Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem aki meghallgatja magára ismer!
Vagy árulja el nekem valaki hogyan lehetne megjavítani?A füle van letörve de egy pici lukat csinált a tartályba is...:(így szivárog....Mivel lehetne megragsztani!?deha valaki olcsón tud akkor szóljon!
Keresek cagiva supercity 125-ösre első fékfolyadéktartályt olcsón!
Azt a régi fajtát nem az újat azt ami kicsi és nem két csavarral rögzített fedős hanem csavarkupakos lefele jön ki a cső és oldalt van a füle!
mito evo plexi kellene vagyis h mi az ára?
Hali, hozzájutottam olcsóbban, a kilométer órámnál meg csak ki volt akadva a napi számláló, de a hőgombát elvinném ha lehet !
válaszoltam az emailedre
4000 forintért
1500
hello: nekem van elsö lámpám=8eft ha kell tudom postázni is.
na kellenek a cucok amiket beszéltunk?
Jelenlegi felújításra váró állapot
CSáó, Első lámpát mennyiért adnád? amiből már nem engedsz..
komplett sztender ára? (legalja)
Eladó Mito Evo alkatrészek! Egy párról raktam be képet, de ezeken kívül vannak még féknyergek, olaj és víz tartály, láncvédő, felni, gumi, fogaskerekek stb... Érd.: szdani91citromail.hu
Óó a faszomba hogy mindenki alkatrésszel seftel
ami van nekem odaadom mindenkinél olcsóbban csak vigyétek, videó az adatlapon hogy mi van készleten
Hello,

hétvégén csekkolom a dolgot, addig ha küldenél egy képet a gucsir@gmail.com-ra az segítene
szia nekem kelene meg adnád a számostat vagy küldj inkáb e-mailt cagivamito13@freemail.hu
és csapáűgyak is vanak hozá
Jó árajánlatok, majd jelentkezek ha meglessz a pénz
rendben! ára?
Hello! Mennyi lenne amúgy az ára?
5000 balos kisidom 4000 a felyidom
hello: nekem van elsö lámpám=8eft
fejidom kiseb sérülésel de használható=4eft
oldalidom=4eft
hello: nekem van mito evo müszerfalam melyik rész érdekelne téged?
vagy kompelet kellene?
komplet müszerfal=25eft
Vertex dugó.Bontatlan.A méretét most nem tudom fejből hétvégén tudom megnézni ha nem gond?
pontosan