Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát hallod nem olyan bizti hogy egy 400-as evora rá költöd a gatyád nekem 500-ba van és egyszerűen nem lehet eladni ennyi nincs pénze senkinek pedig teljesen rendben van a moci aki meg vesz az inkább nagyot vesz szóval lehetetlen eladni főleg télen pedig már ki is van nézve a BMW E30-as
Helló, szép a géped, de pont ez beszéltük,h nincs 250ezrem ráfizetni :) .
meggyöztél kategória királya KÉÉÉÉsz!?
Hasonlíts össze egy azonos évjáratú rs-t és Mitot Mito nyer minden évben ... kategória királya kész :)
kinek aprillia kinek cagiva én majd visszamegyek a jóőreg japó motorokhoz ....ott a szervizigény megbizhatóság mást jelent...
vedd meg az enyémet be is tudom számolni a primád
itt a link
kép még nem készült róla nem volt még erőm hozzá:S amugy 1 ketets mitórol van szó. az adatlapomon találtok képet mien volt anno most anyni h plexitje meg fejidoma sérült tükör és 1 index.
lehet,h elveri,de a cagiva jobban néz ki, igényesebb sztem, meg megbízhatóbb is.. haverok apriliái sorra adják meg magukat... nekem csak a kopó alkatrészeket ,meg az előző tulaj agyatlanságát kell javítanom
legjobb az relativ állitolag az rs elver,i a kormányszöge komolyan megerölteti a nyakat a derekat lágyékot!azért adom el mert 15perc után beáll a nyakam és megkell álnom.amúgy kanyarodni dönteni fékezni álom a kis bestiával .veszek egy csopper kormányt hátha úgy jó lenne!
jah és mito,v mito evo? mert engem evo érdekelne
mennyire tört össze? és mi sérült, képet tudsz feldobni?
Sziasztok !

Rossz hirt kell közölnöm buktama mitommal:S Elég komly sérüléseim lettek igy motortol minnél hamarabbmegszeretnék válni ajálataitokat várrom...
kösszi :), majd lassan ezzel is végzek(vegyészmérnök leszek ), jó a prima, de már sokba van nekem non,és annyira meg nem megy,h még költsek rá.. és emiatt néztem mitot.. meg 125ösökből ez a legszebb,meg a legjobb is, vis tesztekben ezt olvastam ,meg primából kiindulva is
Amúgy sajnos télleg ígyvan. Senkinek nincs kp-ja most...Engem is cserékkel bombáznak...
mindenki a maga lovát dicséri tovább nem teszem az 1610km tényleg valós tavasszal mint a cukrot.Sok sikert az egyetemhez ennyi idösen nekem is mb 80as om volt .
jó ,persze igazad van, nem mondtam ,h nem... , úgy vok,h veszek egy töröttet,és szép lassan tavaszra, nyárra összerakatom annyira... az is lesz 250-300e ,de másképp nem tudom,tom,h mi a helyzet amúgy,engem is megkeresnek robogó,meg egyéb motorok cseréjével.. de kp senkinek nincs.. eddig nem volt ilyen jelentkező,pedig a prima kissé olcsóbb
rotjob csakúgy beirtam a helyzet az napi 5 ember keres cserével "hú ez új motor kell"jelszóval .de komolyan látni kéne nyilván legalább 480 500 körül .nemhiszem h lapul a farzsebedben,gondolkodj a 400as mito komentemen mennyire igaz!
nincs gondom a gépeddel,de igazán nem is értem,h mit írtál...ha lenne annyi pénzem megvenném,de sajnos egyetemista vok, nincs keresetem, ősök,meg nem támogatják a motorozást non.. és +ba nincs hirtelen 250ezrem :)
Ebbe van valami. De mindenki eztmondja...Ne értsd félre nem mondom hogy nem hiszek neked ha élőbe látni a motort talán meglehet mondani hogy valós lehet-e (cbr-beszámítás? )
nemértem a mitot keresők mért cigánykodnak,a multkor 1 kisgyereknek mondtam vegyél 400ért mitot 1 hónap múlva rámegy 150e enyémbe csak benya kell frankón.
jah,de kissé sokat kellene ráfizetnem.. :) ,de azért kíváncsi vok,h mennyit kellene?
Kistapasztalattal... ránézel a dobra és meglátod.Ilyen hosszú és vastag dobot nem tesznek 2t-re.Végülis rátenni rá lehet de nem rá való.És a belső cső átmérője is nagy
A kialakításából látható de tessék itt a pontos tipus Gianelli
rotjob vedd meg ezt ha jót mondasz beszámitom a primát is .1600km futott még szinte új.
Hali, és ezt hol lehet megnézni?