Ami ezen a képen van asso werke az túl nagy, szerintem 160-as hengerhez van, meg ott a polini is, szóval szte csak a doboz asso :D
Vegyél 2 gyűrűs Wössner dugót, az a legfaszább, Magyar001 mutatott képet is http://www.pinkmotors.hu/
innen tudsz rendelni, meg van olvasnivaló is
Ha megnézed az alábi kép amit előbb linkeltem bár cagiva c10 van oda írva de mivan még a dobozra írva?(mito) igen és még?Polini? és megnézed a méretét mekkora is a dugó hát tuti nem gyári az az asso werke...Tábori bácsi tuti készít:D
Hello! nem tudja valaki hogy 160 as pollini hengerhez hol lehet dugót kapni? nagyon sokat nézegettem de egy árlistán sem szerepel. vagy csak csináltatni lehet?
Húha hát a prox és a vertex között próbálok dönteni mert ugyebár eredeti dugó az asso werke dugó lenne és azt elvileg nem kapni hazánkban..tudtomal,de nézzétek meg a képet mire bukkantam jól nézzétek át a dugókat cagiva c10---dobozon....és mi van oda írva ASSO WERKE....Tábori tuningnál beszerezhető?
Üdv!
Szerintem Wössner vagy Prox dugót vegyél bele. 20-30 ezer között mozog ezeknek az ára. Tűgörgőket is proxot vegyél szerintem. Főtengelycsapágynak pedig C3 vagy C4, C4 a gyári ha jól cudom
G1-2-nek talán más a geometriája, ezért a g2 felül erősebb.
zolika info:frontosa motor a duna plázánál ott árultak pár túltárolt de új mitot és a fönök mondta h az új eu s törv szerint az új mito euro 2es és nemfelel meg a szabálynak.Ezt újra mondta de mivel a használtnak sem lessz jobb a besorólása azt sem .Azért én a helyedben felhivnám a 3 ker mozaik u vizsgabázist hátha a használtnak van mo n valami kiskapu.Majd irj vissza az eredménnyel.
Amúgy ha bármi kell blokkhoz akkor nézétek meg adatlapomat és azon belül GALÉRIA!
Eladó sok minden:bendix,különolajzás,vízszivatyú,főtengely,k
uplung,váltó deknik,blokkfelek balance...minden ami kellhet!
üdv mindenkinek!Érdeklődnék cagivába milyen dugót ajánlotok,vertexet?proxot?Kit mit ajánlana?Asso werkét úgyse találni....felénk vertexet meg proxot tudok beszerezni 23Eft körüli áron reális az ár egy dugóért?Kinek mi a tapasztalat?és simmering csapágy ügyben is érdeklődnék,esetleg blokkban található tűgörgős csapágyak?Amúgy megtudja valaki mondani a méreteket blokkban található összes csapágy és simmeringen a számát?Mivel Nicasilos a hengerem,ha ugye új dugót kap azt hozzá hónolják a hengert,menyit veszít a nicasilból,úgy hallotam hogy a bevonat rétege kb 7 század....na világítson fel valaki:) amúgy Gilardoni 2-es henger!Van nekem egy rossz 1-es is én nem láttam nagyon különbséget a kettő között....
köszi misoc, így gondoltam,meg egy kormánykifli még kellene majd,balos , ezek az alkatrészek kellenének majd,hétvége felé majd szólok,ha már tuti meglesz a pénz rá..
hát inkább vennék olyat, de az a legjobb esetben is 320től kezdődik,és az non sok.. nekem,meg nincs a1 jogsim sem,majd nagyra megyek,ha megleszek jövő ősszel 21,szóval végülis mind1... kösszi azért , csak ez is pénz kérdése sajnos, a primát meg darabokban adom, blokkot már elvitték..
hát inkább vennék olyat, de az a legjobb esetben is 320től kezdődik,és az non sok.. nekem,meg nincs a1 jogsim sem,majd nagyra megyek,ha megleszek jövő ősszel 21,szóval végülis mind1... kösszi azért , csak ez is pénz kérdése sajnos
Vegyél 2 gyűrűs Wössner dugót, az a legfaszább, Magyar001 mutatott képet is
http://www.pinkmotors.hu/
innen tudsz rendelni, meg van olvasnivaló is