Végülis ha kell akkor küldhetek képet, de nekem is azért van igy kint mert egy helyen törött máshol meg meg van repedve. De nem nagy kunszt megheggeszteni végül... Küldj egy e-mail v msn cimet ott beszéljük meg
Hello nekem is van első féktárcsám, evoról való, állapta hibátlan ára 7000 Ft, ha érdekel írj mailt, és ott küldök képeket, és minden továbbit megbeszélünk, szdani91@citromail.hu
1690ft a posta
690 et állom én és igy fizec majd 12000ft-ot ha jo igy jo neked akkor erre a mail cimre küld el az adatokat hogy hova küldhetem kozilali@vipmail.hu település, irányitoszám,utca, házszám
Üdv mindenkinek!Kelnne egy kis segítség.a blokkot tartó csavart hogyan lehet kiszedni a helyéről?!Ez az a csavar amelyik a lengővillát is tartja..(és azt nem értem h mért van a bal felén a csavarba 7es menet)Valaki aki tud segíteni, aki már jártas ebben az legyen szives írni!üdv!
Blokkfelek:10.000Ft Kuplung Irányár 9.000De mindennel együtt:
Ház belső rész lamellák,fogaskerekek,rugók csavarok ...
bendix 3000Ft.vízszivatyú 3000Ft kompletten,olajszivatyú 5000Ft
Deknik 4-5Eft váltó 14.000Ft (7sebesség) gyújtás 25.000Ft alaplap+lendkerék
Az árak irányárak ha kell valami írj ide vagy msn címem :zsolt4593@hotmail.com
Köszi Misoc de nem kell,mert szereztem 600ftért szívatókart, bowdent készítek 200ft-ból,karbira meg lehet venni ilyen átalakítót
és sehogysem 7000Ft-ra jön ki....
szeva!müszerfal kompletten 10000ft 14000km er van benne!
a tárcsára már pályázik egy ember de ha nem kell neki akkor neked adom el a napokba kiderül hogy kell e neki!
690 et állom én és igy fizec majd 12000ft-ot ha jo igy jo neked akkor erre a mail cimre küld el az adatokat hogy hova küldhetem kozilali@vipmail.hu település, irányitoszám,utca, házszám
Ház belső rész lamellák,fogaskerekek,rugók csavarok ...
bendix 3000Ft.vízszivatyú 3000Ft kompletten,olajszivatyú 5000Ft
Deknik 4-5Eft váltó 14.000Ft (7sebesség) gyújtás 25.000Ft alaplap+lendkerék
Az árak irányárak ha kell valami írj ide vagy msn címem :zsolt4593@hotmail.com
és sehogysem 7000Ft-ra jön ki....
a tárcsára már pályázik egy ember de ha nem kell neki akkor neked adom el a napokba kiderül hogy kell e neki!