Ha gyújtásra teszem akkor semmit nem csinál a motor! Elfordítom a motort egy kicsit fogóval de nem húzza vissza és nem is csinál semmit! Mi lehet a gond! Még megnézem mert valamit lehet elnéztem de nem hiszem hogy működik! Ha tudod mi lehet a gond akkor írj! Köszi!
Hali a műszerfalat mennyiért adnád ? :) vagy esetleg tudnátok segíteni mi lehet a bay, ha a napi Km számlálóm nem mér de a rendes igen ? Esetleg első féktárcsa külön eladó? Köszi :) Valaki egy képet fel tudna dobni kereklámpás mitó első fényszóróiról? mert nekem összevissza világít, csak hogy tudjam hogy kell legyen az üveg.. köszönöm !
nekem is volt ien benzincsap ki full takaritás és benzin csővet is fujd ki meg a karbi oldalába is van egy kis szürö ahova be megy a benzin csö meg ha ez se segit akk karbit is szed szét fujkáld ki nekem is volt ien egy kis festék darabka volt.....
mocimom fent a arrow rendszer meg a 34 mikuni karbi de valamiért folyt a benzin ki a túlfolyon és lehörgött most álitotam benzin szintett nem folyik ki de lehörög még majd állitok rajta ha más nem tud valamit ajánlani megoldásnak jah amikor beundul kb 1-2 percig jo nah akk kiforgja a 12öt de szar a trafom is:S
Hello
Olyan gondom van a mitoval(1.es),hogy ha 8000 fordulat fölött pörög,és engedem vissza a gázt,leáll,aztán pár mp mulva inditom és mintha mi sem történt volna,mi lehet a baj?,külön olajozás be van kötve. és máskor tényleg nem ,csak ha 8000 felett pörgött
Ha nekem kézzel kell alul állítani a szívatót,és felül kormányosra akarom,akkor a karbimhoz ésszerűen kell ez a bizonyos átalakító?
Valakinek nincs esetleg?
A képen a jobb oldali ugye a szívatókar,és a bal oldali az mi?
supercity 125-ösöm van és PHBH 28-as karbim van kézi szívatós és azt akarom átalakítani bowdenesre ...na megoldható?
Valaki pls segítsen!
Tudna valaki feldobni képet mito szívató részéről?
Hogy a kar hova rakják és a karbin lévő rész hogy néz ki hogy van egyben az egész egy ábrát vagy valami fontos lenen köszi!
Valakit karácsonyra nem érdekel egy ilyen motorra akarok venni pár apróságot és most olcsón eladó ez a gép,ha kell csinálok róla képet!
Pár adat:Dell Optiplex gs 280
Duppla magos 2,8Ghz 2x 512ddr2-es memóriával (samsung és párban dual chanel...)(össz így 1Gb) dvd combival +flopy proci rézhűtéssel ellátva, Mini ház kompakt szétnyitható,benne van persze az alaplap táp...stb egyedül egy vinyó kell bele (satás vinyó)
irányár 45.000Ft
Msn zsolt4593@hotmail.com
szinte minden van ami miton csak lehet....
Msn:misoc160@freemail.hu
érd:705377495
kapcsolo-kar-bovden-szivató mechanika=ha kell az egészett=7eft oda adom.
fék eggyüt eladó csak a kupak meg a bowdenek eggyüt 1000 ft+posta
Olyan gondom van a mitoval(1.es),hogy ha 8000 fordulat fölött pörög,és engedem vissza a gázt,leáll,aztán pár mp mulva inditom és mintha mi sem történt volna,mi lehet a baj?,külön olajozás be van kötve. és máskor tényleg nem ,csak ha 8000 felett pörgött
Valakinek nincs esetleg?
supercity 125-ösöm van és PHBH 28-as karbim van kézi szívatós és azt akarom átalakítani bowdenesre ...na megoldható?
Tudna valaki feldobni képet mito szívató részéről?
Hogy a kar hova rakják és a karbin lévő rész hogy néz ki hogy van egyben az egész egy ábrát vagy valami fontos lenen köszi!
plexi miatt!
elérhetőség szlaviktomi@freemail.hu!
Pár adat:Dell Optiplex gs 280
Duppla magos 2,8Ghz 2x 512ddr2-es memóriával (samsung és párban dual chanel...)(össz így 1Gb) dvd combival +flopy proci rézhűtéssel ellátva, Mini ház kompakt szétnyitható,benne van persze az alaplap táp...stb egyedül egy vinyó kell bele (satás vinyó)
irányár 45.000Ft
Msn zsolt4593@hotmail.com
zsolt4593@hotmail.com