa üvegére.Mindkettön van 2 nagy párhuzamos vonal és a lámpának ugy kell állni hogy azok a vonalak pont vizszintbe legyenek amikor egyenesbe áll a gép.Azért világít össze vissza a lámpád mert az rosszul áll benne.de ugy láttam h csak az egyikbe...
Hali
Én ismerlek téged még nagyon régen motor cseréről beszéltünk még akkor a simsonod volt aszi szem!
Na szóval nem olyan nagy dolog lenne meglehetne javítani azt a fékolajtartályt is.Itt is egy gilerás srácnak ugyanígy letört a füle és kitört egy darab a tartályból meglehetne hegeszteni!Csak kár hogy messze laksz tőlem
Sziasztok! Most veszek a mitomba új dugattyút! A régi tetején egy b betű van szóval b-s dugattyú, az lehetséges hogy 55,96 a dugattyú mérete! Én akérhonnan mérem annyit motat a tolómérő!
DANI ezeket az alkatrészeket is úgy fogod eladni mint ahogy nekem a féktartályt?:) Feladod elvileg nekem a cuccosokat és utolsó percben írsz miután FELADTAD A POSTÁT hogy bocsi nincs benne az amire a legjobban szükséged van!Azt kamálsz egyet hogy nem tudod hol van meg merre lehet azt közbe feladod másnak? Mert ő többet adott érte,csak te nem szóltál nekem de te RENDES VAGY tudom:)........
Én ismerlek téged még nagyon régen motor cseréről beszéltünk még akkor a simsonod volt aszi szem!
Na szóval nem olyan nagy dolog lenne meglehetne javítani azt a fékolajtartályt is.Itt is egy gilerás srácnak ugyanígy letört a füle és kitört egy darab a tartályból meglehetne hegeszteni!Csak kár hogy messze laksz tőlem
elérhetőséged add meg létszives!
köszönöm!
Nekem egy plexi kellene!
NYERTEMXD