Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami ezen a képen van asso werke az túl nagy, szerintem 160-as hengerhez van, meg ott a polini is, szóval szte csak a doboz asso :D
Vegyél 2 gyűrűs Wössner dugót, az a legfaszább, Magyar001 mutatott képet is
http://www.pinkmotors.hu/
innen tudsz rendelni, meg van olvasnivaló is
Ha megnézed az alábi kép amit előbb linkeltem bár cagiva c10 van oda írva de mivan még a dobozra írva?(mito) igen és még?Polini? és megnézed a méretét mekkora is a dugó hát tuti nem gyári az az asso werke...Tábori bácsi tuti készít:D
Hello! nem tudja valaki hogy 160 as pollini hengerhez hol lehet dugót kapni? nagyon sokat nézegettem de egy árlistán sem szerepel. vagy csak csináltatni lehet?
Húha hát a prox és a vertex között próbálok dönteni mert ugyebár eredeti dugó az asso werke dugó lenne és azt elvileg nem kapni hazánkban..tudtomal,de nézzétek meg a képet mire bukkantam jól nézzétek át a dugókat cagiva c10---dobozon....és mi van oda írva ASSO WERKE....Tábori tuningnál beszerezhető?
Üdv!
Szerintem Wössner vagy Prox dugót vegyél bele. 20-30 ezer között mozog ezeknek az ára. Tűgörgőket is proxot vegyél szerintem. Főtengelycsapágynak pedig C3 vagy C4, C4 a gyári ha jól cudom
G1-2-nek talán más a geometriája, ezért a g2 felül erősebb.
A 28as gyári mito dellorto karbiba hagyas menetü főfúvóka kell ? m5 vagy m6 ?
zolika info:frontosa motor a duna plázánál ott árultak pár túltárolt de új mitot és a fönök mondta h az új eu s törv szerint az új mito euro 2es és nemfelel meg a szabálynak.Ezt újra mondta de mivel a használtnak sem lessz jobb a besorólása azt sem .Azért én a helyedben felhivnám a 3 ker mozaik u vizsgabázist hátha a használtnak van mo n valami kiskapu.Majd irj vissza az eredménnyel.
dobom nincs sajna.
kapcsoló ez van ami képen.
ha küldessz képet kell. és kellene még egy gyári tompító is képpel és egy jó áral.
Ez most komoly én most akarom levizsgáztatni az enyémet ahhoz meg olasz papírjaim vannak ezt hol hallottad?
Amúgy ha bármi kell blokkhoz akkor nézétek meg adatlapomat és azon belül GALÉRIA!
Eladó sok minden:bendix,különolajzás,vízszivatyú,főtengely,k
uplung,váltó deknik,blokkfelek balance...minden ami kellhet!
üdv mindenkinek!Érdeklődnék cagivába milyen dugót ajánlotok,vertexet?proxot?Kit mit ajánlana?Asso werkét úgyse találni....felénk vertexet meg proxot tudok beszerezni 23Eft körüli áron reális az ár egy dugóért?Kinek mi a tapasztalat?és simmering csapágy ügyben is érdeklődnék,esetleg blokkban található tűgörgős csapágyak?Amúgy megtudja valaki mondani a méreteket blokkban található összes csapágy és simmeringen a számát?Mivel Nicasilos a hengerem,ha ugye új dugót kap azt hozzá hónolják a hengert,menyit veszít a nicasilból,úgy hallotam hogy a bevonat rétege kb 7 század....na világítson fel valaki:) amúgy Gilardoni 2-es henger!Van nekem egy rossz 1-es is én nem láttam nagyon különbséget a kettő között....
köszi misoc, így gondoltam,meg egy kormánykifli még kellene majd,balos , ezek az alkatrészek kellenének majd,hétvége felé majd szólok,ha már tuti meglesz a pénz rá..
160-as hengert tud valaki? SOS!
hello: milyen balos lámpa? megy villahid ez mind 1-be van!
elsö komplet lámpa=25eft
tank=25eft
vilahid=15eft
baloskapcsoló=
5eft
jah, misoc az előzőneked szólt..
hali, tank, első lámpa(balos külön,ha van),balos kormánykifli,villahíd balos kapcsoló mennyibe lenne?
hello. vankormány kapcsolom rs 125- 2001-es ről van.
ha kell=4eft
Csááóó

Jön a tél ideje felkészülni a következő szezonra Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyárin akármilyen javítás az szóljon.
hát inkább vennék olyat, de az a legjobb esetben is 320től kezdődik,és az non sok.. nekem,meg nincs a1 jogsim sem,majd nagyra megyek,ha megleszek jövő ősszel 21,szóval végülis mind1... kösszi azért , csak ez is pénz kérdése sajnos, a primát meg darabokban adom, blokkot már elvitték..
hát inkább vennék olyat, de az a legjobb esetben is 320től kezdődik,és az non sok.. nekem,meg nincs a1 jogsim sem,majd nagyra megyek,ha megleszek jövő ősszel 21,szóval végülis mind1... kösszi azért , csak ez is pénz kérdése sajnos
Rotjob :eladtad a primát?Ha adthatok 1 tanácsot 50esként ne vegyél mitot csak rendszámmal .
Helló,kell mindenképpen, úgy néz ki,h majd most hétvégén,v utánahéten megyek a motorért,amint hazahoztam szólok,és küldheted az idomot.
12779 és 12871-es hsz.