Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha gyújtásra teszem akkor semmit nem csinál a motor! Elfordítom a motort egy kicsit fogóval de nem húzza vissza és nem is csinál semmit! Mi lehet a gond! Még megnézem mert valamit lehet elnéztem de nem hiszem hogy működik! Ha tudod mi lehet a gond akkor írj! Köszi!
Hali a műszerfalat mennyiért adnád ? :) vagy esetleg tudnátok segíteni mi lehet a bay, ha a napi Km számlálóm nem mér de a rendes igen ? Esetleg első féktárcsa külön eladó? Köszi :) Valaki egy képet fel tudna dobni kereklámpás mitó első fényszóróiról? mert nekem összevissza világít, csak hogy tudjam hogy kell legyen az üveg.. köszönöm !
igazából csak 1 kellett volna a bal első,de az se ilyen nekem,hanem a gyári evoé, na majd még meglátom!
Cagiva mito mito evo freccia bontott alkatrészek eladok:
szinte minden van ami miton csak lehet....
Msn:misoc160@freemail.hu
érd:705377495
hello: meg lehet oldani a bovdenes szivatott supercityre is, kel hozzá:
kapcsolo-kar-bovden-szivató mechanika=ha kell az egészett=7eft oda adom.
onnan hogy ha gyujtásra teszed huzkodnia kell a bovdeneket
4000ft+posta uj halogén izok vannak benne
4index mennyi?
karbim már nincs
fék eggyüt eladó csak a kupak meg a bowdenek eggyüt 1000 ft+posta
Sziasztok! Segítsetek légyszíves! Honnan tudom meg hogy a power mozgató elektromos motor működik-e?
alkatrészek eladok!
alapjárati fúvóka kicsi,vagy elvan dugulva,esetleg szimeringbajos,vagy keveset kap.
nekem is volt ien benzincsap ki full takaritás és benzin csővet is fujd ki meg a karbi oldalába is van egy kis szürö ahova be megy a benzin csö meg ha ez se segit akk karbit is szed szét fujkáld ki nekem is volt ien egy kis festék darabka volt.....
mocimom fent a arrow rendszer meg a 34 mikuni karbi de valamiért folyt a benzin ki a túlfolyon és lehörgött most álitotam benzin szintett nem folyik ki de lehörög még majd állitok rajta ha más nem tud valamit ajánlani megoldásnak jah amikor beundul kb 1-2 percig jo nah akk kiforgja a 12öt de szar a trafom is:S
Hello
Olyan gondom van a mitoval(1.es),hogy ha 8000 fordulat fölött pörög,és engedem vissza a gázt,leáll,aztán pár mp mulva inditom és mintha mi sem történt volna,mi lehet a baj?,külön olajozás be van kötve. és máskor tényleg nem ,csak ha 8000 felett pörgött
sccoterracing,egümotors,citiybike
Ha nekem kézzel kell alul állítani a szívatót,és felül kormányosra akarom,akkor a karbimhoz ésszerűen kell ez a bizonyos átalakító?
Valakinek nincs esetleg?
Valaki keresett vmi lámpatartó konzolt. Találtam itthon vmit, jelezze ha kell
Már leírtam mailba, az egy tank kitámasztó a bal oldalon.
A képen a jobb oldali ugye a szívatókar,és a bal oldali az mi?
supercity 125-ösöm van és PHBH 28-as karbim van kézi szívatós és azt akarom átalakítani bowdenesre ...na megoldható?
Valaki pls segítsen!
Tudna valaki feldobni képet mito szívató részéről?
Hogy a kar hova rakják és a karbin lévő rész hogy néz ki hogy van egyben az egész egy ábrát vagy valami fontos lenen köszi!
dani576!
plexi miatt!
elérhetőség szlaviktomi@freemail.hu!
Valakit karácsonyra nem érdekel egy ilyen motorra akarok venni pár apróságot és most olcsón eladó ez a gép,ha kell csinálok róla képet!
Pár adat:Dell Optiplex gs 280
Duppla magos 2,8Ghz 2x 512ddr2-es memóriával (samsung és párban dual chanel...)(össz így 1Gb) dvd combival +flopy proci rézhűtéssel ellátva, Mini ház kompakt szétnyitható,benne van persze az alaplap táp...stb egyedül egy vinyó kell bele (satás vinyó)
irányár 45.000Ft
Msn zsolt4593@hotmail.com
Dobj egy msn címet vagy vegyél fel címem:
zsolt4593@hotmail.com
Így festene:)